America (197)
Raspunsuri - Pagina 19
cenia spune:
Fetele! Multumesc inca o data pt aprecieri!
Cu scorpionul parca nici nu a fost. M-am panicat. Trebuie urmarite reactiile, muscatura nu e letala, dar daca are febra, ameteste, nu vede bine, nu se simte bine, palpitatii atunci trebuie dus la emergency. Copii foarte mici si batrinii sunt mai expusi. Tipul de scorpion din Arizona citeam ca e singurul caruia nu i-au gasit antidotul, la spital nu au ce vaccin sa faca doar sa contracareze aceste efecte daca exista. David e bine, a prezentat muscatura de scorpion ca pe o medalie de razboi la niste musafiri, comprese cu gheata 10 min , in prealabil spalat bine locul cu sapun si apa si cam atit.
Philip:
nu am ajutor, deocamdata sta sotu acasa, de asta acum is linistita. vad ca bebe e cuminte. dar nu laud ca apoi cine stie ce se mai intimpla?....
ieri mi-a facut cineva cozonaci si am retrait atmosfera de paste de acsa cind mirosea toata casa!
Sarbatori fericie, Paste linistit si Hristos a inviat!
AB_AC spune:
Hilde io nu vaz pozele ca-mi cere parola:)
Cenia ce comunitate faina aveti, daca te-a ajutat cineva cu cozonacii:)) Mey bebe sa ramana la fel de cuminte, macar pana te refaci si tu. Cu scorpionii brrr . M-au piscat viespile anul trecut. Facusera cuib in pamant si cand eu prea harnica dadui sa stropesc extra gradina au navalit pe mine. Ma aparam cu furtunul . Asa ca pruncii cum vad o viespe intreaba unde-i e cuibul:))
liris spune:
Cenia, sa va traiasca fetita frumoasa!!!
Ramona, vindecare rapida amindoura! las-o si tu mai moale acum ca ai motiv.
eu am facut drob de pui si ciuperci si am vopsit oua. in rest nimic. miine suntem invitati prin alte locuri.
Paste fericit!
mihutza11 spune:
ce-as manca si eu un drob de miel!
si sa va urez:
Un Paste Fericit si plin de lumina in suflete!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip Un Paste linistit! Ramona, pai tusti in masina si hai la noi. asa nu mai faci nimic |
Draguta de tine! Pai nu asa ne-a fost vorba, dar eu banui ca te-ai razgindit cind ti-ai luat jucarie (trambulina).
Mi-ar prinde bine un rasfat acuma, mi se facu dor de mama.
M-am trecut singura pe antibiotic, ca alergia asta cred ca a dat-o pe alte cai dupa cum mi se arata. Pe copii ii duc la medic de cum stranuta un pic, nu stiu de ce nu merg cind e vorba de mine.
Am facut cite ceva, dar nu sint gata.
AB, zici ca ai ceva bunatati? Descrieti aici fetelor, ca mie-mi face bine si cind citesc.
Drobul e la cuptor, sa vedem ce o iesi. Ciorba nu-i gata, m-am apucat si de pasca lui Vio. Daca n-avem musafiri n-am mai luat miel pentru friptura (ai mei nu-s amatori, ii oblig doar la ciorba), facem miine un gratar. Sotul meu cel olog...
Da, greu cu sportul. I-am zis ca la virsta asta trebuie sa se reprofileze pe sah.
V-as ura una-alta, dar parca vad ca mai intru pe aici.
Cu spatele cred ca am mai scris (si au ris de mine unele fete - va stiti voi care sinteti) ca pe mine m-a ajutat acupunctura. Ma mai dau cu unguent Voltaren, am supozitoare Diclofenac si imi pun perna electrica - amelioreaza simptomele. Tratamentul medicamentos il pastrez pentru cind e mai grav.
miereamara spune:
Acum am terminat si eu la bucatarie, nu cine stie ce, poienita cu ciuperci, rulada de pui, niste aperitive, friptura, oricum maine seara suntem invitati la masa.
Ne-am vazut si cu Sinzi, David si Radu, si bineinteles Spike, micutul puppy de 50 de lbs:)))ne era dor de ei, cam scurta insa intrevederea. Am mers la o ferma cu ei, unde am vazut mielusei proaspat nascuti, Aidan a mangaiat toate oile pe cap si a fugarit gainile.
Iris80 bine ai venit si multumesc, voi incerca si metoda asta, nu vad ce rau ar putea sa ii faca, el are 15 luni asa ca ii pot da miere. O intrebare am, la macerat unde? frigider sau afara? La noi e cam cald acum.
Un Paste Linistit si Fericit va doresc! Numai bine si multa sanatate tuturor!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
NewMami spune:
Paste Fericit! cu bucurii si sanatate.
Hristos a Inviat !
Va doresc sa aveti niste sarbatori cat mai frumoase, sa ciocniti oulete rosii, la care va invit virtual cu draga inima