America (197)
Raspunsuri - Pagina 18
Macrina spune:
Sa va traiasca fetita, foarte draguta familie aveti
Cenia, asa am patit si eu la ultima sarcina, nu stiu de ce, poate pentru ca a fost ultra rapida, de la ruperea apei la bobocel nascut au fost 3 ore..
Mie mi-a trecut cu timpul, habar n-am ce altceva.
Acum sunt ff convinsa ca o sa ma duc la chiropractor.. nu mai vreau sa stau netratata .. Sa-mi zici si mie daca te duci si cum fu
AB_AC spune:
Azi a fost asa frumos si soricel de am mers la plaja ... noi si tot poporul ... noi cu jachete totusi, pruncutii locali desculti prin nisip si pietre. Maree joasa, alergat dupa crabi. Mi-au umplut o plasa de pietre cica sa facem gradina japoneza
Super Miere sa aveti cateva zile de liniste cu galusca de Aidan.
Sarbatori fericite fetelor!
LucasMom spune:
Cenia felicitari!! ce fetita frumoasa ati facut! sa va traiasca si sa aibe o viata fericita!
Eu am avut mari dureri de spate la o vreme dupa nastere cand tineam copilul mai mereu in brate si il leganam. A fost asa rau ca a trebuit sa ma tratez cumva altfel nu mai puteam sa stau in picioare... si chiropractorul m-a ajutat mult. Dupa prima sedinta o durere la mijlocul spatelui, care era persistenta si permanenta a disparut subit.
Paste fericit tuturor si multa lumina sa aveti in suflete!
mihutza11 spune:
Cenia imi pare rau de muscatura scorpionului.. chiar nici eu nu stiu ce trebuie facut si doar aici in desert sunt.. uff ca mi-i frica de ei, desi sunt si eu una de-a lor cica ..
eu nu am mai facut cozonaci acum, numai pasca.. dar mai am maine una de facut: aia cu smantana ..
cu postul si eu am tinut numai fara carne.. am vrut sa tin normal, dar mereu ma infrupt de la Andra, ba ii gust mancarea sa vad daca nu e prea fierbinte, ba vine ea si imi da diverse.. mi-am iesit din mana cu postitul..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
miereamara spune:
Baietelul meu, dragul de el mi-a adus un ou vopsit de el, la gradinita, cel mai frumos ou pe care l-am vazut vreodata chiar dc este decolorat si cam plin de mancare si chiar daca tricoul lui avea pe el toate culorile curcubeului cand a ajuns acasa. Au avut masa festiva si egg hunting, 19 pitici alergand dupa oua, au spart o multime de oua in incercarea de a le vopsi, erau atat de haiosi!
Si Sinzi&family ne-au facut o surpriza si au venit la noi!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ramona J spune:
Noi sintem vraiste. Alex nu si-a revenit cu totul, acum sint eu foarte nasol. Sotul si-a rupt un muschi la fotbal si nu poate pasi - cine sa pregateasca toate cele?
Am o lista lunga de toate cite ar trebui facute, sa vedem ce-mi iese.
AB_AC spune:
Sorry Ramona . Daca ai sportiv in familie, ufff. Alex sa se puna pe picioruse si si tu:) Restul se drege. Ia-o linistit, vrei cozonaci? Trimit cu posta
Pasca poti face si doar cu umplutura intr-un vas termorezistent si scapi de facut aluatul de cozonaci. Stiu vreo doua salate cu verzituri de pasti care se fac in no time si gata cu bucatareala. Raman numai oualele de vopsit. Eu nu-s bucateasa buna, dar de vreo doi ani is rapida in a da asa un aer de Sarbatoare :))
Miere ehhh ce fain. Puiul mamei lui cel dulce
Eu am copii cu ochii vineti. Au alergat ca zurlii spre bucatarii si au luat colturile (rotunjite) de la mobilele din bucatarie... Si baietu o zis, dar mandra s-a asezat demna la masa si pana nu si-o dus farfuria la spalat nu i-am vazut coltul ochiului deja vanat... Am pus arnica. Cupii astia nu se-mpaca sa fie albi. Ei vor sa devina violeti.
Hilde spune:
Paste Fericit!
Ramona, multa sanatate!
Cenia, fetita ta e o dulce si pare atat de mare! Sora mea a nasuct alt baiat acum o luna dar era jumatate din fetita ta. Nici acum dupa o luna nu e asa de mare. : )
Am pus o poza cu brunetelul mic si cu "sulioala" grasunica.( asa se vede ea dar cred ca e doar obosita...)
http://s176.photobucket.com/albums/w199/holman2007_2007/?action=view¤t=Nicole.jpg
Eu am facut oua rosii si cozonac aseara...in care n-am pus suficient zahar. E un fel de paine cu multe fructe uscate.
Friptura de miel o pun mai tarziu, langa ea cred ca fac cartofi, spanac si asparagus.
Of, numai de mancare sunt preocupata de o vreme.
CRISMIR spune:
DELIA...noi nu suntem prin zona Pastele acesta....suntem in Atlanta,asa de frumos e aici...hmmm..mai avem 3 zile de vacanta si gata...Sinzi nu e nici ea acasa....e la Orlando asta seara,probabil,daca nu s-a prelungit prin alte pati
Am intrat un pic in fuga de la prietenii mei sa va urez un PASTE FERICIT!!!!
CENIA felicitari !!!Sa va traiasca puiuta!!!
Sanatate la bolnaviori!!!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100