Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 6
stefimic spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI!
BOBITA, NEMARY, MICHELLE, PAPUSHICATA, IOANA_FOTA, ANDIRA, CENIA.
Bine ati venit pe lume, sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti o viata fericita si plina de bucurii!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rmkristine Am si eu o problemutza! voua vi se intampla sa simtiti burta ca si cum ar tremura bebe? Nu e vorba de sughit care se simte altfel! Ca si cand ar tremura simt! Oare ce-o fi? Marina 38 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005) |
Am simtit si eu chestia asta cu tremuratul de cateva ori dar nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi o problema...oricum la eco a iesit intotdeauna ok deci orice ar insemna nu l-a afectat in vreun fel!
Nu cred ca e cazul sa fii ingrijorata. sarcina usoara in continuare!

38+
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
rmkristine spune:
merci mult de raspuns!
Roxana il simt si tremurand, d-asta ma gandeam ca o fi altceva!
Nafi si la noi a iesit la eco ok, dar acum ma gandesc ce-o fi pt ca la prima sarcina n-am simtit asa.
Ellanik esti tare, ca de obicei, ce sa mai zic.
I-o fi lui frig ca eu mai am putin si moooor de cald!!!!
Marina
38 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
rmkristine spune:
mda, voiam sa zic ca-l simt si sughitand, dar neuronul meu e mult prea obosit! 
Marina
38 +
ellanik spune:
Dayanara,asa e.macar nu va avea cu ce sa-mi scoata ochii altadata.
Am vazut stirile .E prima oara de cand am nascut.Nu vedeam ca era treaz Tzutzu si nu aveam timp .Deja ma simt mai trista cand vad cate mizerii se intampla.
Cine zicea de carusel?Noi avem unul de la miniblu cu niste ratuste si bebe e asa atent la partea de jos care are si o luminita si doi boboci de rata care se leagana pe o luna.Azi insa se uita atent si la cele de sus care se rotesc.
Mey mi-am adus aminte.M-ati innebunit cu luna plina.Care e faza?Eu astept Mercur retrograd.
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
rmkristine spune:
faza cu luna plina e ca cica nasti! Deci la tine nu mai e cazul! sau....?
Marina
38 +
ellanik spune:
| citat din mesajul lui rmkristine mda, voiam sa zic ca-l simt si sughitand, dar neuronul meu e mult prea obosit! ![]() Marina 38 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005) |
Nu stiu la tine cum e dar la mine neuronul gravid s-a dus si el.Si ai simt asa pustiita.Acum inteleg vorba "fericiti cei saraci cu duhul".

Mamica de
George-Theodor Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
| citat din mesajul lui rmkristine faza cu luna plina e ca cica nasti! Deci la tine nu mai e cazul! sau....? Marina 38 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005) |
Ce sa mai nasc ca inca sunt virgina.Astept noaptea nuntii.Linea nigra o am inca dar gravida...ntz ntz ntz.
ma gandeam la Andira....acum ca a nascut....poate da navala lapticul si se adevereste vorba mea de acu cateva luni legata de tzitzili impresionante ale ei (eu o scufundasem cu Andra)
Mamica de
George-Theodor Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit
stefimic spune:
salutare, incercam sa mai citim si noi cate putin, sa vedem ce iepurasi au mai aparut, dar cam geu ca noi tot cu colicii ne luptam, desi eu tin un regim strict si bebelinei ii dau siropele si ceiut.
CASTELANA felicitari pentru intrarea in saptamana 40, sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara.
ALINA mai stai si tu linistita macar pana se intoarce sotul si poate reusesti sa treci de PASTE ca am vazut o gramada de candidate la nascutul de PASTE.
aveti grija de voi.
DENISA hai ca mai ai un pic si ai sa-ti vezi si tu bebelina roz sa ai o nastere usoara si sa fie cum vrei tu.
YAIA pun si eu o
pentru tine, sper sa fie totul asa cum iti doresti tu, o nastere usoara si fara probleme, sa fie delfinasa sanatoasa.
INA super tare ROBIN, un baietel asa de frumusel, sa va traiasca si sa fie sanatos.
ELA sa fiti voi sanatosi ca veti trece si peste asta, te-ai descurcat tu dupa operatie te vei descurca si acum.
BUMBITA bafta la dr si sa vii cu vesti buna.
gata va las ca s-a trezit printesa. pupici la bebici si burtici.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Magdone spune:
Fetelor, am nascut si eu in sfarsit!!! Sambata pe 27 martie la 4.31 dimineata. E baiat! 4.475 kg si 56 cm, are mama un voinicel! Adam Leo va fi numele.
N-am mai apucat sa intru sa va zic ca plec la spital ca s-a intamplat totul intr-o viteza, acum nu mai conteaza, bine ca am reusit, o sa intru mai tarziu cu detalii si poze.
Felicitari tuturor mamicilor si tin pumnii celor ce urmeaza!
Va puuup 
Magda, 39+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."