Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 3
camilecu spune:
Nu am reusit sa mai intru in weekend, am avut treaba.Azi m-a apucat si pe mine curatenia , acum fac o pauza. Am terminat geamurile la 2 dormitoare si la bucatarie. Mai am geamurile de la un dormitor si balconul . Dar astea le las pe maine . Acum ma apuc de calcat , am vreo 20 de camasi , ca s-au adunat , calc si eu cateva . Si am facut curatenie si in dresing, am scos hainele groase de iarna. Si am si 2 masini de rufe intinse deja . Momentan ma simt bine.
Si m-am apucat sa citesc din urma , sper totusi sa nu fie adevarat cu luna plina, tocmai acum m-a apucat si pe mine curatenia
Daca maine nu mai intru pe forum sa stiti ca am nascut .
36+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
honeybaby spune:
Cami - uitate la Roxi care tot ii da cu aspiratorul si nu naste. Sigur ne vedem si maine
.
Vlad al tau mai trebuie sa stea putin la dospit
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Ahhh Roxana, mi-am amintit , in visul de care am povestit erai slaba si cu parul lung pana la jumatatea spatelui.
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camilecu Nu am reusit sa mai intru in weekend, am avut treaba.Azi m-a apucat si pe mine curatenia , acum fac o pauza. Am terminat geamurile la 2 dormitoare si la bucatarie. Mai am geamurile de la un dormitor si balconul . Dar astea le las pe maine . Acum ma apuc de calcat , am vreo 20 de camasi , ca s-au adunat , calc si eu cateva . Si am facut curatenie si in dresing, am scos hainele groase de iarna. Si am si 2 masini de rufe intinse deja . Momentan ma simt bine. Si m-am apucat sa citesc din urma , sper totusi sa nu fie adevarat cu luna plina, tocmai acum m-a apucat si pe mine curatenia Daca maine nu mai intru pe forum sa stiti ca am nascut . 36+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum# |
fetelor dar ce spor aveti....
cata treaba faceti... ma apuca junghirile cand ma gandesc.
ai grija Camelicule ca nu se stie cu luna asta! eu nu cred dar ma pufneste rasul oricum.
nu te extenua si faci si tu cat poti, daca simti ca te-ai obosit, somnic, clar, da?

castelana fericita
39+
Bumbitza spune:
Honey, Jasmine, Ioanact, Nemary multumesc pt incurajari
.
M-am mai calmat...am dat si cu apa oxigenata si a fost ok, o sa treaca si bubele...pana ma marit!
Nafi, tampit sofer!!! Bine ca n-ai patit nimic.
Bafta la cautat apartament! Aiurea faza cu romanii...
Eu tocmai ce m-am intors de la camera de garda, fetelor zau daca mai stiu ce sa cred
o iau razna cat de curand...
Azi am mai eliminat un pic din dop dupa care urinat, iar cand m-am ridicat in picioare la scurt timp o gramada lichid (eu estimez ca a fost cam jumate de sfert de litru minimum), am umplut un protej-slip, mi-a curs pe picioare si am mai stat si un pic pe toaleta si am eliminat necontrolat... Asa ca evident ca am zis ca gata, s-o fi rupt apa. L-am sunat pe sot, apoi pe dr si mi-a zis sa dau fuga la spital ceea ce am si facut.
Fara contractii insa.
Acolo, control pe masa, tare dureros ca cica colul meu e pozitionat f posterior
Nu pareau membranele rupte, n-a mai curs nimic, colul scurtat dar in continuare inchis. La eco, lichid normal la bebe.
Asa ca am venit acasa...cica poate a fost urina, dar n-oi fi atat de damba sa nu pot face diferenta pe unde curge, mai cu seama ca deja urinasem atunci cand s-a intamplat.
Nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac. Sa-l mai sun o data pe dr meu si ii fac o vizita diseara sa ma lamureasca
.
Scuzati detaliile
, dar chiar sunt in ceata...
