Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu ieri am avut o zi groaznica .. nu credeam ca o sa prind asa o zi .. mi-a plans TOATA ZIUA .. TOATA!!!!!!! de la 8 dimineata pana la 9 seara .. GROAZNIC .. a dormit adunat 1 ora cred .. Si stiti cum l-am linistit ?? Cand i-am facut baita l-am lasat un pic mai mult in apa caaaalda asa ca sa-l molesesc .. si am REUSIT!!!! Sper sa numai am zile din astea ca ma duc pe campii .. daca nu era sotul meu nu stiu ce faceam

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

nu cred ca e prea buna metoda asta de linistire, baia nu trebuie sa dureze mai mult de cateva minute si nici mai calda, parerea mea. mai sunt si zile din astea , ce sa-i faci... , mai rau e cand se intampla noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu ieri am avut o zi groaznica .. nu credeam ca o sa prind asa o zi .. mi-a plans TOATA ZIUA .. TOATA!!!!!!! de la 8 dimineata pana la 9 seara .. GROAZNIC .. a dormit adunat 1 ora cred .. Si stiti cum l-am linistit ?? Cand i-am facut baita l-am lasat un pic mai mult in apa caaaalda asa ca sa-l molesesc .. si am REUSIT!!!! Sper sa numai am zile din astea ca ma duc pe campii .. daca nu era sotul meu nu stiu ce faceam

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

nu cred ca e prea buna metoda asta de linistire, baia nu trebuie sa dureze mai mult de cateva minute si nici mai calda, parerea mea. mai sunt si zile din astea , ce sa-i faci... , mai rau e cand se intampla noaptea

pui mic

Pai nu a durat mai mult de 10 min cu tot cu imbracat .. dar de obicei dureaza si mai putin .. L-am last 1min sau 2 in plus si i-a prins bine ..

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:

mare dreptate ai in toate privintele
felicitari esti foarte echilibrata si relaxata,se vede asta din postarile tale

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

[/quote]

Andreea tu stii cat e de dificil de educat copii si mai bine caci baietii tai sunt mai mari. Foarte frumoase sunt familiile cu mai multi copii, m-am uitat la poze si tare mi-au placut. Incet incet vreau sa ma uit la pozele tuturor fetelor ca sa cunosc mai bine pufuletii.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Eu ii dau doar san, stiu ca e suficient pentru hidratare, dar am incercat sa vad daca vrea apa sau ceai. Le-a refuzat categoric, asa ca am rezolvat simplu problema daca sa ii dau sau nu ceai ; poate sa vina si sotul si mama si soacra si cine mai vrea sa-mi zica sa-i dau ceai... daca nu vrea copilul??? doar nu am s-o fortez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

noi raportam zambet dupa vaccin ... saracutzu (m-a apucat o jele de nedescris)...citeam pe DC despre vaccinuri, galme, noduli, diverse si m-a luat o frica si sotul injura de medicina, de medici si de mama lor... of. Sper sa nu facem nicio reactie adversa. Pediatra cica :"si cum vrei sa te faci soldat?" si cine a zis ca vrea sa ajunga soldat? (in niciun caz!!!), dar a fost un barbatush viteaz, fapt pentru care suntem mandri... si 7,100 kg la 2 luni si o saptamana.

Voi ce reactii adverse raportati?

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

si eu care ma gandeam ca a mea la 2 luni a luat prea mult - 6kg, ii dai doar piept?

din fericire am trecut cu bine peste vaccin, l-am facut pe 24.03, si nu am avut probleme pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

Cristina mai da-mi si mie parola de la e-mai ca am avut-o dar am uitat-o. pls, 10x.

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

Ai PM!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:

AAAA voi ce vaccinuri faceti fetelor. Eu Mariei la 2 luni i-am facut infanrix pentru ca cele gratuite mi-a spus doctorita ca dau reactii mai urate si ea mi-a recomandat sa il cumpar. Acum in schimb mi-a spus ca are vaccinuri bune si ca nu are rost sa mai cumpar Infanrix ci doar Act-Hib pentru ca pe asta nu il are. Mi-a spus ca in plus mai pot face Rotarix - impotriva rotavirusului (cel cu scandaul cu tulpina de porcina)- inca nu aparuse stirea si Prevenar - vaccinul pneumococic (otite, meningite, pneumonii cauzate de bacteria asta streptococcus pneumonie). Rotarixul am zis din start ca nu il fac pentru ca eu nu prea cred in virusul asta si ma mai gandesc si in privinta Prevenarului. Mariei i l-am facut dar recunosc ca fara sa ma documentez prea mult. Eu sunt de parere ca anumite vaccinuri sunt indispensabile dar altele - se poate si fara. Acum exista vaccinuri pt aproape orice dar eu zic ca mai trebuie lasat si organismul sa produca anticorpi singur. Oricum cele care alaptati puteti sta linistite pana pe la 6 luni - 1 an copii nu vor avea probleme pentru ca imunitatea dobandita prin lapele matern e fantastica. Mai pot sa apara mucusori sau ceva asa f usor dar nimic mai grav.

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA

tot infarix i-am facut, pentru ca la ce scandal a fost cu vaccinurile astea, ba ca erau expirate in maternitate, ba ca sunt, ba ca nu sunt..., am preferat sa-l cumpar pesonal; sincer, mi-as fi dorit sa nu existe atatea optiuni pe piata caci niciodata nu poti fi sigura ca ai luat cea mai buna decizie

asa stiam si eu ca anticorpii de la mama ii protejeaza pe cei mici, dar din pacate am vazut atatea cazuri cand s-au imbolnavit destul de serios, mititeii, cred ca de vina este poluarea , care isi spune cuvantul din ce in ce mai des ... deci nu prea pot sa stau linistita

Mergi la inceput

Lorex dragutza invitatia, cum s-a comportat Iuria la drum? in ce localitate ati fost? LMA mamei tale

Mergi la inceput

Cris.mario prin ce sperietura ati trecut....din pacate sunt multi ca cel care v-a facut probleme, eu cand merg cu Anastasia , eu conduc, merg cat mai incet tocmai din cauza lor, atata timp cat o am cu mine in masina nu am de ce sa ma grabesc nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Citat:

mare dreptate ai in toate privintele
felicitari esti foarte echilibrata si relaxata,se vede asta din postarile tale

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Andreea tu stii cat e de dificil de educat copii si mai bine caci baietii tai sunt mai mari. Foarte frumoase sunt familiile cu mai multi copii, m-am uitat la poze si tare mi-au placut. Incet incet vreau sa ma uit la pozele tuturor fetelor ca sa cunosc mai bine pufuletii.

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA

[/quote]

si eu ti-am admirat pozele,dar ott uitam sa-ti spun,foarte frumoase,si intalnirea cu fetele de la odiseea trecuta
da sunt frumoase fam cu muulti copiii,dar este si greu

o printesa grabita...

Mergi la inceput