America (197)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cenia felicitari! Asa nou nascut alert mai rar! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si cu o viata fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Cenia, felicitari. Am stat aseara si am vazut toate filmuletele cu Sophia. Tare dulce si cuminte. Pai daca are tati grija de ea.
Tare dulce Nati cum zice mereu "mine, mine, dar si Dudu "nu o atinge, ca plange". Mi-a placut aia "cine a scos-o? Doctorul? Da de ce, ca la bebelusi nu le place doctorul?!"

Miere, nu fa testele cutanate pana nu e Aidan sanatos. Zyrtecul il ajuta sa scada mucozitatile, daca e sezon de alergii nu il ajuti deloc ca ii scoti Zyrtecul. Ca sa nu mai zic ca testele alea inseamna alergeni introdusi multi in corp. Ori daca el nu e recuperat, il dai rau peste cap cu atatia alegeni introdusi. Eu as astepta sa se refaca si apoi intrerup si Zyrtecul 10 zile si merg la testele cutanate. Pup Aidanut! Si scapa de pisica (mie imi sta pe creieri pisica cu toate problemele lui Aidan). Ti-am zis nu sunt pt izolare totala, dar nu animal in casa in permanenta, vezi caini, pisici in parc, in vizita, dar nu non-stop acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ab-urel a ajuns, l-a gasit sotul la usa.

Carmen, daca doctorul a hotarat sa procedam asa, atunci asa vom face. Nu vreau sa aman sub nici o forma testul pt alergii, daca e alergic la ceva din casa, atunci ii dau steroizi degeaba si nu elimin cauza.

In privinta pisicii prefer sa nu ma pronunt:(( o sa fie f greu sa renuntam la ea, dar dc trbuie, trebuie.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Vai fetelor ce m-ati facut sa ma infoi de mindrie ca mi-ati laudat puii, familia mea! Si ca ati vizionat videoclipurile noastre. Am ramas surprinsa ca le-ati studiat si pe celelalte! Multumesc frumos ca imi sunteti atit de aproape desi atit de departe!

am intrat pe net ca tocmai l-a muscat un scorpion pe David. nu e mare lucru, ca un paianjen, dar am intrat in alerta! nu am mai chemat omu cu pesticidele ca am uitat cu bebe, nastere si acum am rezultate! cind a luat papucii in garaj sa se incalte a pus mina jos si chiar acolo era scorpionul! de acum ne incaltam in casa!

stirile de la tv ma deprima. mai ales cind e vorba de copii. despre tatal care si-a ucis copii de 5 ani si 15 luni.

Miereamara: "imprumuta" pisica pt o perioada, ca sa nu fie sotul chiar deprimat. poate gasesti cineva sa o tina pentru o perioada de timp, explicindu-i situatia copilului. Si eu am fost astmatica, de la 3 ani. ultima criza am avut-o la 14 ani. e o boala de care poti scapa deci! acum is sanatoasa, uite fac copii pe banda, chiar si la 35 de ani! o sa reusiti pina la urma, tu trebuie sa fii o mamica informata. si mama mea s-a chinuit cu mine mult, a facut toate tratamentele noi ce apareau, salina, chiar si babesti. doar datorita consecventei ei au fost rezultate si de asta zic ca Domnul sa iti dea putere sa lupti cu boala lui Aidan, cu doctori ciufuti, cu toate ca sa reusesti sa il stabilizezi si sa se insanatoseasca!

Oana: am nascut la 39 de saptamini, cu indusa ca asa le place doctorilor! numai ca am pierdut noaptea toata! si am fost extenuata (ce machiaje? ce par?) nu stiam cum sa dorm! la 12 m-a internat, la 2 am inceput pitocinu, la 5 am facut epidurala, la 7 rupt apa, la 9 AM am nascut.

acum is in real pain cu coloana. cica a Apasat sarcina pe nervul sciaTic si ma curenteaza de mor dupa ce stau nemiscata o perioada (dupa somn). nu pot pune piciorul drept in pamint, adica sa pasesc, ma tin de pereti. acum am pastile, dar apoi? asa am patit la ambele sarcini, mi-a afectat coloana destul de tare! DAR acum parca e cel mai dureros.
m-am gindit la un chiropractor.
a mai avut cineva probleme cu coloana? cum ati rezolvat-o?

deocamdata nu fac treburi casnice, is lehuza dar si cind s-or aduna!

asadar nik meniu de Paste, asta e, nu am cum sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cenia, parca ai zis ca nu vine nici o mamica sa te ajute tura asta, cum te descurci singurica? sta cristi acasa?
imi pare rau de patania cu scorpionul, uf, uf. cum e micuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Cenia, felicitari si din partea mea ... sa va bucurati de micuta.
Ce se face daca te inteapa un scorpion ? Exista tratament local sau trebuie dus la doctor/spital ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CENIA,pupam minunile toate!!!!E dulce foc bebelusa...si are mult par pe cap....exact ca Rudy al meu in primele zile.Sa-i dea dumnezeu noroc...si tot ce-i mai frumos si mai bune pe lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miroase a cozonac???????
eu am vrut sa tin post astazi ,dar nu am reusit, cand am scos cozonacul din cuptor si roiau fetele pe langa mine ,mi-am adus aminte de copilaria mea ,cum asteptam cozonacul facut de mama ..si il rupeam ,asa cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pumba...nici eu nu am tinut post azi....doar m-am abtinut de la carne.Cozonac cu nuca si cu cacao imi face mama mea maine.Spor la bucutarit fetelor!!!!Si PASTE FERICIT!!!!

L-am trimis pe al meu de acasa...sa-mi caute vopsea de oua.L-am rugat sa mearga sa-mi ia de la magazilele romanesti din Ridgewood....si buensur...ca nu s-a dus...asa ca acum e in misiune.Sper sa nu ajunga prea tarziu....
SANZIANA>MIRELA ne vedem la inviere?Noi venim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mi-au iesit o frumusete,asa mie drag de cozonacii mei
noi nu mergem la biserica, s-a imbolnavit popa
maine fac dulciurile si mergem la Easter hunt, duminica dimineata fac mielu.

Mergi la inceput