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Honey, Jasmine, Ioanact, Nemary multumesc pt incurajari .M-am mai calmat...am dat si cu apa oxigenata si a fost ok, o sa treaca si bubele...pana ma marit! ![]() Nafi, tampit sofer!!! Bine ca n-ai patit nimic. Bafta la cautat apartament! Aiurea faza cu romanii... Eu tocmai ce m-am intors de la camera de garda, fetelor zau daca mai stiu ce sa cred o iau razna cat de curand...Azi am mai eliminat un pic din dop dupa care urinat, iar cand m-am ridicat in picioare la scurt timp o gramada lichid (eu estimez ca a fost cam jumate de sfert de litru minimum), am umplut un protej-slip, mi-a curs pe picioare si am mai stat si un pic pe toaleta si am eliminat necontrolat... Asa ca evident ca am zis ca gata, s-o fi rupt apa. L-am sunat pe sot, apoi pe dr si mi-a zis sa dau fuga la spital ceea ce am si facut. Fara contractii insa. Acolo, control pe masa, tare dureros ca cica colul meu e pozitionat f posterior Nu pareau membranele rupte, n-a mai curs nimic, colul scurtat dar in continuare inchis. La eco, lichid normal la bebe.Asa ca am venit acasa...cica poate a fost urina, dar n-oi fi atat de damba sa nu pot face diferenta pe unde curge, mai cu seama ca deja urinasem atunci cand s-a intamplat. Nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac. Sa-l mai sun o data pe dr meu si ii fac o vizita diseara sa ma lamureasca .Scuzati detaliile 38+ cu micutza Ilinca Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica# |
fata draga eu zic sa nu ramai acasa cu gandul asta ca ceva nu e bine, mai ales dupa baletul de ieri (apropo daca iese bebelina asa saltareata sa stii cu cine seamana, de la cine a invatat)
suna dr si explica totusi ca ai nevoie sa te vada, punct, in plus conteaza sa stai bine si fizic si psihic, cum sa dormi cand stai ca pe ace si tot pui in balanta dopul, lichidul, etc...
bafta si sa ai groja de tine!

castelana fericita
39+
honeybaby spune:
bumbitza- chiar ca ciudat. Eu zic ca simteai urina ce naiba !!!!
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
freedelia spune:
Bravo Andira!!!! Ce nastere fulger ai avut, abia astept sa te intorci sa ne povestesti. Sa iti traiasca iepurica Alexandra si sa fiti fericiti in 5!!!
Bravo Cenia!!! Sa va traiasca bebe Sophia si sa va aduca numai fericire tutror!!!
Ce s-a nierit, Andira si Cenia au nascut amandoua al treilea copil, amandoua fetite si cam in acelasi timp ![]()
Noi suntem bine in continuare, peste 2 saptamani avem botezul, abia astept sa o facem crestina pe micuta Jane. Ieri m-am cantarit cu ea in brate (cand am mers cu Coleman la doctor, nu mai tin minte daca v-am zis ca s-a intors din delegatie bolnav) si are cam 4.1 kg, cu hainele cu care era imbracata. Nu mai stiu cum se calculeaza luarea in greutate in prima luna -- de la greutatea de la nastere sau de la greutatea minima la care a ajuns? Jane s-a nascut cu 3.5 kg si a ajuns la 3.3 kg. Daca are 4.1 kg acum, a luat 600 de grame sau 800 de grame??
Am pus ceva poze noi la semnatura, din ultimele saptamani.
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
dayanara spune:
denisa cam asa de slaba?
http://picasaweb.google.es/sclipiciosi2010/Dayanara#5454043944162118898
:)))))
dar nu stiu in ce vis, am citit si n.am vazut nimic de vis
bumbita si eu zic sa mergi iar la medic , mi se pare din ce descrii ca altceva in afara de lichid nu are cum sa fie, un control nu strica
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Mara mea dulce are pe abdomen cateva vase de sange sparte… asa cred (asa se vad). Se retrag oare cu timpul, se estompeaza? Plus ca pielea ei este usor marmorata.. neonatologul a zis ca din pricina ca s-a nascut mai devreme si ca-si revine in timp… dar pot eu sa stau linistita si cuminte? Nuuu! Scenarii ce-mi debiteaza mintea n-au scris nici cei mai premiati scenaristi! :( Unde esti Vladi sa ma certi??
BUMBITZA imi pare rau ca ai cazut si ca te-ai speriat! Bine ca Ilinca e vioaie, misca si n-a afectat-o sperietura lui mami! 
WAPI lasa cortina si intra in scena! Curand punem motate si pt tine! 
CARMEN las’ ca te descurci si fara fata in casa… poate fi greu dar tu esti fata desteapta si organizata! 
CASTELANA felicitari pt intrarea in ultima saptamana de sarcina! 
YAIA deci azi e DPN-ul! Hai ca poate se decide Delfinasa sa vina azi!! 
MARI frumos numele fetitei tale! E o dulceata! Sa-ti traiasca si sa te implineasca alaturi de Daria! 
ROXI
ce poza faina!! 
LARA un gand bun pt tine!! Sper sa nasti rapid si usor! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!