Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
maya71 spune:
Si eu Racusorule...
am iesit acum pe balcon si am vazut mugurasii de castan... luna plina...l/am luat pe Bubu in brate si ma gandeam...ca mi/ar fi placut sa vad toate acestea impreuna cu el... l/ar fi indragit pe Bubu cu siguranta... ii placeau animalutele mult de tot, avea un suflet MARE
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
eu am venit acasa de ieri seara,super obosita,tot cu contractii,am tot dormit,nu am apucat sa va scriu...Azi am ajuns in Ungaria....off inca o data sunt dezamagita de TOT SISTEMUL MEDICAL ROMAN!!!!!
De ce??
Pt ca am stat 3 zile in spital in Oradea ,mi-au facut analize de tot felul,sange,pipi,secretie si mi-au zis ca totul e ok....Dupa perfuzia de vineri,mi-au dat Gynipral tablete si m-au expediat acasa ca parca nu mai aveam contractii asa dese.
Buun...azi merg in Ungaria ,dr verifica colul finut cu o mica sonda,nu cu degetu,analizeaza acolo "pe jos",se uita pe analize, si concluzia este ca am o inflamatie la nivelul "pasaricii",care poate da contractii in final,si am o maaaaare lipsa de fier.Iar astea 2 combinate duc la dureri si contractii!!!Pt asta fac si perfuzie in acest moment cu fier.Si trebuie sa iau 3 tablete/zi.
De asemenea,iau si Gynipral tablete.
Dar se poate asa ceva????sa stau 3 zile in spital in Ro si sa nu vada nimeni ca ceva nu e ok???De ex hemoleucograma si eu o stiu citi,si stiu cat trebuie sa fie hemoglobina.Ei n-au vazut.Analizele mi le dadusera la externare,nu m-am uitat pe ele decat tarziu prin Ungaria.Dr din Oradea mi-a recoltat secretie,a verificat colul,n-a vazut ca am o scurgere mai altfel decat trebuie????
Sunt fffffffff revoltata!!!!!!!!Chiar asa personal medical incompetent si indolent avem in RO????????????????
Mi-am pierdut treptat increderea in tot sistemul nostru medical,pt ca si sotul mai avusese mici probleme si pana la urma s-a operat in Debrecen.
Imi pare rau ca asa sta situatia in unele spitale si orase de la noi,de asta am ales acum 2 ani Ungaria. Sunt extrem de revoltata mai ales acum cand este vorba de bebelusii mei pe care mi i-am dorit enorm!!!!!!!Si sunt in stare sa trec,sa calc peste oricine,orice pt ei!!!!!PUNCT.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
Dragaica,Baby,Ochidut,Adriana,Bumblebee,Tina....si pe celelalte ,va dau un mare pt gandurile bune.
Tina80 te rog mai verifica o data rotile caruciorului care ziceai ca iti place,pt ca nu mi se par roti f bune,sunt mici,nu sunt pe aer.Intreaba mamicile experimentate,dar eu exact la capitolul carucior sunt si peste tot scrie si toata lumea sustine ca rotile trebuie sa fie mari (de aprox 25-30 cm in diametru),sa fie cu aer,pt o suspensie f buna,si rotile din fata sa nu fie fixe.E un sfat dat cu drag,sa nu o iei in nnume de rau
Cris2010,eu fix azi am gasit un carucior de gemeni de la Tako,cred ca raman la el.Dupa ce am puricat tot de vreo 2 luni!!!Incearca tako-poland.eu Foarte multe modele frumoase si practice 3in1 de carucior single de la Tako am vazut azi in magazinul din Debrecen.Pe site nu am apucat sa ma uit inca.
maya71 spune:
Carla, chiar ieri a fost o emisiune la Pro pe tema acestui subiect. F multi roamani 'iau calea' altor tari... ex. Austria. De ce? Exact ce ti se intampla tie... incompetenta, costuri/spaga mari, conditi mizere...
Ufff, imi pare rau ca treci prin asa ceva... pupici si o imbratisare cu drag... si mult zambet, o sa treaca :)
carla_2008 spune:
Maya,noapte buna!!!!!te pupic
carla_2008 spune:
Maya ne-am scris deodata draguto
offf mor de somn si inca nu e gata perfuzia,ca o fac acasa.
Florentina_C spune:
Neata cu .
Carla ma bucur ca esti mai bine acum... In privinta spitaleleor din Rom si eu am aceeasi parere...dar asta e , nu prea putam face multe...
Azi pun si eu poze cu burtica...
Va pe toate...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
baby78 spune:
Carla pe tine si pe delfinasi. Te felicit pentru alegerea pe care ai facut-o de a merge in Ungaria chiar daca aici ti s-a spus ca e totul bine. Imi pare rau de acest sistem medical care este pe duca...Din acest motiv si eu am ales sa nasc in spital privat aici la Constanta..caci in spitalul judetean nu as sta nici o secunda.
Multa sanatate
22+