Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Fetelor...sa ma ingrijorez daca il simt pe bebe doar o data , de 2 ori pe zi si nu prea tare... Aseara am simtit ceva mai tare cum batea...cred ca a fost el ca "lovitura" a fost jos de tot , in partea dreapta. E putin de vreo 2 ori pe zi...Voi cum il simtiti?
Aaa...si am o problema cu fotogarfiile de pe picassa. Stie careva cum schimb coperta de album?
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Florentina vad ca ai 18 saptamani ? in cazul asta, da, e normal sa il simti asa putin sa vezi tu mai incolo ce tropaie

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Florentina e normal sa il simti doar atat, dupa 20 saptamani il vei simti mai mult ca va mai creste putin, el misca tot timpul dar are spatiu si era mai rau daca nu avea! Bucura-te de momentele in care il simti ele se vor inmulti!
Racusor, multumesc, ce ai spus ca faci (gimnastica)?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Mersi Elena

Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, chestia e ca am tras semnalul de alarma pt ca am mancat ce si cum si cat am poftit, si se pare ca ma umflu ca balonul in felul asta, cred ca retin si apa, am niste "degetele". IMC-ul meu era 20 inainte sa raman, ce-i drept nu mancam atat, seara era frunzareala, acum as manca si varul de pe pereti... asta e, tre' sa fiu constienta ca nu pot da vina pe bb ca-s lacomica.

Florentina, sunt femei care nici nu simt bbii la varsta sarcinii tale, nu-ti face griji, abia dupa sapt 22-24 parca ar trebui sa-l simti in fiecare zi.

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Racusor, CarmenAlbu, bumbleebee va . Multumesc pt raspunsuri.
Arissa La Multi Ani...sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de bebele din burtica...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Florentina e normal sa il simti doar atat, dupa 20 saptamani il vei simti mai mult ca va mai creste putin, el misca tot timpul dar are spatiu si era mai rau daca nu avea! Bucura-te de momentele in care il simti ele se vor inmulti!
Racusor, multumesc, ce ai spus ca faci (gimnastica)?

Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

da, mi-a dat voie doctorul sa fac gimnastica de gravidute...si ajuta la circulatie...

dar eu m-am simtit ma bine si de la masaj...tu ziceai ca nu ai voie gimnastica, dar cred ca masaj de gravidute e ok...si cred ca poate sa iti faca masaj sa ajute la eliminarea apei...vorbeste cu doctorul si cauta vreun centru pentru gravidute...

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

fetelor, imi spuneti si mie ce intelegeti va rog :

mi-a iesit rezultataul la toxo IgM si eu cred ca e ok

Toxoplasma gondii Ac IgM
IMMULITE 2000, Chemiluminiscenta

valoare obtinuta 0.06

valoare de referinta 0 - 0,90

mercic

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Carmen, felicitari pt vesti
Bumblebee, am vazut pozele.Arati f bine.Dar eu nu vad unde ai pus tu cele 2 kg...
Arrisa, LA MULTI ANI!!!!!!!!!, sanatate si tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca.
Elena, sincer, spor la curatenie nu prea am, dar nu am de ales, bine ca am ap numai cu 2 camere( singurul avantaj- ca nu e multa curatenie de facut)
Florentina, un pic de rabdare si o sa-l simti mult mai des... Cat despre coperta de album, eu am luat poza care voiam sa fie prima, cu mousse-ul si am tras-o inaintea celorlalte...sper ca m-ai inteles

Paula, 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetelor, imi spuneti si mie ce intelegeti va rog :

mi-a iesit rezultataul la toxo IgM si eu cred ca e ok

Toxoplasma gondii Ac IgM
IMMULITE 2000, Chemiluminiscenta

valoare obtinuta 0.06

valoare de referinta 0 - 0,90

mercic

Bulina 25+ cu poznas

Esti in interval, e ok

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Masaj merg in special pt spate ca ma doare de la greutatea din fata plus sani triplati sau poate si mai mari de atat!
La restul nu ma pricep, de ce faci tocmai acum analiza asta??
Daca nu aveai inainte si acum ai facut-o si ai si facut imunitate intre timp ... doar medicul te poate lamuri cu privire la asta, trebuie verificat bebelusul stiu eu..

Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput