Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

dragele mele, eu din experienta stiu ca cel mai bun carucior este cel simplu sa aibe suspensii bune, eu am avut la vlad un Goodbaby ff bun au mai crescut inca doi copii in el si este la al 4-lea, nu a fost ceva complicat!

Eu am vazut un model la baby care care seamana cu unul de la chico si chiar un bertoni care mi-au placut ff mult si mi s-au parut ff usoare , nu merita sa investiti in landouri pt ca e vara si oricum dupa un an jumatate veti trece pe un carucior sport!

Pe mine ma intereseaza sa aibe cosul incapator-va trebui sa ma ajute si la piata!

Anca +20
s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

bumbleebee ti-am vazut burtica.
A mai crescut putin, dar nu se vad kg pe care spuneai ca le-ai luat. Arati fff bine...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

bumbleebee ti-am vazut burtica.
A mai crescut putin, dar nu se vad kg pe care spuneai ca le-ai luat. Arati fff bine...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Esti o dulce, Paula la fel Atunci sigur e cantarul, dau divort de el

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Anca, dar daca nu iau landou in ce plimb copilul primele 3, 4 luni? Chiar nu simt nevoia sa iau nimic care nu e necesar...dar nu vad cu ce as putea inlocui landoul...

Paula, 23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Anca, dar daca nu iau landou in ce plimb copilul primele 3, 4 luni? Chiar nu simt nevoia sa iau nimic care nu e necesar...dar nu vad cu ce as putea inlocui landoul...

Paula, 23+ cu

in carucior (se lasa la 180 grade spatarul) si nu ai nevoie de landou decat in prinele max 2 luni,(dupa doua luni nu il mai ti pe spate in carucir sa nu vada nika ca nu ii va placea) daca intri pe povele lui Vlad ai sa vezi cum am procedat eu la momentul respeciv) din punctul meu de vedere e prea mare cheltuiala fata de ceea ce reprezinta un landou ca si necesitate!

Pe vlad l-am avut in nov si nu mi-a trebuit landou.

Gandeste-te ca e vara si mai mult de un scutec si un bady nu vei pune pe bb cand vei iesi afara!

Anca +20
POZE VLADUT

Mergi la inceput

uite aici un link http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-sport-lite-way-virtual-1264.html cu carucirul pe care eu il consider ideal pt ceea ce am vreau eu si mi se pare suficient!

Sper sa nu fie considerat publicitate!

sau aici

http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-sport-multiway-virtual-1270.html

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns...e tare greu sa faci alegerea corecta...pana acum ma gandisem la un model 3 in 1, pt ca eram convinsa ca am nevoie si de landou, si apoi de scoica...

Paula, 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Arissa La Multi Ani!

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

'Neata dragi burtici!!!

Oana, Eladea, am vazut pantaloni trei sferturi si de in pe Belle mama. Pantalonii de in sunt albi si crem, nu au maron sau negru. Trei sferturi au de blug, bumbac si de in.

merci
uite eu am gasit si aici ceva pantaloni de in http://www.rodina.ro

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Multumesc de raspuns...e tare greu sa faci alegerea corecta...pana acum ma gandisem la un model 3 in 1, pt ca eram convinsa ca am nevoie si de landou, si apoi de scoica...

Paula, 23+ cu

de scoica ai nevoie din prima zi, am avut scoica la vlad si o sa iau si pt bb, mi-a fost de un real folos atat acasa cat si la transport!

cat era mic il puneam in scoica si scoica pe masa si imi vedeam de treaba si el ma urmarea de acolo era ok in felul acesta nu l-am invatat in brate!

Anca +20
POZE VLADUT

Mergi la inceput

Ce-mi plac pauzele lungi si dese...
Apropo de scoica, chiar voiam sa va intreb si pe voi, multa lume mi-a spus ca nu e bine pt bebe sa-l pun in scoica mai repede de 3 luni... Sunt mai multe modele de scoica?

Paula, 23+ cu

Mergi la inceput