Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Cris.mario prin ce sperietura ati trecut....din pacate sunt multi ca cel care v-a facut probleme, eu cand merg cu Anastasia , eu conduc, merg cat mai incet tocmai din cauza lor, atata timp cat o am cu mine in masina nu am de ce sa ma grabesc nicaieri

pui mic

mare atentie

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

printesa doarme si eu colorez cu mario,ii citesc povesti,deh ne mai petrecem tmp impreuna,k tot nu am avut treaba azi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Xela m-am inspirat si eu de la reteta cu somon dar in loc de peste am pus jumatati de piept de pui pe care le-am prajit in ulei inainte la foc iute sa prinda coaja sa nu se usuce in interior, apoi le-am dat la cuptor cu crusta respectiva, a iesit delicios, am servit cu garnitura de cartofi natur cu mai mult marar demential ,
multumesc de reteta

Cris.d ce luna frumoasa ai avut ...., martisor, ziua ta, ziua Anei, ziua lui Iris, acusi vine pastele, foarte frumos!!!
Sa-ti traiasca fetele, frumoasele!! lasa ca nici cu tine nu mi-e rusine asa mamica...

Mergi la inceput

Crities si eu am avut aceeasi problema cu scaunul, moale, apos uneori sau verde, chiar am intrebat pe forum dar nimeni nu m-a bagat in seama, dar am vazut ca mananca bine si ia foarte bine in greutate si m-am linistit; necazul nostru era ca se iritase si din cauza ca avea scaunele asa de dese i-a trecut foarte greu iritatia, dar s-a rezolvat si scaunul si iritatia
bine ca te duci maine la medic sa fii linistita.

Tare ne mai linistim noi mamicutzele cand vedem pe cineva cu halat alb ca se uita la copil si zice ca totul e ok .

Mergi la inceput

Adina v-ati cumparat masina de spalat? vazusem o reclama la tv parca la dedeman te duceai cu cea veche si-ti dadea un discount de 200 ron pentru cea noua, super, eu am dat-o degeaba cand s-a stricat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Xela m-am inspirat si eu de la reteta cu somon dar in loc de peste am pus jumatati de piept de pui pe care le-am prajit in ulei inainte la foc iute sa prinda coaja sa nu se usuce in interior, apoi le-am dat la cuptor cu crusta respectiva, a iesit delicios, am servit cu garnitura de cartofi natur cu mai mult marar demential ,
multumesc de reteta

Cris.d ce luna frumoasa ai avut ...., martisor, ziua ta, ziua Anei, ziua lui Iris, acusi vine pastele, foarte frumos!!!
Sa-ti traiasca fetele, frumoasele!! lasa ca nici cu tine nu mi-e rusine asa mamica...

pui mic

suna super bine, o sa incerc si eu cu pui . oricum si la mine o reteta e asa mai mult de inspiratie si idee, in realitate si eu intodeauna schimb sau adaug cate ceva

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

noi raportam zambet dupa vaccin ... saracutzu (m-a apucat o jele de nedescris)...citeam pe DC despre vaccinuri, galme, noduli, diverse si m-a luat o frica si sotul injura de medicina, de medici si de mama lor... of. Sper sa nu facem nicio reactie adversa. Pediatra cica :"si cum vrei sa te faci soldat?" si cine a zis ca vrea sa ajunga soldat? (in niciun caz!!!), dar a fost un barbatush viteaz, fapt pentru care suntem mandri... si 7,100 kg la 2 luni si o saptamana.

Voi ce reactii adverse raportati?

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

wow!!! suuper ok 7 kg,felicitari si ptr vaccin si k bb e un zambaret

o printesa grabita...

mersi! mi-a dat mari emotii vaccinul (nasii copilul sunt antivaccin, anti-spital, anti-medici alopati si ne spun tot felul de chestii, unele mai nasoale decat altele), in fine i-am pus comprese si le-am tinut vreo 3 ore (rece plus lamaie ca asa am citit pe forum) si roseata a disparut, acum tre sa mai trecem si testul cu febra...
la primul vaccin a scancit de 2 ori apoi i-a daruit doctoritei un zambet tandru, nici n-a inteles ce i s-a intamplat... Caius inseamna fericit si bucuros, deci e normal sa rada...

