Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor sunt din fabricuta sdi sunt sigur pasteurizate stai linistita, si preparate sunt bune!
Cu matele, taica-meu iubea una, si nu a vrut sa o dea cat eram mici, era birmaneza extrem de geloasa si m-a zgariat rau de atunci nu le suport, aveam cvreo 2-3 ani e singurul lucru pe care mi-l amintesc din perioada aia!, iar cainii ii ador si cred ca sunt prietenii copiilor, sunt decizii proprii Michelle la care contribuie si opinia medicului, asa povesti sunt cunosdc un copil operat de urgenta ca avea un ghem de par de pisica inhalat, altul cu alergii.., milioane de cazuri ok despre care nu se spune nimic, toate prietenele cu pisici au renuntat, nu insa si cele cu caini, nu stiu diferenta!!
Eu merg la medic in cateva minute,
Bumblee, Michelle. acum vine termenul!!!!!, la mine se vede fara urma de indoiala ca sunt graviduta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen mercic de raspuns

sa vii cu vesti bune de la doctor!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua burtici dragieu ma plimb intr-una de cand am ajuns acasa ca nu imi vine sa cred ca mai am atat putere si ca bebe nu ma bate ca nu il las sa mai stea locului,e cam greu cu urcatul scarilor ca acum sunt la apartament,si cum mi-am luat catelul dupa mine sa nu dorm singurica,mai trebuie sa il urc si pe el in brate(are hernie de disc si nu are voie sa urce scari)si stau si la etajul 4,dar oleaca de sport in plus nu strica
Dragaicaeu de cand am ajuns aproape numai mancare cu uryici am mancat si e asa binee.
Carla ma bucur mult ca sunteti bine toti trei
Btz_ovi si eu am inceput sa tin post de azi,si nu cred ca o sa imi fie greu,ca face mama numa papica buna si daca e si cu urzici is cea mai fercita,dar la paste si eu abia ast sa pap fripturica d e miel si drob,dupa cozonac nu prea ma dau in vant decat cand e cald,si cum o sa tin post o sa dau caloriile alea deoparte din start.
Maya draga te si pe toate burticile,sa aveti grija de voi si o sa mai intru sa va citesc.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ma uit in albumul Picassa:

Maurice,ce simpatica esti!pozele sunt de luna asta?

Cristina_Serban-frumoasa si mami si Nucu.
,Deasemenea poze noi cu burtici foarte frumoase :Bamboletta cu Antonia frumoase amandoua,Ramo,Creata,Mycia,Ochidut,Deveghe iLEANA,Laurika,Racusor,Michelle,Carmen Albu si primii pantofiori,Cris2010 taaare poza cu pisica in acvariu,Katalina poze noi cu baietii,Giorgia,Tina,Dragaica ce a crescuuut burta,Eladeea Andreea,CD sper sa ramaneti asa ca va sta asa bine impreuna ,Alina burtina:) ,Andreea ce dulce era fetita cand pupa burtica...
Carla cu bebeii scumpi,Oana,Beluistef super pozele cu fetele la burtica,Bumblebee,Adriana buc,Arissa frumasa fetita si tortul de papusa.toate burticile frumoase si mamicile suple!

BtZ OVI ce ti-a crescut burtaaa de cand nu am mai vazut poze si ce frumoasa e mama ta seamana cu tine!

Paula ai fost foarte frumoasa la cununie,

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Oana, acesta este caruciorul pt care prietena mea a a optat sa ni-l cumpere din State http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3914650

foarte frumos, sa-l folositi cat mai mult cu folos

eu insa, mi-as dori sa pot lua partea sport jos si pe cadru sa pun scoica...nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun exact

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANIMAL si COPIL-intr-adevar multi au renuntat la animal cand a venit bebe,dar nu e necesar,cunosc care nu au renuntat si au trait f bine,atat cat e vaccinat si curat nu ai probleme,dimpotriva e benefic pt copil,in general pe unde am citit aici,recomanda sa pastrezi animalul.Nu mi se pare drept fata de animal,si medicii spun ca nu e nici un pericol pt copil.parul nu ii face nimic,sunt doar mituri.

