Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
nela_didea spune:
Imi trimite si mie cineva PM cu parola sa vizionez si eu niste burtici dragalase?. Please
19+
Dragaica spune:
Fetelor la mine au inceput sa scoata, firav, capul cateva urzicute, e clar ca peste 3-4 saptamani am sa culeg.
Mi-am surprins chinezoaica de la 3 cum analiza si ea pe geam buruienile e clar ca o sa fie batalie
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de si
nela_didea spune:
Vazut burtici cu delfinasi grasuni. Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Acus acus vom pune poze cu delfinasii nostri. Doamne ajuta-ne in continuare.
Maya esti scumpika si o mumoasa.
Dragaica ai cu te lauda
Toate fetele sunteti foarte frumoase
19+
tina_80 spune:
Oana, acesta este caruciorul pt care prietena mea a a optat sa ni-l cumpere din State http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3914650
Mi-a spus ca arata mult mai bine in realitate decat pe site si sa am incredere, ca lor li se pare un carucior usor de manevrat si de calitate, cica se poate pune si scoica pe el.
Nu mai stiu cine spunea intr-un mesaj anterior, ca tb sa avem in vedere: greutatea caruciorului, spatarul sa fie reglabil, manerul reversibil si reglabil pe inaltime si cat de mult se pliaza sa ne poata intra in portbagajul masinii.
La mine nu cred ca o sa incapa caruciorul in masina de serviciu a sotului pt ca are un opel astra cu un portbagaj mic, mic, mic dar in cea de familie nu-mi bat capul ca este destul de incapator.
tina 23+ cu Stefan
maurice spune:
michelle1981 legat de animalute in casa, eu am 2 catei, stau in curte, dar mai intra si in casa cand e frig sau ploua (toata iarna au petrecut noptile in casa), si nici nu ma gandesc sa ii indepartez de acasa Am prieteni care au caini,pisici si bebelusi si nu au probleme.
ooana ti-am raspuns mai demult la intrebarea ta pe de privat, ai vazut? si noi ne-am uitat sambata la carucioare, la mothercare. Am mai gasit un link aici pe forum, vi-l pun si voua, sunt mai multe pareri adunate la un loc
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67966&whichpage=11
Mie mi-a mai placut acesta, dar habar n-am unde se gaseste:
http://www.orbitbaby.com/products/ois_demo.html
Fetelor dragi, eu sunt un pic suparata, probleme de servici in continuare ; eu am o mica firma, si in 5 ani este prima data cand primesc o reclamatie la OPC (nefondata si nedreapta) de la un client din acela care cauta nod in papura ....iar cum la noi OPC-ul e facut nu sa faca dreptate, ci sa-si umple ei inspectorii buzunarele ....m-am ales cu o gramada de amanintari voalate, si nici macar n-au vrut sa asculte explicatia mea, dovada nevinovatiei.
De cum au intrat au inceput sa vorbeasca dur si sa ameninte, de exemplu mi-au cerut registrul de control, am deschis gura sa zic"da, imediat", dar m-au intrerupt "a, daca nu-l aveti, asta va fi prima amenda!"
La un moment dat le-am zis "stiti ceva, eu cooperez, nu am nimic de ascuns, cand am gresit am platit, si s-a intamplat foarte rar, avem clienti multi care ne iubesc si revin la noi de ani de zile; dar sunt insarcinata, nu vreau sa-i fac rau lui bebe si va rog sa nu ma mai luati asa de tare"; au fost surprinse, si apoi duioase ca un mistret.
Ma asteapta joi la sediu, sa vada ce-am hotarat .
Oricum, va multumesc ca ma ascultati, si sper sa fie mai bine, mai ales ca miercuri aveam programat sa ma duc la biserica sa vorbesc cu parintele.
va pup!
18+
racusor2010 spune:
am fost la dr la control..suntem bine trebuie sa iau fier ca sunt putin anemica, tensiunea era 9 cu 6, de kg a zis ca suntem bine inca (am luat 9 kg pana acum si am voie sa fac miscare....
mi-a zis ca daca vreau sa nasc natural chiar e recomandata, asa ca dupa Paste, fuguta la Active Center sa facem pilates
bebe creste, e cu capul in jos, colul e ok , deci numai de bine
analizele beton (mai putin anemia), in special toleranta la glucoza...mai asteptam toxo (ca nu am anticorpi)
si asteptam acum urmatoarea ecografie morfologica...
Bulina 25+ cu poznas
racusor2010 spune:
nu cred ca ati vazut intrebarea mea
Am vorbit cu mama si pasca si smantana pentru pasca sunt luate de la o fabricuta, iar vanzatoarea nu stia daca sunt pasteurizate sau nu...
dar daca sunt preparate termic la cuptor mai sunt periculoase? pot papa ?
mercic de raspunsuri!!!
Bulina 25+ cu poznas