Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina2005 spune:
Seara buna, burticute dragi!
Vazut poze, ce mai, ma mandresc ca fac parte dintr-o odisee numai cu mamici frumoase.Paula, imi place mult rochita ta, ai fost foarte frumoasa. De TG Mures nu mai zic...ca iar ma apuca melancolia, e orasul nostru preferat din RO.
Eu de ieri ma confrunt cu contractile Braxton-Hicks, e asa ciudat, simt ca mi se strange uterul ca si cand ai scoate aerul dintr-o punga si apoi se relaxeaza. Am citit ca sunt benefice pentru nastere, daca nu se transforma in contractii dureroase. Voi aveti asa ceva?
Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 Seara buna, burticute dragi! Vazut poze, ce mai, ma mandresc ca fac parte dintr-o odisee numai cu mamici frumoase.Paula, imi place mult rochita ta, ai fost foarte frumoasa. De TG Mures nu mai zic...ca iar ma apuca melancolia, e orasul nostru preferat din RO. Eu de ieri ma confrunt cu contractile Braxton-Hicks, e asa ciudat, simt ca mi se strange uterul ca si cand ai scoate aerul dintr-o punga si apoi se relaxeaza. Am citit ca sunt benefice pentru nastere, daca nu se transforma in contractii dureroase. Voi aveti asa ceva? Daca nu sunt dureroase nu e nimic grav,pur si simplu uterul se pregateste pt nastere.Eu inca nu cred le-am avut si sincera sa fiu nu stiu cum sunt. Alina, 24+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Alina2005 spune:
Cat priveste subiectul animale, si eu am un catelus, care, din fericire, nu lasa par deloc. Asta a fost unul din motivele pentru care am ales rasa asta cand m-am hotarat sa imi iau catel. Asa ca nu imi fac probleme in privinta parului, dar nu stiu ce varsta trebuie sa aiba bebelusul ca sa ii dau voie lui Toto sa intre in camera lui..
Mycya, ai grija cu scarile, sunt cele mai periculoase. Si sa nu te inverzesti de la atatea urzici
Maya ce mai e prin Ploiesti?
Fetita mea
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Seara buna, burticute dragi! Vazut poze, ce mai, ma mandresc ca fac parte dintr-o odisee numai cu mamici frumoase.Paula, imi place mult rochita ta, ai fost foarte frumoasa. De TG Mures nu mai zic...ca iar ma apuca melancolia, e orasul nostru preferat din RO. Eu de ieri ma confrunt cu contractile Braxton-Hicks, e asa ciudat, simt ca mi se strange uterul ca si cand ai scoate aerul dintr-o punga si apoi se relaxeaza. Am citit ca sunt benefice pentru nastere, daca nu se transforma in contractii dureroase. Voi aveti asa ceva? Alina, 24+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
ai fost la doctor? parca azi trebuia sa mergi
Bulina 25+ cu poznas
Alina2005 spune:
Nu, Bulinuto, n-am ajuns, maine ma duc sa-mi prelungesc CM si ii mai pun cateva intrebari doctorului, dar abia miercuri ma duc la echo. Deja m-am linistit, asta mica a luat liftul in sus si e foarte activa si nu mai consider ca e o urgenta. Multumesc de intrebare
Btz_ovi burticoasa frumoasa
Mi-am amintit sa va intreb...voi aveti scurgeri? La mine deja nu se mai poate vb de candidoza, dar am niste scurgeri ciudate pot sa zic, mai ales cand ma ridic dupa ce stau mai mult in pat, sunt...nici nu stiu cum sa explic ca mi-e si rusine. Maine il intreb si pe doctor, anyway.
Fetita mea
eladea2005 spune:
mai fetelor, is dusa cu capul sau nu? nu gasesc toate pozele voastre pe picassa? aveti si altele? unde o vad pe Paula, de ex?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Alina2005 spune:
Eu am vazut-o pe Picasa. Dar sa nu cauti o mireasa a avut doar cununia civila.
Fetita mea
lalala13 spune:
Alina eu nu am avut contractiile astea. ins chimb am o groaza de alte dureri..diferite in fiecare zi nu am crezut ca exsita atatea tipuri de dureri
cat despre scurgeri si eu am..la fel cum zici si tu..si cand merg, fara tampon nu pot sta..plus ca,cateodata am impresia ca sunt f groase si galbui...sa imi spui ce zice doctorul tau maine
----------------------------------------------
my somebody....
23+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
baby78 spune:
[quote]citat din mesajul lui michelle1981
Am vazut si eu burticile!
baby ai intrat in luna 6, nu?
bumblebee, Carmen acus urmam si noi! Doamne ajuta sa fie in continuare totul bine pentru toti!
da..azi e prima zi din luna a 6a...Nici nu imi vine sa cred cum au zburat 5 luni.....
22+
baby78 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Apropos de pisica, si mie mi-e atat de drag pufosul meu.. Cat am fost plecati in concediu l-am lasat la niste prieteni foarte apropiati, unde am stat noi in chirie inainte de a ne muta la casuta noastra, insa nu se adapteaza.. Adica miauna si ii streseaza. Parintii nostri insista sa il dam dupa ce vine bb, iar pe mine ma doare sufletul. Chiar daca il ducem ori la parinti, ori la prieteni, pisoiul tot nu se adapteaza. Noi avem un apartament cu 2 camere si nu suntem 100% siguri daca vrem sa trecem acum la 3 camere.. e destul de mare 70 mp, mie mi se pare suficient, chiar daca bb nu o sa aiba camera lui momentan. Oare nu putem supravietui cu tot cu pufos? Voi cum faceti fetelor, cele care au animalut? Cat de periculos e parul de animale? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu |
Si eu am un motan de care sunt f atasata si nici prin cap nu imi trece sa il dau. Probabil ca voi vedea cand il aduc pe bebe acasa cum va reactiona (eu sper ca se va adapta f repede) si ma gandesc ca in primele 4-5 luni sa nu aiba acces in camera unde e bebe;usul caci cu siguranta ii voi gasi dormind imbratisati... Apoi ma gandesc ca daca bebe are 5 luni motanul va sti ca nu are voie pe teritoriul lui bebe...
22+