Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Salut delfinariu si pupici!
Eu am facut 'valuri' la mine acasica... adica am terminat cu aranjatul prin sertare, debarale, camara... a fost stresul pe ziua de azi... tot amanam sa ma apuc dar acum sunt... iupyyyy asa ca ma intorc sa recuperez si revin imediat.

Dragaicooo, mi/e dor de tine... tot nu am uitat orezul ala.
Maine o sa va pun o reteta de prajitura cu gem si nuca...tare buna, facuta de o colega... joi o sa o fac si o sa pun poza.. Dragaico... sa/ti fac in necaz... glumesc.

CD.ule, primesti un pupic de la mine?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Matusa, Alina2005, va multumesc pentru condoleante si incurajari! Ma straduiesc sa nu mai plang, dar imi e aproape imposibil sa ma abtin...cand imi vine, imi vine, nu pot opri lacrimile

sper sa imi revin cat de curand... multumesc inca o data!

Elena 20+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Fetele care aveti scurgeri mai abundente - sper sa nu fie nimic grav. nu stiu ce sa spun pentru cazul in care sunt mai consistente...dar stiam ca dopul gelatinos este putin verzui.

Eu nu am experimentat scurgeri prea abundente pana acum.. Mai mult nu stiu ce sa va sfatuiesc decat sa-l intrebat pe medic.

Elena 20+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Maya, ce harnicuta esti! Ce mai faci? Cum iti merge?

Elena 20+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz condoleante pentru socrul tau si Dumnezeu sa il ierte.
Nu mai plange,e greu dar abtine-te pentru bebelus te rog.

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Puiutz condoleante pentru socrul tau si Dumnezeu sa il ierte.
Nu mai plange,e greu dar abtine-te pentru bebelus te rog.

Us
My Baby Boy

Multumesc, btz_ovi!

Elena 20+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pt Alina,Lalala si cine mai doreste

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Aelita, am zis eu ca tu cu Shery sunteti ca niste mame pentru noi, cum avem o problema, cum PAC! apareti voi si faceti lumina multumim!
Si faza cu batista, cum sa fac mai exact? O pun pe chilot ca si cum as pune o absorbant zilnic,da? Si daca eu stau mai mult in pat, influenteaza cumva rezultatul? Invata-ma te rog mai multe ca am de gand sa fac experimentul, macar sa stiu ca nu seaca si mai rau piscinutza. Multumesc
iti faci activitatea normala zilnica,pat,ce faci de obicei atunci cand ai scurgerile.Rolul ei e ca,fiind colorata,se va vedea pata mai bine ,fata de chilot.scurgerile raman albicioase,si pata lunguiata.lichidul se face cerc.e un truc invatat la cursuri,la prima sarcina.
Dopul gelatinos,eu nu l-am vazut,dar se spune ca e...asa cum ii zice,gelatinos,si nu e asa ca scurgerea,si nici atatea zile ca e putin.si oricum la ala nu e risc,nu neaparat anunta nasterea.risc e la infectii,ca trebuie tratate,si MAI ALES la lichidul amniotic.dar lichidul e practic apa.

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor eu ma bag la somnic,sper sa il calmez si pe junior
Va pup pe burtici si noapte buna!!!

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Enik, acum am vazut pozele tale... ai trisat, ai 'scos burtica la inaintare'... glumesc. E draguta foc... cat imi doresc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Puiutz condoleante pentru socrul tau!
Incearca sa fii tare, optimista pentru tine si pentru bebitza!

Noi iti suntem alaturi

Te cu drag!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput