Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Puiut_mic condoleante, fii tare in special pentru bebe, nu-i face bine sa fie mami suparata.

Maya astept poze cu prajitura poate incerc si eu sa fac ceva dulce. Azi nu am avut chef de palavrageala, vremea e de vina, e morocanoasa si apasatoare

Subiectul scurgeri: imediat dupa ce am ramas insarcinata au inceput scurgerile, albicioase si consistente. A intrebat/citit despre ele se pare ca sunt normale in sarcina, daca vi se pare ca si-au schimbat mirosul/culoarea/ consistenta atunci e bine sa va intrebati medicul.

Ieri ne-am intrebat oficial viitorii nasi ai baiatului daca vor sa ne naseasca, raspunsul a fost comic rau de tot:" Credeam ca nu ne ai intrebati odata, ca nu ne vreti ca nasi."
Pentru bebe2 nu am ales inca, nu ne putem decide, sotu cica sa facem ca la el in Bucovina adica sa punem mai multi nasi, mie in schimb nu prea-mi surade ideea, unu si bun atat

Carla te rog da-ne un semn de viata, 2 randuri sa stim ca esti bine.

Sheri cum merge sarcina, cum te simti, cum ti se pare fata de prima sarcina, le simti des??????
Cam multe intrebari ......... eu inca nu-i simt foarte puternic si des se pare ca-s mai puturosi ai mei.

Azi am implinit 19 saptamani

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Puiutz mic, condoleante, sper sa rasara cat mai repede soarele pe strada ta.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Dragaica felicitari pentru cele 19 saptamani

imediat nu te vor mai lasa sa dormi bebeii tai

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Pufulescule... nici eu nu as putea sa/l dau pe Bubu.meu (motanul) Sunt de acord ca se poate cu animalut in casa... si de la o anumita varsta chiar se recomanda. se dezvolta copilul atat fizic cat si intelectual mult mai bine: interactiunea, comunicarea, vorbirea, simtul responsabilitatii...

Nu va suparati ca readuc subiectul in discutie... eu raspund pe masura ce citesc. Mi/e greu sa citesc si apoi, sa raspund la final... uit totul... :))) neuronii obositi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Puiut_mic condoleante! Incearca sa fi tare pentru delfinasul din burtica si pentru sotul tau ...
Carla..nu ne dai nici un semn? Ai ajuns in Ungaria pana la urma?...Asteptam vesti de la tine

22+

Mergi la inceput

BZN.ule ... am avut weekend cu deplasare... pe munte de data aceasta, inchidere de luna si inceperea curateniei de primavara. Sunt prin preajma si dau din aripiore... deocamdata.

Pupici de noapte buna, acum vad cat e ceasul si am ochii ca la melci... sa am grija si sa nu ma uit in priza...
Stiti glumita? De ce au melci ochii asa? Ca sa se uite in priza...
Mie imi plac tare mult si mi/e mila de ei. Cand ii vad pe drum... ii ajut sa traverseze... le vad traiectoria si ii ajut sa economiseasca timp si efort... sunt si ei mici.

Mergi la inceput

Noapte buna burtici si delfinasi

nu stiu ce e cu mine asa tarziu treaza....sunt inca pe ora veche

am avut program de vizionare de poze in seara asta, sa imi amintesc pe unde am mai calatorit

sa dormiti bine!!!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Mic_Puiutz... acum am citit... imi pare rau de tristetea voastra. Condoleante... stiu ce inseamna asemenea durere. Sambata i/am facut de 6 ani tatalui meu... dureros.
Fetelor, ma doare sufletul rau de tot... acum 6 ani, pe vremea asta, primeam telefon de la mama sa vin repede ca nu/l mai prind pe tata in viata. Nici acuma nu pot sa uit si mi/e dor de el de ma sfasie...

Scuze, dar nu mai pot... simt nevoia sa ma descarc...

Mergi la inceput

Noapte buna burtici!
Sunt prin preajma daca aveti nevoie de ceva... nu pot sa dorm, nu in noaptea aceasta... maine da/sper.

Mergi la inceput

maya te imbratisez !!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput