Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 15

racusor2010 spune:
arissa LA MULTI ANI!!
Multa fericire, sanatate, sarcina usoara!
Bulina 25+ cu
poznas

CarmenAlbu spune:
Bumblee pai erai ideal atunci! Lasa ca alergi dupa pitic, tre sa ai grija ca alimentele sa fie sanatoase!
Arissa La Multi Ani!!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!21+ cu

racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Masaj merg in special pt spate ca ma doare de la greutatea din fata plus sani triplati sau poate si mai mari de atat! La restul nu ma pricep, de ce faci tocmai acum analiza asta?? Daca nu aveai inainte si acum ai facut-o si ai si facut imunitate intre timp ... doar medicul te poate lamuri cu privire la asta, trebuie verificat bebelusul stiu eu.. http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! ![]() ![]() |
am facut si la inceput, dar nu am anticorpi
si de asta trebuie sa repet analiza...doar IgM (de anticorpi..)
masaj eu am facut pe tot corpul si in special la picioare , ca erau mai umflate...si maseuza i-a zis moasei de la centru ca am picioarele umflate de la retentia de apa (Dar nu am auzit si ce recomanda

vad data viitoare, cand merg sa imi iau abonament pentru trimestrul III de sarcina...iti zic si tie dupa ce aflu mai multe)
Bulina

ooana spune:
citat din mesajul lui aelita LALA sunt normale scurgeri,dar se spune ca nu trebuie sa fie galben,verde..ca poate fi infectie.cel mai bine faci o analiza. ![]() ![]() ![]() |
si mie imi dau batai de cap scurgerile astea

am senzatia ca au o usoara nuanta de verde...mi-am facut o urocultura...rezultatul "fara crestere bacteriana"

ooana spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Buna seara, burtici dragi, mi-a fost dor de voi!!! Am lipsit mai bine de o saptamana...a fost o saptamana foarte stresanta din punct de vedere munca si, ca sa se incheie in acelasi ton, vineri noaptea spre sambata a murit socrul meu... azi l-am inmormantat si suntem extenuati si fizic si psihic atat eu cat si sotul meu. |
Imi pare rau

michelle1981 spune:
Denisa, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva si ai avut de-a face cu neprofesionalismul sistemului medical de la noi. Bine ca esti pe maini bune acum. Doamne ajuta sa avem de-a face cat mai putin cu cei din spitalele din Ro!
Apropos de carucioare, chiar ieri am remarca modelul www.mkimports.co.uk/ebaypram/photo/drifterbalckcirclesdim.jpg" target="_blank">Tako Drifter, insa nu am inteles eu bine, are 18 kg???
arissa la multi ani! sa fii fericita, iubita si implinita, sa ai un bb sanatos si papacios!
Puiutz condoleante pentru socrul tau si Dumnezeu sa il odihneasca.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

michelle1981 spune:
Florentina ca sa schimbi coperta albumului pe picasa te duci in albumul tau -> Edit -> Album cover
Am schimbat si eu semnatura, am intrat in luna 6
Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">22+ cu

Cris2010 spune:
'Neata dragi burtici!!!
Puiut, imi pare tare rau de pierderea suferita. Dumnezeu sa-l ierte.
Carla, ma bucur tare mult ca s-a lamurit problema. Multa sanatate!.
Merci pt site. Cred ca o sa raman si eu la Tako, imi place foarte mult. Nu l-am vazut in realitate, dar mi se pare foarte rezistent si sunt incantata de rotile mari cu suspensie, si sunt unele modele foarte usoare.
Carmen, felicitari! Numai vesti bune! succes la dieta fara sare.
Arrisa La multi, multi ani sanatosi si fericiti alaturi de familie si de delfinas.
Paula spor la curatenie. Incet, incet le faci pe toate.
In legatura cu contractiile Braxton, eu le am de mult timp, cred ca din saptamana 14, cateodata sunt mai dese, cateodata una pe zi, de obicei seara cand stau relaxata le simt.
Oana, Eladea, am vazut pantaloni trei sferturi si de in pe Belle mama. Pantalonii de in sunt albi si crem, nu au maron sau negru. Trei sferturi au de blug, bumbac si de in.
Va si o zi cat mai usoara!
Cris

anca_vlad spune:
Neata sio ziinsorita va doresc!
v-am citit pe diagonala, din pacate nu am putut sa mai scriu pt ca de ieri sunt la munci si nu am chef de nika!
ieri am fost la serbarea lui Vladut si a fost fff frumoasa si reusita, scenete poiezii cantecele dansuri! si o primavara frumoasa!
Anca +20
s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Cris2010 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Apropos de carucioare, chiar ieri am remarca modelul www.mkimports.co.uk/ebaypram/photo/drifterbalckcirclesdim.jpg" target="_blank">Tako Drifter, insa nu am inteles eu bine, are 18 kg??? ************************* Mihaela, ![]() ![]() |
Se pare ca modelele mai vechi sunt ceva mai grele. Modelul www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-copii-sistem-transport-tako/2201-carucioare-copii-full-option-jumper-x-08-.html" target="_blank">Jumper e mai usor, doar 10kg.
Cris