Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
doxa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
nu mi amintii ca nu mi se inchide nimicccc din fostii pantaloni si nu cumpar nimiccc altceva AM ZIS!! am cumparat o pereche de pantaloni in Grecia ca era numai 8 euro si na nu era mare pierderea daca nu o mai potr dup ce revin la normal, chiar nu vreau sa am degeaba articole marimea 38, nu ma las pana nu revin la 36!!! desi nu stiu cum, timp de sala nu am, la mancare nu cred ca are rost s umblu, io nu am tinut never dieta deci nu cred ca se slabeste de la asta, io mancam de pasti 12 cozonaci in 7 zile plus mese cu miel friptane cartofi prajiti si slabeam 2 kile, mereu am mancat ce si cat am vrut, in mot curent mananc d 2 ori cat sotzul si purtam 34 -36 masura....si de cand am nascut am slabit instant 10 kile, aveam AMR 3....SI DE ATUNCII...AM MAI PUS 3 SI IN FIECARE ZI E MAI MULT P CANTAR... nu stiu ce se intampla... de Yannis |
alexutzzza, la tine nu se mai inchid pantalonii.... ce sa mai zic de mine care ma duc azi mandra la sifonier sa imi scot perechile de blugi sa le probez si cand le iau pe mine intrau decat pana deasupra genunchiului.....sa lesin si colac peste pupaza mai vorbesc cu o cunostinta care a nascut cu 2 sapt inaintea mea si imi spune ca a ajuns la aceleasi kg ca inainte de sarcina....asa ca am intrat in depresie, si eu care ma bucuram ca la 2 sapt dupa ce am nascut am dat jos 11 kg din 17 cate am luat pe perioada sarcinii...acum am pus 3 la loc....asa ca ar trebui sa mai scap de vreo 10 kg (macar)sa fiu si eu ca inainte
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briani Buna! Ne primiti si pe noi in club? Eu sunt Cristina, mamica a 2 puiuti, o fetita, Briana de 4 ani si jumatate si un puiut nascut pe 13. 03. 2010, Nicolas Alexandru, suntem din Dej si evident am multe de intrebat si de citit... Fetelor eu am o mare nelamurire...poate ar trebui sa caut un subiect pt. alaptat, dar pana atunci intreb aici... Bebe s-a nascut cu 3.100, acum are 3.000 kg....pana ieri l-am alaptat, dar dr. mi-a recomandat sa trec incet pe lapte praf...eu am lapte...cam 70 ml. scot cu pompita si ma doare sufletul sa stiu ca nu ii e bun...desi eu nu sunt de parere ca nu e bun...dar de ce nu a crescut? I-am facut proba suprului in 2 zile si a baut 380 ml. si 420 ml....cand ar trebui sa bea catre 500 ml. 500 si ceva... Si acum la masa ii dau prima data laptele praf( papa 60-70 ml.) si apoi il mai pun la san( dar nu prea mai papa...apoi eu mai dau cu pompita, ca nu as vrea sa pierd laptele).Ce am observat e ca e mai satul, papa mai rar...la san papa si la o ora...O fi adevarata povestea ca nu e laptele satios...ca tot mai des aud asta pe cine intreb? sau poate cei 70 ml. doar eu cred ca sunt destui... M-ar ajuta un sfat...pt. linistea mea...macar... Va salut, o zi frumoasa si sper sa revin cat de repede... |
nu stiu daca s-a mai raspuns., ca nu am apucat sa citesc, insa in nici un caz nu ii da LP inainte san. stiu ca doctorii asa mi-au recomanda si mie, insa nu am facut asta niciodata. daca nu se satura la san, baga-i biberon dupa, NU INAINTE!!!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui xela_07 rebiana - merci de complimente . voi ce mai faceti? ati scapat de raceala? |
asa si asa... de vreo doua zile a facut din nou mucisori si astazi am auzit-o tusind. La Luca deja trece!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
asa si asa... de vreo doua zile a facut din nou mucisori si astazi am auzit-o tusind. La Luca deja trece! Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
of,of,of...sa treaca receala si de la mara...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 si ina ceva .. iulenca - si eu tot in 99 am terminat liceul( economic). stand si in cartiere diferite chiar ca nu te stiu dar imi pare super bine ca avem mai multe in comun ratusca - sa imi spui cum a fost la dr pls. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Gata, ne-am intors de la doctor (si din parc )
Andrei cica e foarte bine, n-are baiatul nici o treaba: a luat bine in greutate, a recuperat foarte bine la inaltime (are 5,400 kg si 59 cm - de la 3 kg si 50 cm )
Bine, trebuie sa mergem sa faca eco la inimioara sa vedem ca s-a inchis nu stiu ce, insa in rest toate bune.
