Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, acum a mai trecut, deja majoritatea au facut coji, dar a fost jale; sigur a ajutat-o, dar fiind atat de multe, nu cred ca faceau fata toate mixturile....succes cu gradi, poate o sa-i placa
mada, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am scapat de urocultura! Nu a fost nici pe departe asa de groaznic cum ma asteptam, iar rezultatul e ok, facem un tratament si poate reusim sa scapam definitiv de Pampers. Daca nu, a zis ca are voie pana la 5 ani sa mai faca noaptea pe ea; dupa, vizita la doctor din nou...
Pupam livada!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna fetele! Zic mersi ca s-a terminat cu bine ziua de azi! Am fost de am efectuat operatie polipi, de-acuma ma rog la Dumnezeu sa am doi copii sanatosi pana trecem de vacanta, barem ca plecam la mare la inceputul lui iulie. Sanatate multa va doresc si voua, ca sa stea piersicutele cu burticile la soare toata vara.
Si se organizeaza si anul acesta intalnire, da?! O sa sar si eu cu poze pentru albumul de 4 ani indata ce pune tati unele mai noi in calculator ca mie mi-e lene sa ma incurc in cabluri.
P.S.: Imi trimite si mie cineva parola?
Somn usor!

Mergi la inceput

doniro, ce bine, ati scapat de o grija!
greiere, sanatate ! sa aveti un concediu placut!

fetelor, noi o sa fim plecati pana in toamna, toate pozele trimise pt album , (sub denumirea poze album 4 ani), vor fi prelucrate la intoarcere, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

La multi ani Petra. Andreea sa va traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata livada cu piersicute!
anasia, plecati la bunici si veniti cu poze muuuuulte si frumoase nu? Ma bucur ca e Alesia mai bine cu varicela...Alexia acum 2 ani a facut o forma mai usoara dar tot are un benchi pe nas!
mada, ti-am admirat si eu printesele..una mai frumoasa ca alta. Cea mare e leit tati iar cea mica eu am senzatia ca seamana cu tine mai mult. Oricum nu imi vine sa cred ca ai doua fete asa mari. Fata harnica mai! Ce-ar fi vrut si Ale sa aiba o sora cu care sa se joace....noua ne cam pare rau ca n-am trecut la treaba mai devreme. Ne tot amagim ca n-am avut incotro, ca asa a fost situatia. Alexia il asteapta pe Nectarie sa se joace cu ea....hehe mai are de asteptat pana o fi apt de joaca.
buli, ce? ce? ziceai ceva de bebe2
doniro, nici noi n-am scapat de pampers noaptea. A avut o perioada in care nu mai facea deloc...apoi a racit si facea in fiecare noapte. Acum e la bunici si se tot chinuie mama cu miere la culcare, trezit la ore fixe. Imi spunea ca daca umbla mai dezbracata ziua...automat face si in pat noaptea.
greiere, refacere rapida dupa operatie!
Sabina, mai dar tu ai mai mult timp cu 3 decat cand aveai cu una. Care e secretul....zi nu tine...
Sa va zic si de noi.....Alexia e de trei saptamani la bunici la Botosani, la curte. Nu mai vrea dom'le sa vina acasa. E cu puii, pisicile, iepurasi, piscinuta. Mama a zis ca s-a si ingrasat. Mai sta o saptamana si o aduce dar probabil in august o ducem iar de o vrea sa mearga. Is super incantata ca ii place acolo...am mai respirat si noi plus ca na ma bucur ca e la curte, aer curat etc.
Io is cu burtanul si nu mai pot cu caldurile astea. Nu mai trebuie sa stau in pat ca si-a revenit colul...doar miscare cu moderatie. Bine nici nu pot prea mult sa ma agit ca mi se umfla venele, ma ia cu stari de lesin. Nu'sh cum reusesc sa fac copii doar in miezul verii
Ale zicea cateodata niste chestii..minciunele asa...de Paste aveam invitati si barbatul din familia respectiva l-am cunoscut atunci ( stiam doar mamica si copii). Si vine omu' incepe sa se converseze cu Ale sa o intrebe cum o cheama etc si o intreaba si cati ani are. La care fi'mea foarte senina si serioasa..."2 ani". Mie nu mi-a venit a crede cand am auzit asa ceva...eram printre usi. Stie f bine cati ani are....chiar nu'sh ce ia venit. La fel o data i-a zis la cineva ca asteapta o surioara..cand stie f bine ca bebe e baietel si e impacata cu ideea. Nu mereu face din astea..dar si cand tranteste cate una...
Va imbratisez pe toate...!

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata fetelor,

pe 10 iunie Nati a nascut o fetita pe nume Beatrice. Mai multe o voi lasa pe ea sa va povesteasca.

Mergi la inceput

larissa, da, plecam vinerea aceasta; odihneste-te, mai ai foarte putin....
mamanati, sa va traiasca Beatrice, sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mamanati, felicitari pentru mica printesa!

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mamanati, felicitari, sa va traiasca minunica mica!

Mi-e si teama sa zic, dar se pare ca suntem pe drumul cel bun cu Pampersul; de cateva nopti o scol doar pe la 1 noaptea, face la olita si pana dimineata la 7 nu mai face deloc. Macar de as ajunge sa o trezesc doar o data pe noapte... Mi-e teama totusi sa nu fie doar o perioada, cum zicea si Larisa... Om vedea.
Pupam livada cu fructele aferente!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput