Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Seara buna, burticute dragi!
Vazut poze, ce mai, ma mandresc ca fac parte dintr-o odisee numai cu mamici frumoase.Paula, imi place mult rochita ta, ai fost foarte frumoasa. De TG Mures nu mai zic...ca iar ma apuca melancolia, e orasul nostru preferat din RO.

Eu de ieri ma confrunt cu contractile Braxton-Hicks, e asa ciudat, simt ca mi se strange uterul ca si cand ai scoate aerul dintr-o punga si apoi se relaxeaza. Am citit ca sunt benefice pentru nastere, daca nu se transforma in contractii dureroase. Voi aveti asa ceva?

Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Daca nu sunt dureroase nu e nimic grav,pur si simplu uterul se pregateste pt nastere.Eu inca nu cred le-am avut si sincera sa fiu nu stiu cum sunt.

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
Eu de ieri ma confrunt cu contractile Braxton-Hicks, e asa ciudat, simt ca mi se strange uterul ca si cand ai scoate aerul dintr-o punga si apoi se relaxeaza. Am citit ca sunt benefice pentru nastere, daca nu se transforma in contractii dureroase. Voi aveti asa ceva?

E firesc sa le ai, eu am cateva pe zi de multe sapt.
Parca scoate funduletul prin burta, se face guguloi intr-o parte, in cealalta nu. Cateva sec si trece, se inmoaie la loc.

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:

E firesc sa le ai, eu am cateva pe zi de multe sapt.
Parca scoate funduletul prin burta, se face guguloi intr-o parte, in cealalta nu. Cateva sec si trece, se inmoaie la loc.

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

eu simt ca se strange ca si cum il strange cineva intr-n corset. si asa cum zici tu, cateva secunde si gata. ma intreb daca nu sunt periculoase in sensul in care ar declansa o nastere prematura prin deschiderea colului...

lalala, m-ai mai linistit, iti spun maine ce mi-a zis dr.

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Alina,am avut la toate sarcinile contractiile Braxton,de zeci de ori pe zi,nu s-au transformat dureroase decat dupa 38 de saptamani,si de nastere au fost dupa 40 de saptamani.La monitorizare se vedeau si imi spuneau ca e bine ca le am,ca sigur nu ajung la inducere,si am nascut destul de repede,in cateva ore de la trezire.Sunt foarte bune! La 40 de saptamani,daca nu le ai,cand iti face monitorizarea,e posibil sa se intarzie nasterea(nu neaparat) sau sa dureze mult dilatarea.La prima sarcina am stat in spital 40 de minute,fara pefuzii,fara nimic,direct sala de nastere.
asa ca bucura-te ca le ai !! te pregateste de o nastere,sper eu,usoara si scurta.
cand ai sa mergi la eco ai sa vezi ca e ok!Nu sunt periculoase,eu am zeci ,sinoaptea ,chiar jenante uneori,si as fi vrut sa nasc mai devreme la ceilalti,si nimic..

SCURGERILE,cel mai bine sa iti faca un control.se pot confunda cu multe din descriere.

ca sa se vada daca e lichid amniotic,se pune o batista colorata ,nu alba,pt cateva ore,si apoi se vede cum e pata.
daca e cerc,poate fi lichid,daca nu e regulata pata,e scurgere.

catelusul poate intra in camera lui cand vrea,daca e cuminte.

ELADEA-ai intrat pe picasa cu contul comun,iul.aug2010@gmail.com ?
ca daca intri pe alt cont,vezi doar pozele cu profil public,cele sub lacat nu se vad din afara.
Paula nu are albumul public,si probabil asta e,ai intrat pe alt cont.

LALA sunt normale scurgeri,dar se spune ca nu trebuie sa fie galben,verde..ca poate fi infectie.cel mai bine faci o analiza.

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna seara, burtici dragi, mi-a fost dor de voi!!!

Am lipsit mai bine de o saptamana...a fost o saptamana foarte stresanta din punct de vedere munca si, ca sa se incheie in acelasi ton, vineri noaptea spre sambata a murit socrul meu... azi l-am inmormantat si suntem extenuati si fizic si psihic atat eu cat si sotul meu.

Am plans cam mult in ultimul timp si ce e mai rau e ca perioada grea nu s-a terminat.. va trebui sa luam niste decizii importante, poate chiar radicale in ce priveste afacerile noastre si asta imi sta ca o caramida in ceafa!

Sper sa nu il stresez si pe bebitza, dragutul de el imi da semnale in fiecare zi si doar asta ma mai face sa zambesc de o saptamana incoace..

Sper ca sunteti bine fiecare si bebeii vostri la fel! Am citit doar de la inceputul capitolului si am vazut ca Michelle are fetita! Felicitari, Michelle!!!!!!!!!!!!!

Va imbratisez cu drag si sper sa fiu din nou cat mai mult printre voi, poate imi revine optimismul...

pentru toate Florile noastre de aici!

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Am si uitat sa-mi schimb semnatura... Am implinit si noi ieri 20s! Sa dea Doamne Doamne sa ajungem cu bine la capat!

Elena 20+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

puiutz_mic bine ai revenit, condoleante pentru moartea socrului, fruntea sus toate vor trece

saptamana 23 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Puiutz, imi pare rau sa aud astfel de vesti. Incearca sa nu mai plangi atat de mult, stiu ca e greu, dar nu face bine la bebitz.

Aelita, am zis eu ca tu cu Shery sunteti ca niste mame pentru noi, cum avem o problema, cum PAC! apareti voi si faceti lumina multumim!
Si faza cu batista, cum sa fac mai exact? O pun pe chilot ca si cum as pune o absorbant zilnic,da? Si daca eu stau mai mult in pat, influenteaza cumva rezultatul? Invata-ma te rog mai multe ca am de gand sa fac experimentul, macar sa stiu ca nu seaca si mai rau piscinutza. Multumesc

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aelita macar sa fie doar infectie..ca oricum dupa paste cand ma duc la dcotor ma asteapta o analiza de secretie.

mie mi-e sa nu fie lichid sau sa pierd din dopul ala...

Alina abia astept sa vad ce iti zice maine

----------------------------------------------
my somebody....

23+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Alina si eu am avut o scurgere urata in urma cu 4 saptamani apoasa ma speriasem sa nu fie lichid spre norocul meu nu era aveam candidoza, am tatat-o ,tot doctorul stie mai bine dupa controlul ginecologic daca cumva sau rupt sau nu membranele. Doamne fereste.

saptamana 23 Ducu

Mergi la inceput