Xela, doctorita mi-a placut, l-a verificat cu atentie pe Andrei, i-a citit dosarelul cu atentie si, cel mai mult mi-a placut ca mi-a spus ca nu mixul de lm cu lp da constipatie si ca in nici un caz sa nu intrerup alaptatul! Deci, bila alba pt dna doctor. Acuma, avand in vedere ca noi nu ne-am dus cu o problema anume, ci doar pt un control general, nu stiu cat de relevanta e opinia mea
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
of,of,of...sa treaca receala si de la mara... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Multam' mult Cornelia! Si eu sper sa treaca odata! Pupam baietii si pe mami!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
alexutzzza spune:
doxa io daca vad ca ramane groasa treaba dupa Pasti o sa incerc gimnastica, dieta ceva, adica dupa ce ma intorc din Grecia deci de pe 15 Aprilie asa ma apuc, AM ZIS!
Ratusca da bine ai mai recuperatttt!!! Super! Bravo!
Pufuletii tehnicuti unde sunteti? capitol nou ceva?
de Yannis
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Ruxita sa stii ca viata asta atat de sociala nu prea se impaca cu alaptatul EXCLUSIV la san , eu din pacate am fost fortata de imprejurari (sotz strain , nu vorbeste romana) sa ies f des imediat dupa ce am nascut la primarie , declara copilu azi , ia certificatu in alta zi, du-te bou intoarce-te vaca ai negatia n-ai negatia , pluis ca mie intrun final statul roman mi-a recunoscut casatoria inainte sa nasc si buletinu a iesit in ziua in care am nascut si am avut nevoie sa schimb acte, contract de munca, conturi la banca etc cu noul nume si lasam acasa parintii cu biberoanele si LP din dotare...si LP azi LP maine, uneori din cauza traficului acea singura masa de LP inevitabila in absenta mea se transforma in 2 mese de LP... si asa lapticul s-a dus pe apa sambetei!!! Sper la al doilea copil sa ies din casa numa strictul necesar si sa fie eventual vara sa iau copilu cu mine nu sa innot in nametzi...nu mai vreau sa pierd laptele de Yannis |
Of, da, asta am vrut si eu sa zic, cu cat ies mai mult in casa cu atat se reduce laptele si nu neaparat din cauza absentei fizice, ci si din cauze de stress, agitatie, stii probabil foarte bine cum e sa vii intr-un suflet conducand cu 80 la ora prin Bucu (recunosc, am facut-o ) ca sa pape ala micu' LM si nu LP. nu stiu cat de bun o mai fi laptele ala asa agitat...
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Of, da, asta am vrut si eu sa zic, cu cat ies mai mult in casa cu atat se reduce laptele si nu neaparat din cauza absentei fizice, ci si din cauze de stress, agitatie, stii probabil foarte bine cum e sa vii intr-un suflet conducand cu 80 la ora prin Bucu (recunosc, am facut-o ) ca sa pape ala micu' LM si nu LP. nu stiu cat de bun o mai fi laptele ala asa agitat... Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
numa 80???....
Da tu parca nu mai aveai masina, nu intrase in service inainte sa nasti si ai zis ca nu mai emiti pretentii ca intrii in cic?
de Yannis
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
numa 80???.... Da tu parca nu mai aveai masina, nu intrase in service inainte sa nasti si ai zis ca nu mai emiti pretentii ca intrii in cic? de Yannis |
Eeeee, mi-au reparat-o intr-un final (dupa 2 luni ), si e la mine, ca deh, doar cu ce sa ajung la serviciu, nu?