Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello fetelor.Eu astazi am inceput sa tin post,sper sa nu fiu tentata sa mai mananc omlete si alte prostii ca si asa am luat destul in kg,cred ca sunt pe locul 1 din odisee la cap. asta
Noi ieri am avut show:dim la 6 bebe a fost agitat,iar de pe la 12 pana la 22 mai tot timpul mi-a boxat in burtica,mai facea el pauze de cate 20 min.Nu stiu ce a avut dar a fost super sa il simt incontinuu .Taticu a stat numai cu mana pe burtica si a avut parte de niste emotii ..mai ales cand si-a pus urechiusa pe burtica bebe i-a tras una de nu s-a vazut ,asa ca de atentionare.Deja taticu era cu ochii in de fericire,iar azi dim la 6 l-am vazut pt prima oara cum s-a intors in burtica .Din pacate Ovidiu nu mai era cu noi ,dar i-am zis ca abia e inceputul si s-a consolat.
In legatura cu animalutele,si eu stiam ca daca sunt curate si vaccinate e ok si pt bebei,cel putin cateii din cate am vazut intr-un documentar sunt indicati deoarece sunt foarte protectori cu bebeii.Si noi ne-am gandit ca daca ne vom muta vom achizitiona un catelus special pt bebe.Acum sa vedem ce vor zice si medicii.
Paula frumoasa tare ai fost in ziua aia .Felicitari si CASA DE PIATRA!!!!!
Maya ce faci scumpa?
Bumble nu stiu daca ti-am multumit pt sfat,insa Rennie m-a ajutat foarte mult,de la o singura pastila mi-au trecut nenorocitele alea de arsuri
Astazi am facut fasolici prajite cu mamaliguta si salata de stevie cu ceapa si usturoi verde.Bunnn
Va pe toate
Apropo unde petreceti Sfintele Sabatori Pascale?

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Noi pe acasa de sarbatori...trebuie sa luam miel, cozonacii sosesc de la soacra-mea

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Si noi tot pe acasa de sarbatori..miel nu mancam...cozonacii,pasca si drobul de la mama...eu vopsesc doar ouale

GEO 26+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Noi in fiecare an mergem la parinti (parintii sotului sunt de un an in Italia, deci anul asta vom merge doar la mama mea) fiindca ai nostri stau in acelasi oras (Botosani). Apoi mergem si vedem toate cele 4 bunice.. asta in 2 zile. Si intotdeauna mancam fff mult
Acasa nu fac niciodata nimic fiindca invariabil mereu merg la mama de sarbatori si facem impreuna mancarea.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Si eu cred ca am sa mananc cam mult mai ales pasca care imi place la nebunie...in concluzie mai pun 1kg numai de paste cred

GEO 26+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Si eu cred ca am sa mananc cam mult mai ales pasca care imi place la nebunie...in concluzie mai pun 1kg numai de paste cred

GEO 26+ cu Antonia Maria

poze

Vai vai nu mai zi,si eu si sotul amandoi suntem niste gurmanzi.Mi-e teama sa nu pun vreo 5kg de la cozonaci,pasca,fripturi si prajituri ,dar NU MA POT ABTINE

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Noi suntem din acelasi judet, dar din localitati diferite si cam departe una de alta. Sarbatorile le petrecem intotdeauna in familie, asa ca le impartim cum ne pricepem mai bine. De Paste mergem la socrii. Soacra-mea gateste foarte bine.
Acasa, se ocupa sotul cu decoratiunile si impreuna vopsim ouale. De gatit nu gatim nimic, venim cu sarsanalele de la tara.

Cris 24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Noi in fiecare an mergem la parinti (parintii sotului sunt de un an in Italia, deci anul asta vom merge doar la mama mea) fiindca ai nostri stau in acelasi oras (Botosani). Apoi mergem si vedem toate cele 4 bunice.. asta in 2 zile. Si intotdeauna mancam fff mult
Acasa nu fac niciodata nimic fiindca invariabil mereu merg la mama de sarbatori si facem impreuna mancarea.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mihaela,mai stii ceva de epidemia cu stafilococ auriu de la maternitatea Cuza?Mi-e imi e teama sa nu reziste pana cand nastem noi,caci e jale

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

btz_ovi, epidemia cu stafilococ e de ani buni si nu se face nimic in privinta asta, din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna burticute dragi! Va multumesc pentru raspunsuri, sunt mai linistita acum, datorita voua, drept rasplata va atasez un banc.

Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm.Cateva ore mai tarziu, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten:
- Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi.
Watson raspunde:
- Vad milioane de stele.
- Si ce-ti indica acest fapt?
Watson se gandeste o clipa:
- Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leo. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert.
Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Dar ce iti indica tie acest fapt?
Holmes ramane tacut un moment, apoi spune:
-Watson, esti un dobitoc, cineva tocmai ne-a furat cortul!!

19+

Mergi la inceput