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

AAAA voi ce vaccinuri faceti fetelor. Eu Mariei la 2 luni i-am facut infanrix pentru ca cele gratuite mi-a spus doctorita ca dau reactii mai urate si ea mi-a recomandat sa il cumpar. Acum in schimb mi-a spus ca are vaccinuri bune si ca nu are rost sa mai cumpar Infanrix ci doar Act-Hib pentru ca pe asta nu il are. Mi-a spus ca in plus mai pot face Rotarix - impotriva rotavirusului (cel cu scandaul cu tulpina de porcina)- inca nu aparuse stirea si Prevenar - vaccinul pneumococic (otite, meningite, pneumonii cauzate de bacteria asta streptococcus pneumonie). Rotarixul am zis din start ca nu il fac pentru ca eu nu prea cred in virusul asta si ma mai gandesc si in privinta Prevenarului. Mariei i l-am facut dar recunosc ca fara sa ma documentez prea mult. Eu sunt de parere ca anumite vaccinuri sunt indispensabile dar altele - se poate si fara. Acum exista vaccinuri pt aproape orice dar eu zic ca mai trebuie lasat si organismul sa produca anticorpi singur. Oricum cele care alaptati puteti sta linistite pana pe la 6 luni - 1 an copii nu vor avea probleme pentru ca imunitatea dobandita prin lapele matern e fantastica. Mai pot sa apara mucusori sau ceva asa f usor dar nimic mai grav.

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

noi vom face doar vaccinurile obligatorii (ca si asa am emotii la fiecare impunsatura de ac) alea clasicele diftero-tetanos -tuse convulsiva, antipolimielita si antihepatita B (TETRACOQ), il alaptez deci mizez pe imunitatea mea (eu mi-am administrat tot fellul de virusi ca faceam 2-3 episoade de pneumonie pe an si am ajuns sa fiu printre f. putinii angajati in picioare in epidemiile de gripa de la servici)... zicea cineva mai sus, sau mai jos ca in cazul alaptarii imunitatea mamei e fantastica, perfect adevarat, pe primul meu copil l-am alaptat 1 an si 2 luni si nu s-a imbolnavit niciodata (am ajuns la medici numai cu capete sparte si alergii de la pisici).

Caius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

noi raportam zambet dupa vaccin ... saracutzu (m-a apucat o jele de nedescris)...citeam pe DC despre vaccinuri, galme, noduli, diverse si m-a luat o frica si sotul injura de medicina, de medici si de mama lor... of. Sper sa nu facem nicio reactie adversa. Pediatra cica :"si cum vrei sa te faci soldat?" si cine a zis ca vrea sa ajunga soldat? (in niciun caz!!!), dar a fost un barbatush viteaz, fapt pentru care suntem mandri... si 7,100 kg la 2 luni si o saptamana.

Voi ce reactii adverse raportati?

Caius

Sa se faca maaaare si voinic viteazul tau .. Noi la 2 luni si sapt fix avem 2.750 gr

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

lasa tu mamica de pisoias, ca o sa cresteti si voi mari si cand o sa cresteti o sa fiti cu atat mai voinici si mai vigurosi! Startul nostru a fost 4 kg, deci nu se compara...

Caius

Mergi la inceput

Citat:

Crities si eu am avut aceeasi problema cu scaunul, moale, apos uneori sau verde, chiar am intrebat pe forum dar nimeni nu m-a bagat in seama, dar am vazut ca mananca bine si ia foarte bine in greutate si m-am linistit; necazul nostru era ca se iritase si din cauza ca avea scaunele asa de dese i-a trecut foarte greu iritatia, dar s-a rezolvat si scaunul si iritatia
bine ca te duci maine la medic sa fii linistita.

Tare ne mai linistim noi mamicutzele cand vedem pe cineva cu halat alb ca se uita la copil si zice ca totul e ok .

pui mic

si noi si noi f. moale, f. des si uneori verde, alteori cu mucozitati... si ne-am mai intersectat pe tema kkcelului moale, se pare ca nu e nicio chestie, daca adauga la cantar f. bine (am observat kkcel verde dupa ce mancam eu salata verde, cred ca e normal).

Caius

Mergi la inceput