Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

La multe lunite Cristian de xela si Luca de Sorina!

xela, n-am ajuns cu fata la dr pt ca n-am reusit sa fac programare, vroiam s-o duc la Stanciu. Poate e mai bine asa, ca n-a mai plans atat de mult si cred ca radea dr de mine (apropo de mama loca, cristies, iti fac concurenta), pt ca fii-mea n-are nimic altceva, nu febra, nu diaree, nu varsa, mananca, doarme... Noaptea in schimb e jale mare, asta noapte s-a trezit din ora in ora, sunt terminata de oboseala. Bine macar ca nu plange, habar n-am de ce se trezeste asa des, dar tot maraie, se foieste, mai suge... Multumesc pt intrebare! Felicitari pt baiatul bine crescut!

Intreba cineva de extras de cont si cnp, pe mine m-a intrebat daca e pt alocatie si mi-a dat alt format de extras, cu cnp.

Scuze ca nu raspund mai pe larg, dar sunt asa de obosita ca nu ma pot aduna.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

si nasa mea il duce pe cel mic la Stanciu la chestii mai serioase, am inteles ca e super tipul ...
ce pot sa-ti spun sa te mai incurajez putin este ca si al meu a avut o perioada cand se trezea din ora in ora de am zis ca nu-mi vine sa cred... in conditiile in care auzeam pe aici de somn toata noaptea alea alea, sa-mi tai venele si mai mult nimic .cert este ca acum se trezeste la min 2 ore, adica are si o repriza cu somn de 4-5 ore totusi. deci e spre bine
hai ca mai e putin, multa putere si rabdare iti dorim

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

Ruxita, eu sunt mama de baiat, are 2 luni iar pediatra mi-a zis sa nu umblam la putulica si este a 2-a parere de la un pediatru.Chiar astazi mi-a zis maica-mea ca o vecina de-a ei a venit de la spital cu baietelul pt ca a facut complicatii ca ia decalotat prea mult putulica......asa ca eu zic sa nu umbli acolo.....eu una umblu doar la baita , ii trag foarte putin de "pielita" in jos ca sa spal.doar atat.

Mergi la inceput

lucia, alexutza e f simplu, eu fac asa:
4 felii groase de cascaval (de un deget aprox) dat prin faina, apoi printr-un amestec de 2 oua cu 3-4 linguri faina+sare+piper, apoi prin pesmet. il prajesc in ulei incins si gata.
tb un cascaval mai tare si pt un pane mai generos se poate da de mai multe ori prin faina si ou, adica faina+ou+faina+ou+pesmet

Mergi la inceput

ruxita - cine te-a pus sa faci promisiuni din astea ; asta sigur nu ai invatat-o de la noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxa

Ruxita, eu sunt mama de baiat, are 2 luni iar pediatra mi-a zis sa nu umblam la putulica si este a 2-a parere de la un pediatru.Chiar astazi mi-a zis maica-mea ca o vecina de-a ei a venit de la spital cu baietelul pt ca a facut complicatii ca ia decalotat prea mult putulica......asa ca eu zic sa nu umbli acolo.....eu una umblu doar la baita , ii trag foarte putin de "pielita" in jos ca sa spal.doar atat.

Apai si doctorii astia...fiecare cu parerea lui....ce sa mai zic.
Mie mi-a zis si neonatoloaga la iesire din Medlife si pediatra ca trebuie spalata/curatata.
Sa ne intelegem ce inseamna decalotare, din pct meu de vedere, inseamna curatare in interiorul pielitei si tras nitel - 1 mm - ca sa se curete mai bine.
Crede-ti-ma ca se strange mizerie acolo. Acum nu mai stiu, unii zic ca sa nu umbli, altii ca se infecteaza daca nu speli....of..

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

[quote]citat din mesajul lui doxa

Mie mi-a zis si neonatoloaga la iesire din Medlife si pediatra ca trebuie spalata/curatata.
Sa ne intelegem ce inseamna decalotare, din pct meu de vedere, inseamna curatare in interiorul pielitei si tras nitel - 1 mm - ca sa se curete mai bine.
Crede-ti-ma ca se strange mizerie acolo. Acum nu mai stiu, unii zic ca sa nu umbli, altii ca se infecteaza daca nu speli....of..

Intr-adevar nu mai stii pe cine sa crezi, fiecare doctor cu parerea lui, acum fiecare face cum crede de cuviinta.De curatat si eu curat in fiecare seara la baita dar nu trag foarte mult de pielita in jos, nu trebuie fortat...se curata doar cat se vede daca este mizerie acolo....nici nu stii cum sa faci, maica-mea si soacra-mea au zis ca ele nu au facut niciodata asa si "uite mama ce mari si sanatosi au crescut ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui doxa

Pai ce spui tu aici mi se pare absolut logic si cred ca oricine face asta .. e normal sa se infecteze daca nu speli .. Decalotatul eu stiam ce este altceva ... Se face aceasta decalotare ca sa nu apara fimoza .. mie asa mi s-a spus .. trebuie tras un pic mai tare de pielita aia ca sa nu ramana lipita .. Acum faceti cum stiti si cum v-au spus dr .. La mine nu e cazul ca Yannis are hipospadias .. la el e deja decalotata

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

la multe lunitze pt cristian si luca!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am reusit sa dormim si noi toti vreo 2 ore asa...de la sot la copil la motan asa ca acum suntem fresh.

Lipsesc juma de zi si mai mai sa fugiti la alt capitol.

In legatura cu decalotatul, mie dr mi-a zis sa fac asa din cand in cand la baita dar sa nu insist ca nu e cazul...e prea micut acum. Cred ca mi-a zis-o ca sa fie impacat ca umblu sa curat oleaca pe acolo, oricum noi "prestam chestia" din an in pasti cand ne aducem aminte. Si cand a venit dr la control s-a uitat si acolo, a tras si el oleaca, cred ca daca era ceva in neregula imi zicea, asa ca nu ma stresez cu treaba asta

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cristies ce a zis doctorul?totul e ok ,da? gargaritzul e bine,nu-i asa?

decenuela eu nu am avut nevoie de livret,doar de vreo alte cateva declaratii legalizate ca nu solicita tatal indemnizatia sau alocatia in germ

alexutzzza da'stiu ca ai viata sociala,nu te-ncurci

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput