LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 17
georgiana310 spune:
Deci am scris un mesaj in care ma plangeam si nu mai am putere sa o iau de la capat! Unde se duc mesajele astea si de ce???
Revin...
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
carmenada spune:
Salutare
Noi am avut un weekend plin de aniversari dar din pacate Ina a ramas acasa cu buni pentru ca inca nu a scapat de mucisori. Am avut 2 nopti cumplite, nu putea sa adorma din cauza ca i se infunda nasul cu tot aspiratul si vibrocilul pe care i l-am administrat. Am dormit pe jos cu ea, pentru ca in pat se tot chunuia sa sara peste mine, in patul ei plangea asa ca mi-a venit ideea de la Bianca si am improvizat pat langa canapea. Dupa ce a inspectat zona, s-a foit a patrulat pe langa mine .. spre dimineata a adormit. Azi peste zi nu a avut sub nici o forma sa doarma iar seara a adormit la 9 apoi din ora in ora s-a trezit urland ... acuma sunt in pauza de somn si poate apuc sa trimit mesajul asta ca scriu la el de 3 ore ..
Am citit tot printre randuri si sa vad ce am retinut:
adrisimo28, Anaan bine ati venit Salutare
Noi am avut un weekend plin de aniversari dar din pacate Ina a ramas acasa cu buni pentru ca inca nu a scapat de mucisori. Am avut 2 nopti cumplite, nu putea sa adorma din cauza ca i se infunda nasul cu tot aspiratul si vibrocilul pe care i l-am administrat. Doua nopti am dormit pe jos cu ea, pentru ca in pat se tot chunuia sa sara peste mine, in patul ei plangea asa ca mi-a venit ideea de la Bianca si am improvizat pat langa canapea. Dupa ce a inspectat zona in final spre dimineata a adormit. Azi peste zi nu a avut sub nici o forma sa doarma iar seara a adormit la 9 apoi din ora in ora s-a trezit urland ... acuma sunt in pauza de somn si poate apuc sa trimit mesajul asta ca scriu la el de 3 ore ..
Am citit tot printre randuri si sa vad ce am retinut:
adrisimo28, Anaan bine ati venit
Ayla si pe tine si pe printesa Luana cea frumoasa si cocheta
Am vazut poze cu motata Sophiphi si are un zambet incredibil Sunt cate poze in patut si in leagan in care zambeste cu toata fata! Este o dulce si o frumoasa
olishka felicitari pentru pasi
chiscuta, ca inteleg ca s-a accidentat putinel
si ... nu mai stiu
joanna27 spune:
SI O URARE SPECIALA :
LA MULTI ANI !
VICTOR PITONUL
SA CRESTI MARE SI SANATOS !
Pentru MAMA SERPOAICA O TONA DE SI UN MILION DE IMBRATISARI!
VICTOR PITONUL
E O TENTATIVA ESUATA DE MORCOV , DA GESTU CONTEAZA NU?
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 pe principiul "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"... sa va zic cuma ma cumparat noi masina ne-am certat vreo 3 saptamani ca eu nu vreau skoda, el nu vrea kia... pana la urma am cedat eu si am zis bine... ca oricum era diferenta de 2000 de euro (mult pentru noi)... care nu prea-si facea banii; am convenit sa mai adaugam niste optionale... si am plecat sa facem comanda; am ajuns acolo, tipul ala era ocupat, bebe n-avea chef sa stea pe loc asa ca ne-am plimbat prin showroom sa mai vedem si noi masini; si ne-am oprit la un VW golf variant VI superb, ne-am urcat in el, ne-am jucat la butoane, am cercetat de toate... si ne-am indragostit de el iremediabil; asta insemnand ca am mai negociat pe la pret (oricum aveau o reducere frumusica de 2200 euro)... si l-am si comandat; mutzu tot chiuia sa-l bagam si pe el in masina... deci s-a votat in unanimitate; sunt disperata cat de mult imi place... eu care am jurat ca nu-mi trebuie masina nemteasca; acuma sa mai am si rabdare 2 luni pana vine diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 11 luni cum am venit pe lume |
Felicitari , sa o stapaniti sanatosi!
Kea spune:
Miha, eu n-am reusit sa vad pozele cu bubitele Mariei. Noua parca ne trecusera cele pe fata si acum iar parca ar aparea. I-am dat si galbenus si branza zilele astea, cred ca una din astea e de vina, dar nu stiu care. Mai poti arata o data poza?
Dyana, sa stapaniti sanatosi si fericiti masina!
Simona, mie mi-a zis ca acum pot incepe sa decalotez ca de acum se desprinde cica mai usor. Sefului lui barbatu-meu i-a zis pediatrul lui fiu-sau sa mai astepte pana spre 2 ani. Deci s-ar putea sa aiba dreptate si dr tau.
Smechera tare Gina lu` Ian!
Pup gasca ca-i tarziu!
carmenada spune:
La multi ani pentru absolventii de azi, va doresc multa sanatate si noroc:
Victor Andrei
Lena
Sofia
Gigelica, Raaluca, Emilia2008
Joanna, ba este reusit morcovul numai ca e alt soi decat al al Luciei
joanna27 spune:
Bu hu hu!
Multumim de aprecieri!
Aris am savurat toate pozele.In sfarsit am vazut tortu! Misto.
Carmenada sanatate Inei.
Dyana sa va bucurati de masina.Cat mai putine incidente.La Sighisoara veniti ca e musai sa o udati, ca altfel nu tine.
EE tre sa ma mai gandesc ca nu mai stiu ce am vrut a spune.
simina_kin spune:
Pitonas VICTOR-ANDREI
MII DE PENTRU MINUNATA LUI MAMICA LUCIA!!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
joanna27 spune:
Carmenada multumes da uite ca a lui Simina e mai original.
L-am vazut pe Vladimir dezmotat.E teribil copilul asta ca de obicei.
Si acu ma duc sa savurez ceva ppoze cu absolventa mica si ochiaoasa Silvia.