Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
annya9 spune:
Neata Yaia! M-am dat jos din pat...nu mai gaseam nici o pozitie buna... Pana la 2 juma am stat pe dreapta, apoi chinuiala mare, cand pe stanga, cand in fund, basca pe la 3 si ceva deja aveam greata si frisoane de oboseala. Pana acum am tot atipit in fund, insa bebe sta cu calcaiutele la mine-n coasta stanga si face step.
Am zis sa vin sa vad daca ai nascut...mai ales ca acum o ora a fost luna aia plina!
Da, se pare, la tine fara efect... Las ca vine si monetul asta!
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Neata Yaia! M-am dat jos din pat...nu mai gaseam nici o pozitie buna... Pana la 2 juma am stat pe dreapta, apoi chinuiala mare, cand pe stanga, cand in fund, basca pe la 3 si ceva deja aveam greata si frisoane de oboseala. Pana acum am tot atipit in fund, insa bebe sta cu calcaiutele la mine-n coasta stanga si face step. Am zis sa vin sa vad daca ai nascut...mai ales ca acum o ora a fost luna aia plina!![]() |
Neata, annya! Nu am nascut inca. La mine luna plina nu a avut efect nici cu Tudor, deci nu ma asteptam nici acum sa se intample din cauza lunii.
eu de pe la 4 si ceva nu mai pot dormi, dar ma apuca imediat somnul, chiar cand trebuie sa-l pregatesc pe tudor de gradinita. De, Murphy asta cu legile lui!
Culmea e ca eu nu prea am probleme cu dormitul, numai in ultimele 2 nopti ceva s-a intamplat...cine stie, poate chiar stau sa nasc!
Sper ca tu sa poti adormi din nou!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
annya9 spune:
Si eu sper sa mai pot dormi, insa deocamdata sunt pedepsita.
Doamne ce scatoalce-mi da!!!
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
camilecu spune:
Buna dimineata
Ce liniste pe aici !!!!
Noi azi am dormit putin mai bine , eram foarte obosita dupa spalatul geamurilor de ieri .
Dupa amiaza avem intalnire cu doctorita ginecolog , sper sa nu ma urce pe cal , dar sunt slabe sanse , desi este mai bine sa ma urce ca sa vada ce se mai intampla acolo jos .
Acum am niste miscari in burta de zici ca am 2 bebe, se duce in toate partile .
36+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
annya9 spune:
Si la mine se misca bebe fff tare si am si contractii care ma tin ca arcul, iar pipi fff des. M-am saturat!!!
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 Jasmine ma bucur pt cele 38 de sapt ale tale, sincer ma temeam ca nu ajungi pana aici dar bravo tie mamica invingatoare! |
sincer nici in cele mai indraznete vise ale mele nu ajungeam pana aici
maine implinesc 39 de saptamani!
Robin e un frumusel si ma bucur sa aud ca e mancacios,cum ii sta bine unui barbat
38+
ioanaa28 spune:
ce de vesti !!!
bravo mamici !!!

ANDIRA
CENIA
MAGDONE
2ANKE !!!
BUN VENIT BB !!!
IRIS ALEXANDRA
ADAM LEO
MEILINA ISABEL

HAI BUMBITA!!

HAI LARA!!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
babyangel spune:
'Neata fetele,
BRAVO Andira , 2Anke si Magdone!!

Imi pare rau ca am ratat motatel;e pt voi, dar le scot acuma pt Bumbitza si Lara
HAIDETI FETELOR, CURAJ!! SA VINA IEPURASII!!

Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
bordeancavio spune:
annya, ce bine te inteleg! si eu ma chinui, e asa de greu!!! noaptea abia dorm ca mi se intareste burta cand stau pe o parte. pe spate e ok, dar cum ma intorc... of... si azi noapte aveam insomnii, plus o durere sub burta, continua, cam ca la ciclu. nu contractii. am vb si cu dr data trecuta si zicea ca se mai intinde una alta prin burta. si de aia mai doare. a zis ca nu e nimic. acum am o stare de greata de nu mai pot. la mine e aproape zilnica, de la arsuri cred. un fel de arsuri combinate cu greata, indiferent ce mananc.
daca te simti umflata, eu am incercat mai demult cu succes un ceai diuretic si a fost bun. o canuta pe zi. m-am mai dezumflat la maini si la fata. oricum acum spre sfarsit e normal sa ne mai umflam la maini, picioare. eu de o sapt am scos verigheta. mai vine, dar dim am mainile cam umflate rau. pipi fac si eu ffff des, nus de ce naiba. chiar si cand nu beau lichide, simt si o presiune la burta, tre sa ma duc la baie, altfel ma doare burta.
ce ne facem inca o luna?? eu mai am pana pe 26...
oricum nu vreau sa vina mai repede de 22. doar ca e greu sa mai suport pana atunci. nu pot sa fac mare lucru, din cauza burtii, a durerilor sau a gretei. plus ca sunt obosita non stop de la dormitul prost.
si sa nu uit, sa scot si eu pt Bumbita: 

vio asteptand pe bebe
36+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
oanaiacovita spune:
Neata fetele!!!
Am primit mesaj de la Samaria ca a nascut natural ieri dimineata un baietel de 4050gr.

Felicitari mamico!!! Bun venit pe lume bebe scump!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...