Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia drum bun si distractie placuta!
nati FELICITARI! pupam piticutele!
larissa...io asa vroiam dar dupa un periplu pe la dr care ma vad pe mine raspunsul nu e tocmai favorabil, chiar deloc

noi am fost la brebu in weekend unde domnu Lali e in elementul lui: sambata piscina toata ziua iar duminica baie in rau ...luni? jale mare ca el vrea inapoi

io sunt disperata...am gasit o capusa pe mana care isi cauta locul sa se infiga...nu imi dadusem cu spray pe maini e drept dar sunt disperata rau de tot...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

buli, imi pare rau...mai poti consulta ati medici sau poate luati in calcul si varianta unei adoptii. Nu stiu...zic si eu.
doniro, super! bravo daria! si mama imi zicea ca ale nu prea mai face deloc noaptea...la noi intarzierea asta ni se cam datoreaza ca noi nici nu am incercat mai devreme...ale nu mai are pampers ziua de la 1 an si 8 luni si noaptea am incercat abia din iarna sa il scoatem.

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ce faceti? Noi samb am ajuns la urgente cu Amira, saraca a cazut in sufragerie a alunecat pe o jucarie si nu stiu cum a reusit sa cada da i s-a smuls unghia de la degetul mare de la mana dreapta si zbura sange peste tot. Acuma e mai bine tot schimbam pansamentul la cate doua zile au zis ca dureaza vreo sapt, o sapt jumate pana se face coaja sa scape de pansament si pe urma poate dura pana la 6 luni sa ii creasca unghiutza la loc.[V}
Ari e ok la scoala e cam suparici ca au inceput zilele de nastere, ca au multi copii nascuti in lunile de vara si pe ea nu au invitat-o si e botoasa i-am explicat ca nu toti te invita si ca nu tre sa fie suparata, ea asa are multi prieteni la scoala adik se joaca cu multi da na nu suntem british si parintii cam fac deosebiri. Avem o vecina de origine aficana si Ari se intelege bine cu fetita ei, are si ea o surioara ca Amira si o sa mergem dum la ziua ei la un play area unde am mai fost cu ele, aici la noi in orasel.
Na e tare greu sa ii explicam ei ce si cum.
Ne pregatim sa le renovam si lor camera, am luat deja un wall mural cu zane si i-am cumparat si lu Ami patutz ca a lu Ari, numai ca e culoarea lemnului natural, a lu Ari e alb da e cam vechi si a cam sarit vopseaua pe ici pe colo asa ca probabil o sa le vopsim amandoua in niste culori vesele si gata, o sa fie la fel, sa nu avem discutii.
Cam nr 2 e facuta mai trebuie plinta si mobila, aici o sa le mutam pe fete temporar cat le renovam camera, sa nu o vada decat la final sa fie surpriza, o sa le punem laminat pe jos si muralul ala plus restul de pereti sa fie cu o vopsea alba da cu sclipici arata super am vazut-o in magazin.
Nati felicitari sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa, refacere rapida mami si asteptam poze cu cele doua printese.
Anasia concediu placut.
Elena ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie. Concediu placut.
Larisa multumim. Nu ne vine nici noua sa credem cand zicem ce varsta au, asa suna ciudat parca 4 ani, 2 ani, noua tot bebeii ni se par. Uhhh mai ai asa putin si tu, acusi scoatem majoretele. Da e greu vara cu caldurile astea nebune da si iarna e greu zic eu in ultimele luni cand si asa esti greoaie mai pui si geci si haine pe tine, mai bine vara parca.
Imi imaginez ca ii place la printesa sa alerge pe acolo cu animalutzele, e fain ca are unde merge.
Sabina multumim de vestile bune. Tot racite sunteti?
Doniro bravo, sunteti pe drumul cel bun, incet incet se rezolva toate.
Bulinutza brr capuse, vai ce urate is, noi cand aveam catelul cum mergeam la iarba verde cum aduna o tona. Aici nu prea am vazut capuse, adik nu am patit niciodata, or fi da eu nu le-am vazut si avem destul spatiu verde si padure aici in rezervatie. Imi pare rau pt rapunsul de la dr.
Noi am vrea si bb3 da sa termin eu cu scoala si sa am un job sa avem doua salarii si abia dupa aia, mai ales ca vreau ambele fete sa fie mari sa se descurce si singure prin casa ca eu sa ma pot ocupa in liniste de bb.
Sa imi tineti pumnii joi ca incep interviurile, trebuia data trecuta da a fost busy tantea responsabila cu interviurile si abia joia asta incep. Am emotii sper sa ma accepte la full time, ca examenele am la toate notele care trebuie deci sunt la nivelul cerut de ei. Sper sa fie bine.
Pupam livada revin mai incolo.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

La Multi ANi puiutilor

Sofia- Kehleyr

Alexander- Monicuta_bb
Sa cresteti mari, sanatosi !

va pupam pe toti si ne auzim peste 1 saptamana, caci noi teoretic plecam maine in concediu , caci stiit voi cum e la mine

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani, piersicutzelor de iunie !
bulinuta, multumesc si voua concediu placut! maine "decolam" si noi....
mada, cum este Amira? of, mititica, e cumplit...

nu uitati, trimiteti pozele pt album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mai fetelor, innebunesc! Daria are din nou amigdalita pultacee... puroi in gat la greu, s-a speriat doctora cand a vazut-o...
Nu au trecut 3 saptamani de cand va spuneam ca facem tratament tot pt acelasi lucru. I-am dat atunci Klacid si acum iar...... face si febra. Dr a zis ca peste o saptamana sa revenim la control si sa facem ceva investigatii sa vedem ce se intampla... nu mai poooot!!! Cand unu', cand altu'... cand se termina???

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

doniro...no comment...si la noi vineri seara ne pregateam de plecare si da-i febra, frisoane, gatu varza...asta intr-o ora, am chemat salvarea atb...am plecat mai tarziu in concediu, pe acolo cu griji ...ma rog un concediu deosebit ...

La Multi Ani sarbatoritilor!!!
Avem copii mari

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

doniro...no comment...si la noi vineri seara ne pregateam de plecare si da-i febra, frisoane, gatu varza...asta intr-o ora, am chemat salvarea atb...am plecat mai tarziu in concediu, pe acolo cu griji ...ma rog un concediu deosebit ...

La Multi Ani sarbatoritilor!!!
Avem copii mari

Poze noi

Poze

Nu pot sa cred!!! Imi pare rau. Acum e ok?

POZE

Mergi la inceput

acum e ok el...la intoarcere pe drum am facut aceeasi chestie eu...am ajuns pe la 1 noaptea direct la dr ca nu mai puteam vorbi ...asta e
acum sunt si eu pe atb si cam asta e...

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

acum e ok el...la intoarcere pe drum am facut aceeasi chestie eu...am ajuns pe la 1 noaptea direct la dr ca nu mai puteam vorbi ...asta e
acum sunt si eu pe atb si cam asta e...

Poze noi

Poze

Sanatate multa!
De un milion de ori mi-am zis ca daca nu ar fi bolile copiilor (chiar si neinsemnate), as mai trai 3 vieti...

POZE

Mergi la inceput