Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 17
nafi spune:
Annya - si mie mi se intampla in ultima vreme acelasi lucru. imi scapa toate din maini ceea ce inainte nu mi se intampla!
dar m-am gandit ca se intampla asta din cauza lipsei de concentrare asupra a ceea ce fac...cum gandul imi este tot timpul la bebe...nastere...e totul pregatit?...cum va fi?...etc etc...
Nu mai spun de faptul ca uit de la mana pan' la gura!
Dar vor trece ...n-avea grija!
Sper sa gasesti patutul care-ti place!
38+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bordeancavio si eu as vrea sa ma duc la biserica, m-as si impartasi dar nu pot sa tin post. daca nu tin, pot sa ma impartasesc? aveti idee? vio asteptand pe bebe 36+ Tudor Cristianpoze http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute# |
Daca nu poti tine post, nu tine..mergi si vb cu pr, te spovedesti si apoi vezi ce-ti zice. Eu zic ca sigur iti va da voie sa te si impartasesti.

POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
37+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
FELICITARI SAMARIA!!! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
FELICITARI, Samaria! Recuperare rapida si mult laptic pt bebe!
Oanaiacovita ce a crescut bebe Eric
..imi pare rau ca il chinuie colicii, sper sa treaca, si sa ai timp si sa ne scrii m des.
Il mai alaptezi pe bebe?
Vb de somn..eu dorm f bine noaptea, si chiar f mult. De 3 dimineti ma trezesc la 9:30 si nu ca nu mai pot sa dorm, dar at se trezeste Ioana si tb sa ma scol si eu, altfel as m fi dormit..nu stiu ce e cu mine..parca as dormi non-stop..![]()
POZE RECENTE
ALINA
de
37+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Fetelor, am citit listele voastre pentru bagaj de spital. Sunt enorme!!! Mai ales a lui Vladi... N-aveti unele mai mici? 35+ Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
Iti iei ce crezi ca iti este necesar..

POZE RECENTE
ALINA
de
37+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Felicitari Samaria! Sa-ti traiasca puiutul si sa fiti sanatosi!Bun venit Iepuras de Samaria!Sa iti pui internetul ca sa va vedem

Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
ate_09 spune:
salutare mamici si burtici!!!
Ohhh eu nu mai reusesc sa intru sa citesc nimic din urma...nu mai pot sa tin pasul cu ce se scrie, mai deloc.
Deschid calculatorul cu gandul sa citesc sau sa scriu si eu ceva si hop se trezeste bebe.
Noi suntem bine, bebe creste..se schimba pe zi ce trece...dar e cam greu sa fac fatza la toate singurica. Si curatenie si mancare, plimbat bebe, alaptat, culcat etc. Am vazut ca mai sunt cateva fete in aceeasi situatie, dar trebuie sa ne descurcam noi. Am noroc ca bebe e cumintel, nu plange decat daca ii este foame.
Bebelusii vostri cum stau cu colicii?? Noi inca nu am facut desi toata lumea ma sperie ca vai e musai sa faca si o sa vad eu ce va mai plange noptile si nu ma va lasa deloc sa dorm
Incerc sa citesc si eu putin din urma si apoi revin sa mai scriu.
Va pup pe toate si pe toti bebelusii 

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Ioanact spune:
Eu am cumparat o sticluta de Vigantol, nu am stiut ca se da gratuit.
POZE RECENTE
ALINA
de
37+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
nafi spune:
Fetelor...eu in ultima ora am avut 3 contractii dureroase...acum la ultima m-a luat si o durere de spate impreuna cu cea de burta....
Nu am luat inca un no-spa ptr ca eu tot sper sa fie un inceput de travaliu! voi ce credeti? sa iau no-spa-ul sau mai astept sa vad cum evolueaza contractiile astea?!
Mentionez ca burta ma doare rau non stop....
38+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
annya9 spune:
Nafi, eu zic sa cronometrezi contractiile. Iar nospa daca iei nu cred sa aiba prea mult efect , mai ales daca a inceput travaliul. La mine nu mai are efect nici la contractiile BH.
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

36+