RACUSOR nu stiu cu branzeturile,cred ca e ok la cuptor,e temperatura inalta...Eu am mancat asa,si de fel ma feresc de restul.dar daca am mancat eu nu inseamna neaparat ca e bine,intelegi...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mi-e o ciuda de morrrrr... pusesem in careva capitol un link cu hainute faine de gravi si tocmai eu nu-l mai gasesc...

caut pantaloni trei sfert...help?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

michelle1981 legat de animalute in casa, eu am 2 catei, stau in curte, dar mai intra si in casa cand e frig sau ploua (toata iarna au petrecut noptile in casa), si nici nu ma gandesc sa ii indepartez de acasa Am prieteni care au caini,pisici si bebelusi si nu au probleme.

ooana ti-am raspuns mai demult la intrebarea ta pe de privat, ai vazut? si noi ne-am uitat sambata la carucioare, la mothercare. Am mai gasit un link aici pe forum, vi-l pun si voua, sunt mai multe pareri adunate la un loc

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67966&whichpage=11

Mie mi-a mai placut acesta, dar habar n-am unde se gaseste:
http://www.orbitbaby.com/products/ois_demo.html

Fetelor dragi, eu sunt un pic suparata, probleme de servici in continuare ; eu am o mica firma, si in 5 ani este prima data cand primesc o reclamatie la OPC (nefondata si nedreapta) de la un client din acela care cauta nod in papura ....iar cum la noi OPC-ul e facut nu sa faca dreptate, ci sa-si umple ei inspectorii buzunarele ....m-am ales cu o gramada de amanintari voalate, si nici macar n-au vrut sa asculte explicatia mea, dovada nevinovatiei.
De cum au intrat au inceput sa vorbeasca dur si sa ameninte, de exemplu mi-au cerut registrul de control, am deschis gura sa zic"da, imediat", dar m-au intrerupt "a, daca nu-l aveti, asta va fi prima amenda!"

La un moment dat le-am zis "stiti ceva, eu cooperez, nu am nimic de ascuns, cand am gresit am platit, si s-a intamplat foarte rar, avem clienti multi care ne iubesc si revin la noi de ani de zile; dar sunt insarcinata, nu vreau sa-i fac rau lui bebe si va rog sa nu ma mai luati asa de tare"; au fost surprinse, si apoi duioase ca un mistret.

Ma asteapta joi la sediu, sa vada ce-am hotarat .
Oricum, va multumesc ca ma ascultati, si sper sa fie mai bine, mai ales ca miercuri aveam programat sa ma duc la biserica sa vorbesc cu parintele.

va pup!

18+

foarte interesant caruciorul, dar nu stiu de unde ai putea sa cumperi la noi

mesajul tau l-am vazut, merci mult pentru toate informatiile ...dar daca nu o iau razna cred ca ti-am si raspuns sau?!

pe cei de la OPC nu merita sa ii bagi in seamna stii si tu ca nu prea au buget asa ca incearca si ei sa dea niste amenzi sa isi justifice existenta
si sa nu te stresezi

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

ma uit in albumul Picassa:

BtZ OVI ce ti-a crescut burtaaa de cand nu am mai vazut poze si ce frumoasa e mama ta seamana cu tine!

19+

Sarumana de compliment,adevarul este ca m-am culcat cu o burtica si m-am trezit cu alta,ma simt de parca am un balon in fata.Insa ma bucur ca pe zi ce trece bebe e din ce in ce mai activ
Mycya

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mi-e o ciuda de morrrrr... pusesem in careva capitol un link cu hainute faine de gravi si tocmai eu nu-l mai gasesc...

caut pantaloni trei sfert...help?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eu as vrea niste pantaloni de in maro sau negrii

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput