Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

L-am sunat pe dr si mi-a zis sa ma duc la el la control, parerea lui e ca ar fi fost urina, eu nu cred. Nici nu mirosea a urina si as fi simtit daca iesea pe partea aia, plus ca am mai eliminat si din dop.
Am asa o stare, mai am putin si pic in depresie, incerc sa ma controlez ca sa n-o supar pe bebelina...
Ce e ciudat e ca de atunci n-a mai curs nimic In fine, o scoatem noi la capat. noroc ca bumbita mea e activa si ma incurajeaza ca e bine

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bumbitza - chiar ciudat ce ti s-a intamplat. stiu ca la cursul de gravide ne-a spus ca membranele se pot rupe sau fisura si in partea superioara si in cazul acela nu curge tot lichidul. dar oricum trebuie mers la spital ptr ca si asa bebe nu mai este in mediu steril si sunt riscuri. daca tu zici ca nu era urina asa trebuie sa fie...nu cred ca ajungem in halul asta sa nu ne mai dam seama!

Mai bine sa ai mai multe opinii decat sa-ti para rau mai tarziu. sa ne tii la curent! bafta!

Eu doar ce m-am intors de la plimbare. 40 de minute am rezistat dupa care cu o foame de lup l-am tras pe sotul meu intr-un fast food si am mancat un kebab care mi-a mers la suflet Cred ca sunt 3-4 ani de cand nu am mai mancat unul! Plus ca am baut si un pic de cola , ca sa-i pun capac...si tot drmul inapoi spre casa Riccardo a jucat fotbal cu kebabul din stomac!Acum poate sa vina luna plina! sunt pregatita!

Camilecu - spor la treaba! ai grija , nu te obosi prea tare!

Freedelia - sa-ti traiasca bebeluna! wow ..doar 2 saptamani pana la botez! ce zboara timpul! mai ieri erai inca cu ea in burta!

Ma duc sa ma odihnesc un pic...sper ca intre timp sa avem vesti bune de la Lara si de la Bumbitza!

Pupicei!

38+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Castelana hai ca asta e ultima seara de stat cu teama..eu te inteleg perfect, ca dr meu nu ma poate asista la nastere pana joi, asa ca in fiecare seara ma culc rugandu-ma "Ajuta-ma Doamne sa nu nasc in noaptea asta"
Roxana, pai aia e poza de calendar de ala sexos. Vb cantecului "mama ce gagica"
Bumbita si eu zic sa mergi la dr, ca altfel o sa te tot perpelesti.

37+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nafi sa.ti fie de bine kebabul! si eu am mancat ieri unul :))
mi.e pofta si de cola dar n.am chef sa ies

rebiana eu n.am mai auzit de vase sparte pe burtica sau poate am vazut dar nu mi.au atras atentia, daca medicul a spus ca nu.s probleme incearca sa te linistesti, cel mai bine urmaresti cum evolueaza, daca esti ingrijorata mergi la spital la o eco si control sau ce decid ei, oricum cred ca nu e nimic rau

freedelia foarte frumoase pozele! mai ales unde jane doarme cu taticul si fratiorul :) si pozele de la ziua copiilor le.am vazut, jude era cumva imbracata in alba ca zapada, asa.i?

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Nafi de asta mi-e si mie, ca n-ar mai fi in mediu steril...si-mi fac in cap tot felul de scenarii
Las' ca ma duc la dr meu diseara si nu plec de acolo pana nu ma lamureste ce se intampla...
Va anunt de indata ce am vesti.

Fetelor, multumesc ca-mi sunteti alaturi

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bumbitza - incearca nici sa nu te stresezi prea tare ca nici asta nu e bine! ai vazut cazul Larei...i s-a rupt apa si de la spital tot au mai trimis-o acasa ptr o zi. deci si chestia asta cu mediul steril are "misterele" ei. daca stai linistita in casa nu cred ca se intampla ceva rau. Ai sa vezi ca Ilinca e ok si doctorul tau o sa te lamureasca deseara.

Dayanara - mersi . Acum vazui si eu poza...Intr-adevar bestiala! Iti doresc ca in vara asta prin iulie-august sa faci una identica , in aceeasi forma de zile mari!

38+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Rebiana -- cum arata vasele sparte? E un hemangiom? Si ce inseamna pielea parmorata -- nu fac pe nebuna ca am uitat romaneste, dar chiar nu stiu ce inseamna...

Dayanara -- bine ca mi-ai zis de poze, ca ma intrebam daca se vad, ca eu cand fac click acolo unde scrie POZE imi da eroare. Da, Jodie era Alba ca Zapada -- are o obsesie cu acest personaj

Bumbitza -- exista un test, ceva cu o reactie chimca sa vada daca pierzi lichid sau nu, o hartie care isi schimba culoarea.

Nafi -- asa e, parca ieri era in burtica, acum-acum face o luna... pe 2 face o luna si pe 11 avem botezul... daca nu era Pastele, faceam pe 4. Asa am facut la Jodie, exact la o luna...

Iar stau si o pazesc pe asta mica sa se scoale si e ora 10... dupa ce papa inca o data, sper sa ne culcam amandoua...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Rebiana -- cum arata vasele sparte? E un hemangiom? Si ce inseamna pielea parmorata -- nu fac pe nebuna ca am uitat romaneste, dar chiar nu stiu ce inseamna...

Dayanara -- bine ca mi-ai zis de poze, ca ma intrebam daca se vad, ca eu cand fac click acolo unde scrie POZE imi da eroare. Da, Jodie era Alba ca Zapada -- are o obsesie cu acest personaj

Bumbitza -- exista un test, ceva cu o reactie chimca sa vada daca pierzi lichid sau nu, o hartie care isi schimba culoarea.

Nafi -- asa e, parca ieri era in burtica, acum-acum face o luna... pe 2 face o luna si pe 11 avem botezul... daca nu era Pastele, faceam pe 4. Asa am facut la Jodie, exact la o luna...

Iar stau si o pazesc pe asta mica sa se scoale si e ora 10... dupa ce papa inca o data, sper sa ne culcam amandoua...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Habar n-am ce e... arata ca niste firicele rosii...
Pielea Marei e putin marmorata.. arata ca atunci cand ti-e frig sau ceva in genul.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

bumbitza - si eu cred ca s-au fisurat membranele si a curs niste lichid,dar asta nu e un motiv sa te panichezi
altceva era daca se rupeau si curgea tot lichidul

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia nu merge linkul direct, eu am sters din el si asa a mers

nafi poza aia e de cand era bunica fata :)))

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput