Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

uite aici un link http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-sport-lite-way-virtual-1264.html cu carucirul pe care eu il consider ideal pt ceea ce am vreau eu si mi se pare suficient!

Sper sa nu fie considerat publicitate!

sau aici

http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-sport-multiway-virtual-1270.html

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

asa ceva imi doresc si eu + scaunul de masina care sa se monteze pe acelasi cadru

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ce-mi plac pauzele lungi si dese...
Apropo de scoica, chiar voiam sa va intreb si pe voi, multa lume mi-a spus ca nu e bine pt bebe sa-l pun in scoica mai repede de 3 luni... Sunt mai multe modele de scoica?

Paula, 23+ cu

da se pot folosi din prima zi eu am avut un model care mergea pana la 18 kg, am primit 2 unul de la chico si altul de la cam l-am aprit pe al doilea deoarece mi s-a parut mai bun din toate punclele de vedere.

Vlad a dormit in il pana pe la 2 ani si jumatate se punea singur in cos si se legana si adormea ii placea ca se facea ghem acolo si adormea!

Anca +20
s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc de raspuns...e tare greu sa faci alegerea corecta...pana acum ma gandisem la un model 3 in 1, pt ca eram convinsa ca am nevoie si de landou, si apoi de scoica...

Paula, 23+ cu

la inceput doream si eu ceva 3 in 1...dar am renuntat la landou
uite asa ceva vreau eu
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Multumesc de raspuns...e tare greu sa faci alegerea corecta...pana acum ma gandisem la un model 3 in 1, pt ca eram convinsa ca am nevoie si de landou, si apoi de scoica...

Paula, 23+ cu

la inceput doream si eu ceva 3 in 1...dar am renuntat la landou
uite asa ceva vreau eu
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe

Imi place modelul respectiv si mie dar am vazut la bertoni unul usor care mi-a placut la auchan titan!

Anca +20
POZE VLADUT

Mergi la inceput

uite aici modelul de care iti spuneam

http://www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Carucior-Sport-Foxy_329_332_341_codeBER-1002004-10.aspx

eu vreau ceva usor ca si greutate si manevrabil si cos incapator!

Anca +20
POZE VLADUT

Mergi la inceput

Citat:

http://www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Carucior-Sport-Foxy_329_332_341_codeBER-1002004-10.aspx

Anca +20
POZE VLADUT

foarte frumos ...e greu sa alegi cand sunt atatea modele

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Anca +20
POZE VLADUT

foarte frumos ...e greu sa alegi cand sunt atatea modele

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe

Oana, mi-ai luat vorba din gura. Cu cat vad mai multe modele cu atat sunt mai nehotarata

Cris 24+ cu

Mergi la inceput

asa este, eu am alta problema-unde il voi pune pe bb in ce camera?!!!

Vlad incepe scoala si nu vreau sa il ametesc cu un bb mic in camera!
In dormitor nu vreau ca nu mai doarme nici unul, bb se foieste mult in somn si va fi greu nopti la rand nedormite si apoi la serviciu!

In sufragerie ar fi o optiune, dar sa vedem cum ne vom descurca dimineata fara sa il trezim pe bb cu pregatitul lui Vlad de scoala si plecat la serviciu!-uffffffff cum ii voi impaca eu pe toti?

In sufragerie-noroc ca e mare, are aproape 30mp voi muta fotoliile in fata geamurilor si patutul cu masa de infasat cu sertare pt lucrurile lui bb in locul fotoliilor!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Arissa, multa sanatate si bucurii in viata, sa fii iubita!

CD, cum mai sunteti? Sper ca s-a detensionat situatia.
Puiutz, si nu mai plange.
Bumblebee, ai primit rezultatele de la amnio, testul rapid, nu? Pai nu serbam?
Carla, ce emotii imi dai, de fapt toate fetele cu gemeni, am o grija sa va vad ca sunteti bine. Iritatia are drept cauza progesteronul pus jos, sau ce?
Anca, este bun pentru vara caruciorul pus de tine, si pentru piata. Dar nu are rotile inalte, 25-30 cm, nu se pot umfla si simti toate denivelarile din trotuare. Si cel mai important, iarna prin zapada nu poti merge cu el.
Eu am unul asa la Bucuresti, dar l-am folosit din martie incolo cand era Ana mica. Cu Elisa in el am rezistat o singura data, deh m-am obisnuit cu suspensii bune si roti care se invart la 360 de grade.
Mie mi-a fost de mare folos sa poata fi folosit prin zapada. Astia in Norvegia nu curata stradutele dintre case si a tot nins timp de 3 luni, de 50 de ani nu a mai fost asa zapada in zona aceasta care-i ploioasa.
Maurice, e belea de belea Orbitul, il stiu de mult si l-am si vazut. Dar totodata tin minte ca este si scump. Bafta cu OPC-ul, foarte bine ca le-ai spus de sarcina, n-au auzit de respect, prezumtie de nevinovatie

Mai, n-as sfatui pe nimeni sa pun scoica cu copil pe masa. Vine o zi in care copilul incepe sa dea din picioare si uite asa se intampla accidente. Stiu si scoica pusa pe o banca pentru o clipa si copil zbatacel a facut buf, noroc ca era in centuri dar de cazut a cazut scoica pe el.

Pentru lichid amniotic se gasesc teste la farmacie. Daca aveti dubii cumparati www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=i_amniosense" target="_blank">asa ceva, poate fi folosit de la 12s si zic eu pretul nu-i enorm tinand cont ca-s 7 teste inauntru si scutiti deplasari inutile la spital.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005
Eu de ieri ma confrunt cu contractile Braxton-Hicks, e asa ciudat, simt ca mi se strange uterul ca si cand ai scoate aerul dintr-o punga si apoi se relaxeaza. Am citit ca sunt benefice pentru nastere, daca nu se transforma in contractii dureroase. Voi aveti asa ceva?

E firesc sa le ai, eu am cateva pe zi de multe sapt.
Parca scoate funduletul prin burta, se face guguloi intr-o parte, in cealalta nu. Cateva sec si trece, se inmoaie la loc.

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

da...si eu patesc asta..mai ales daca stau intinsa pe o parte, apoi ma pun pe spate...pana se relaxeaza e tare si rotund intr-o parte...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput