Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
honeybaby spune:
Am scris un mesaj i-am dat send dar nu a aparut

Roxana -

.
Cred ca erai cam la fel de slaba. La mine in vis aveai tricou verde inchis si blugi. Parca ai pus tu odata o poza cu Ivan si un boxer imbracata asa.
De visul in care o lasam pe Maya cu tine si ma duceam sa nasc vb.
Delia - super pozele. Mie mi se pare ca a crescut mult Jane.
Nafi eu am papat ieri o shaorma picata. yummy
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
annya9 spune:
Bumbitza, foarte bine ca te duci la dr. tau diseara. Cred ca altfel se ocupa el de tine... Pana atunci, nu te mai stresa,stai linistita in pat, mai bea niste lichide, daca a fost lchid amniotic, sa se refaca.
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Ina_3040 spune:
Fetelor va pup pe toate. abia mai apuc sa intru sa citesc pe diagonala.
Felicitari Andira si Cenia sa va traiasca minunile si sa fie santoase!!!
Castelana felicitari si tie pt cele 40 de saptamani, ai intrat pe linie dreapta, eu am nascut la 38+4, sper sa nu fie asteptarea lunga sau dificila si sa vina bebe printr-o nastere usoara.
Jasmine ma bucur pt cele 38 de sapt ale tale, sincer ma temeam ca nu ajungi pana aici dar bravo tie mamica invingatoare!
Bumbitzo ai grija mare, sper ca ti-a trecut genunchiul. uite un
si de la noi sa iti treaca.
Noi suntem bine, Robin e un mare papacios, pana nu il pun la sanul drept, schimbat pampers, sanul stang, ragait, si iara sanul drept nu se satura.
la fel si cu baita, nemancat nu ii pot face, urla ca din gura de sarpe. Azi dimineata avea 3980 deci creste bine.
mama ma ajuta foarte mult, ce sa zic imi face toate poftele, de exemplu acuma am rugat-o sa imi faca niste gogosi, sper sa nu creez pofte fetelor ce sunt inca 2 in 1.
ma uit acuma din urma sa mai vad poze cu iepurasi dragalasi. am mai pus si eu poze recente ca doar avem deja 2 saptamani, suntem baieti mari.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
dayanara spune:
ina ce dulce poate fi robin! si ce seamana cu tati :)
frumos ii sta imbracat in superman 
denisa
ah da stiu visul! unde nasteai pe eric :)
da, mi.aduc aminte de poza aia cu boxeru, nici nu stiu al cui era cainele, era de pe acolo...asa demult ii placea lui ivan, toata ziua se juca cu ea, era o fetita si toti vai cum il lasi sa.i bage mana in gura, ca ivan baga mana in gura sa.i ia piatra zicea ca e suzeta caineului
leo era in verde :)))
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
Ina, incredibil cum seamana bebe cu tati!!!

Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos!!!
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
ellanik spune:
Bumbitzo,o comiseshi fata draga.Auzi tu sa alunece pe o zambila.Zici ca esti dintr-o poveste de-aia unde se vorbeste despre printese si flori.Cat despre lichid eu zic ca e de la genunchi.Nu cumva stateai cu cracii in sus?Tare faza cu cele doua "pasarele"si cum te vor privi ele in timpul travaliului.Esti de coma.Bun nick name ti-ai ales.
Kossir cat adevar graiesti tu cu ajutorul de dupa nastere.cand imi aduc aminte imi vine sa plang .Soacra--mea atunci s-a gasit sa faca istericale si sa spuna ce ea nu e menajera si eu ,a doua zi dupa ce am venit de la spital,taiata si cu asta mic...mic....a trebuit sa bag la masina ca ea nu stie sa apese pe un buton,sa fac mancare ca ea....mi-a facut o supa pe care nu am putut sa o mananc,sa dezinfectez dupa Max de vreo 3-4 ori pe zi, sa calc.Noroc ca sotul facea curatenie si piata si ma ajuta cu bebe ca nu stiu ce m-as fi facut.degeaba face acum si si-a cerut scuze ca e tarziu.M-am intrebat atunci daca nu i-a fost mila de mine.Mergeam greu,ma tinea operatia,nu ma puteam apleca...stitit voi.Din cauza ei am avut si cateva momente depresive de plangeam ca fraiera.Poate iti gasesti un ajutor.Mie mi-ar prinde un ajutor (desi socrela mai spala rusinea acum dar mi-e sila) dar la cum ma stiu cred ca as veni in urma si as mai freca nitelus .
Castelana fata draga ai ajuns si aici.Da-le incolo de kg ca se vor duce rapid vei vedea.Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.
Fata Mirio,sa-ti zic una.Stiai cca daca mangai baieteii pe frunte asa usor ca sa adoarma ...devin efeminati?Este concluzia unor cercetatori straini.cand am citit la tine m-am gandit ca tu esti cu trililiurile astea.haidi pa si fii convinsa ca te vei descurca singura.Pana la urma e misto cand vezi ca razbesti singura si viata are alt gust cand stii ca tot ce ai facut ai facut fara äjutoare".
Despre masuratorile de la eco al meu a avut miercuri 3950gr si duminica la nastere 4100gr.
Vladi cum e Floricica?face colici?ca stiu ca tu erai sceptica in ceea ce priveste picaturile anticolici.La mine au mers infacol si bonisan date alternativ.cat despre pampers premium care eu m-am speriat la inceput cand nu vedeam kk...si mie mi se pare super ca absorb chiar si asta insa i se cam lipeste plasa aia de buculitze.
Pentru buculite folosesc o crema bio de la lifecare speciala pt bebici .are zink si nush ce plante si este super tare.Tot de la ei mi-am luat o crema pt bust care ajuta in timpul alaptarii sa se asigure buna circulatie si sa nu se lase sanul.
Hopa!Incepe frichineala.printul meu cand se trezeshte mai intai isi scoate ochii cu degetzelele,apoi smulge niscaiva fire de par si dupa boceste usor.Revin ca deja....
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
rmkristine spune:
Am si eu o problemutza! voua vi se intampla sa simtiti burta ca si cum ar tremura bebe? Nu e vorba de sughit care se simte altfel! Ca si cand ar tremura simt! Oare ce-o fi?
Marina
38 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
ellanik spune:
Alarma falsa.Moaama! da'ce gura facea.Ziceai ca-l taie cineva.Naravash ,bre!Voia suzeta.de fapt cred ca el voia tzitzi dar il mai duc cu vorba ca sa respectam cat de cat programul.Ooof!Daca ar exista o tzatza uairles ce misto ar fi!!!
Freedelia ce repede a trecut timpul.va pregatiti deja de botez.Si noio avem botezul pe 25 aprilie.Sper ca va fi cald.
Voiam sa mai zic ceva dar am uitat.
Voi fetelor tineti ceva regim alimentar?ma refer la acela anticolici.Mie imi e groaza si incerc sa evit...
Pup si felicit mamicile noi.

Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rmkristine Am si eu o problemutza! voua vi se intampla sa simtiti burta ca si cum ar tremura bebe? Nu e vorba de sughit care se simte altfel! Ca si cand ar tremura simt! Oare ce-o fi? Marina 38 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005) |
I-o fi friguletz.Inchide geamul,strange picioarele si mai pune o pereche de budigai.
Mamica de
George-Theodor Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit
dayanara spune:
rmkristine, eu simteam asa dar pana pe la 34-35 de saptamani, era ca o miscare brusca, ca un tremurat tot brusc, dar nu tinea mult
acum la tine epoate fi si sughit si sa.l percepi altfel
ella tot mai bine singura, eu raman la parerea mea, cel putin asa nu am pretentii de la nimeni, ma refer la ajutor
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE