LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 18
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Deci am scris un mesaj in care ma plangeam si nu mai am putere sa o iau de la capat! Unde se duc mesajele astea si de ce??? Revin... Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Am patit-o si eu!Este atat de frustrantIo am luat o pauza de 10 min de calculator ca eram in stare sa dau cu el pe geam..
mihaelacg spune:
Victor Andrei
Lena
Sofia
si pt mami Gigelica, Raaluca si Emilia
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
carmenada spune:
citat din mesajul lui joanna27 Carmenada multumes da uite ca a lui Simina e mai original. L-am vazut pe Vladimir dezmotat.E teribil copilul asta ca de obicei. Si acu ma duc sa savurez ceva ppoze cu absolventa mica si ochiaoasa Silvia. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Mie al tau mi se pare mai original... al Siminei a fost acelasi soi cu al Luciei dar a crescut ... un pic diferit oricum amadoi morcoveii sunt foarte reusiti
mihaelacg spune:
asaarata maria acum.
sper sa se vada acum.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
eu am o stare....iar se trezeste maria la 2-3 ore noaptea.azi noapte mi-a dat treziri la 2 ore.nu plange decat f rar, insa tb s-o pun din patut in pat, de "n" ori, si asta-mi nenoroceste spatele, pt ca fac manevra din pat, nu cobor cu picioarele pe podea.
intrebare intrebatoare
voi cate grade aveti in camera , si cu ce imbracati si invelite puiutii?
noi avem min. 22.6, intr-o seara aveam 24 si ceva. sa-mi stea inima.
cel mai des avem 22.5. maria are bady si pijama si nu sta invelita nici macar cu paturica.
oare se trezeste de la caldura?
umiditatea este in jur de 55%
ayla era cu umiditatea.
nici nu ma culc, ca acum o aud maraind pana o pun la tzitzi.
faza e ca ma simt cam obosita.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
joanna27 spune:
citat din mesajul lui mihaelacg asaarata maria acum. sper sa se vada acum. din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI MOTUL MARIEI |
Da acum se vad.
Nu ai fost la medic cu ea?
Are si alte simptome sau numa bubitele?
mihaelacg spune:
joanna, ce sa zic, nu am observat alte simptome.doar bubitele
maine la 14 avem programare.
mi-e mila de ea cand o vad asa "stantzata"
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Pisik06 spune:
MIHAELA, si Ana a avut bubite asemanatoare, tot numai pe fata si tot asa disparate si ca piscatura de tantar, adica mari, pe la opt luni. I-am dat cu Fucidin (nu H, din ala simplu, fara cortizon) vreo 3 zile cred si i-au trecut. Apoi a mai avut niste iritatii pe fata si am fost la dermatolog, care ne-a recomandat crema Avene Cicalfate, o dadeam o data pe zi, seara. Nu am mai avut probleme de atunci. Si apa termala e f buna, dar sa o tamponezi dupa ce o dai, altfel usuca pielea in loc sa o hidrateze.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
Nu plec pana nu zic
LA MULTI ANI! VICTOR!!!! Sa fii sanatos pitonasule, sa cresti mare, sa ii bucuri pe mami si tati ca pana acum si le umpli vietile cu zambetul tau strengaresc
LUCIA, un mare si o pentru o mamica fericita!
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente