Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Fetelor, am nascut si eu in sfarsit!!! Sambata pe 27 martie la 4.31 dimineata. E baiat! 4.475 kg si 56 cm, are mama un voinicel! Adam Leo va fi numele.

N-am mai apucat sa intru sa va zic ca plec la spital ca s-a intamplat totul intr-o viteza, acum nu mai conteaza, bine ca am reusit, o sa intru mai tarziu cu detalii si poze.

Felicitari tuturor mamicilor si tin pumnii celor ce urmeaza!

Va puuup

Magda, 39+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Magdoneeeeeeeeeeeeee
ieri ma gandeam la tine sa stii, cand s-a schimbat capitolul si ma uitam pe prima pagina si ti-am vazut DPN.
Felicitari si uau uau uau, ce flacaiandru are mama!!!!!!!!!!!!
Felicitari si refacere usoara, bebelus sanatos si mancacios ( cred ca asta nu lipseste, nu?)
te pup

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

HAI BUMBIZTA! SA VINA ILINCA CAT MAI REPEDE SI FARA DURERI PREA MARI!

bumbitzo nastere usoara si ce bine ca totusi ieri te-ai mai dus la dr.
asteptam vesti excelente de la tineeeeee!!!!!!!!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Fetelor, am niste picioare, butuci!!! Nu mai am glezne, nici genunchi... Ce sa fac ca sa se desumfle? Pot face ceva?

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

din pacate nu poti face mare lucru... doar sa stai cu picioarele mai sus de bazin, deci intinsa, este greu sa gasesti o pozitie comoda.
Eu am avut asa cam 2 luni, doar un picior, era imens, depinde de cum apasa sarcina pe vreo vena.
M-a mai ajutat masaj usor doar de jos in sus, foarte gentil la inceput (dureau edemele), mergeam si la masaj prof dar si sotul evua ( face si acum saracul) in fiecare seara cu o crema pentru pici obo.
totul e sa nu stai mult in picioare, sau cu ele atarnate!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

Melina Isabel a venit in 28.03.2010 la 9:55 pe lume cu 4030 g si 55 cm. Va scriu din spital, poate ma lasa mai tarziu sa pun o poza cu ea si sa citesc cine a mai nascut.
va pup

Anca 40+ cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+10 luni

uau uau uau Danke, ce bebelinaaaaaa Melina Isabel!!!!!!!!!
felicitari, ce maricica!!!!!!! inaltuta!!!!!!!!!!!!

sa va traiasca si sa te refaci repede!!!!!!!!!!!!!!!!
S-a nascut de floriiiiiiii!!!!!!!!!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Ina sa-ti traiasca baietelul "bucatica rupta taticul" lasa ca urmatorul va semana cu tine
Dayanara... semne ceva? de la luna asta pardalnica?
Honey si tu erai inscrisa la faza lunara, vezi ce faci!
Ella... am citit ce draguta a fost soacra la intoarcerea de la spital...mai bine lipsa, si-a gasit un moment optim. Aasa ma bucur ca suntem solo merci aici departe, si daca vrem ajutor ni-l cumparam, punct.
As fi vrut eu sa vina mama mea dar acum este imposibil sa mai iasa din oras saraca.
Asa ca ma bazez pe filipina ce o am la smotru, mancare o sa fac eu ( ca pana acum) sau vedem noi. Aici o sa angajez si o asistenta sa vina zilnic sau la cerere de cate ori am nevoie sa vada ce fac/em, controleaza mama si bebelusul, in felul asta nu te mai fatai la incepul cu noul nascut pe la spital, ma mai invata una-alta. Mai ales ca multe din practicile si produsele noastre aici nu exista si trebuie sa ma adaptez.
Am incredere ca ma voi descurca.
In plus, este si forumul cu fetele mele inimoase si sfatoase si sigur razbim.

fetele in fine am ajuns pe 30 martie, azi la 3 pm (ora locala) merg la dr si vedem ce ne spune.
Asa m-am rugat sa nu nasc pana azi, ce baiat ascultator am, nu?

va pup si sa auzim de bine!
vedeti ce faceti cu luna asta, la mine nu stiu cum e luna azi, ma uit deseara.

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza!

Wow -- bravo Magdone, bune venit bebe Adam Leo!!! S-a dezvaluit si cel de-al doilea secret al odiseei noastre -- cel ascuns in burtica ta :)

Bravo Anke -- bune venit bebe Melina Isabel!!!

Hai Bumbitza!!! .

Cori -- la 3 saptamani bebeii au un puseu de crestere, de aia mananca asa mult. Si cum stomacelele lor inca sunt micute, de aia si dau afara mult. Nu o sa dureze mult, 2-3 zile. Stai linistita, e normal.

I-am ridicat ieri pasaportul micutei -- insa nu am putut sa aplic pentru social security card, pentru ca prostovanca de mine nu am adus cardurile de social security ale noastre (ale parintilor) si nu stiam nici nr meu (cred ca sunt singura, s-a uitat aia la mine cu o fatza... si a zis REALLY???) si nici nu puteam sa il sun pe Coleman sa il intreb pe al lui, pt ca la intrarea in Consulat iti iau telefonul. Asa ca tre sa ma mai duc o data...

Zilele astea trebuie sa ma duc sa aplic pentru viza fetei, ca ai o prioada de o luna de la nastere sa aplici si nu vreau sa am probleme cu Chinezii...

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
YAIA deci azi e DPN-ul! Hai ca poate se decide Delfinasa sa vina azi!!

A fost si a trecut fara mari evenimente! Mersi de incurajare, poate-poate zilele astea...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
YAIA pun si eu o pentru tine, sper sa fie totul asa cum iti doresti tu, o nastere usoara si fara probleme, sa fie delfinasa sanatoasa.

Mersi mult. Se pare insa ca luna asta pe care o tot pomenesc fetele nu s-a 'implinit' si la mine. Tot cu delfinasa la purtator sunt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Fetelor, am nascut si eu in sfarsit!!! Sambata pe 27 martie la 4.31 dimineata. E baiat! 4.475 kg si 56 cm, are mama un voinicel! Adam Leo va fi numele.

Bun venit pe lume, Adam Leo! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Magda! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

Melina Isabel a venit in 28.03.2010 la 9:55 pe lume cu 4030 g si 55 cm.

Bun venit pe lume, Melina Isabel! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, 2anke! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

Mergi la inceput