LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

L-am admirat pe Vitamina in masina lui , imi place cum se uita relaxat din ea, vai vai ce o fi pe capul lui cand mai creste, fac fetele liste de asteptare

Aris, faina petrecerea !
Te mai asteptam pe aici, ne e dor de tine !!!

Am admirat-o si pe Ana motata cea frumoasa e asa expresiva, imi vine sa o pupacesc, mai e putin si pot sa o fac !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

InaPreda, si Deva e un oras linistit unde nu se intampla mare lucru sau daca se intampla afla toata lumea in timp util
Dar eu ma simt asa de bine aici incat nu m-as muta in Bucuresti pt nimic in lume, am avut oferta sa ma mut in cadrul companiei noastre dar am refuzat cu drag si asta era in urma 3 ani acum nici macar nu ma gandesc

Ce-mi lipsesc intr-adevar sunt magazinele cu alta marfa decat cea de duzina dar mai nou au mai aparut cateva in mall

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Bine ca v-ati certat ca macar ati ales ceva ca lumea!

eram "precisa"!!!! abia asteptam sa aud de la tine ca am facut alegerea buna; chiar i-am zis lui cristi pe drum ca "astept laudele de la Bianca"; si noi suntem incantati sincera sa fiu; ca asa ni s-a lipit de noi cand am vazut-o.... de' n-am mai putut sa plecam cu sufletul impacat fara ea; eu chiar nu voiam skoda... nu-mi placea cum arata (nu din alte motive); asta e "titi rau" (ina... ceri drepturi de autor????)
acuma sa nu-mi dai in cap... dar am luat o 1,2TSI (care e mai harnicuta decat cea de 1,4 simpla); adica e la 105CP, 77kw si cuplu 175; si e euro 5, deci am scutit taxa; ce zici, nu e chiar martoaga sper, nu??? (stii ca noi nu suntem vitezomani, daaa???)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am venit
Citesc din urma si revin
aaaaa.......Doranna sa te oftic putin???(glumeam )....fimea adoarme singura in patutul ei de cand s-a nascut....si nici nu se trezeste noaptea.adoarme la 21 si se trezeste la 7jum, papa lapte si doarme pana la 9.30-10

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

SIMINA... ce frumuseti sunteti. Una mai frumoasa ca alta... Sa iti creasca mare fata. Ca zglobie se vede ca va fi.

Calin & Gina
Un baietel nazdravan si mamica lui
MULTUMESC!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

LA MUlTI ANI!
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana ochioasa mica
George Andrei
Sa cresteti mari si sanatosi!
Pt. mamici

mami de berbecut
Darius Andrei (27.03.2009)

Daaam deja it's tomorrow, asa ca LA MULTI ANI si de la noi! si pt mamici!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Si de la noi LA MULTI ANI!!!!
ZUZU te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buhuhu!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Denisa, mi-ai luat vorba din gura

Stiti ce i-a trimis soacra-mea lui Cristi de Pasti? Un iepuras de ciocolata Saracii, is tare draguti, dar... neaplicati, ca sa zic asa.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

A, si Vitamina bolnavioara! Superpetrecere! Si mi-a placut ca au si dat cu aspiratorul inainte sa plece

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Intru nitel pentru prezenta.

Dyana, te inteleg perfect in privinta lapticului, a productiei mai bine zis. De vreo 2 zile mananc ceapa cu orice, inclusiv cu cartofi prajiti. Ca am auzit eu din "babe" ca daca mananci ceapa creste productia. Inteleg ca poate Rares trece la next level , vb lui Monnvas (oi fi scris bine?) dar zilele trecute am cam ramas fara productie. Asa cum zicea si Dyana simteam cum trage si trage si atat. Daca insista cred ca ma tragea si pe mine. E clar ca ceva s-a intamplat. Bine eu pun pe seama "nemancarii", adica ma luam cu una cu alta si ajungeam pe la 2-3 nemancata. Si asta s-a intamplat mai toata saptamana. Si la asta s-a mai adaugat si nici griji si niste discutii in familie care mi se pun pe suflet si uite asa
Ei, ieri am mancat usor mai regulat (nu mai mult), azi la fel...ori despre griji le mai pun pe la "dos" ca e destul de mare au unde se ascunde

Aveam ceva de spus Simoneipro si Joannei dar ...am uitat. Nici macar nu stiu daca era fff important sau doar discutii.

Ina, te cred din tot sufletul. Si Braila e "o raia turceasca" unde se cunoaste om cu persoana si nu mai spun ca atunci cand baga marfa la Dragonul rosu sau la "angrouu" de la Suceava ...se stie.De oftica asta mor si eu ca o sa ajungem sa purtam uniforme vrem nu vrem...desi sunt magazine, nu pot spune ca nu, insa aceeasi marfa. Pur si simplu nu ai de unde alege. Am ajuns sa merg in 2 -3 si gata stiu ce mai e nou.

Asa, lucruri mai serioase...Miha sa stii ca si Rresu a facut o iritatie spre alergie de la lapte de vaca "de cumparat". Eu foloseam Napolact. De atunci l-am folosit doar la branza. Lichid nu i-am dat. Bine nici atunci nu i-am dat sa bea pur si simplu ci i l-am facut cu orez.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput