*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)
Raspunsuri - Pagina 9
Kya spune:
Intrebare (pana ajuns sa intreb si medica de familie) - daca tot au inceput lunile cu R, le mai dam Vigantol?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
neata!!!
ce fac fetele???
eu sunt un pic supi ca Antonia avea putina febra de dimineata, nu m-a lasat sa-i iau temperatura sa vad cat are,dar i-am dat nurofen pe la 8, sa vedem cum o fi mai tarziu????...ce ma enerveaza cel mai tare este ca nu mi-a racit toata iarna ,si acum?????..... a avut de doua ori mucisori dar au trecut repede.....
Cuscra am vazut si eu burtica roz....yupiiii peste o luna o sa stim daca ramane roz ori ba...aaaa, si sanatate muuuuulta buneilor....curatenia las-o ca o sa o faci tu cand ai timp si te simti in stare......nici eu nu stiu daca o termin ca lumea...asta este!!!!anul asta m-a prins in off side
Bubu.....sanatate lui Vlad!!!curajosul
Vali...ce sa mai zic de micutzul bucatar???este scump rau de tot.....pe mine nu m-a mirat ca l-ai lasat cu mixerul, mie imi era frica sa nu verse castronul sa ramai fara praji si sa mai stergi si prin bucatarie......
TORT cu Mikey ti-l face cum vrei tu (te duci cu modelul,poza,etc)la cofetaria Alice(ori asa cum l-a avut Cami ori din martzipan) eu ador cofetaria asta.....din cate am testat asta mi s-a parut cea mai buna si la design si la gust(pe multe le-am prins cu cioara vopsita in loc de zahar folosesc aspartam, sau cum s-o scrie)se simte clar diferenta de gust.....si eu o sa-l fac pe Mikey Antoniei de ziua ei ca este preferatul ei....dar inca gandesc modelul.....ca sa fie copilul in extaz
Mimo esti de groaza ca nu ai lasat-o pe Teo sa-i ia fotoliu pliant lui Dudu......Antonia are fotoliu din ala buburuza de la un an...cand l-am vazut l-am luat ca mi-a placut mult de tot, nici nu m-am gandit si nici nu a cazut deloc......
plastilina nu m-as baga sa-i iau ca mi-e mila de mobila mea cea noua si de parchetul nou.............ii iau cand mergem la curte....hihihihhi
Gudinde sanatate multa nepotelelor tale.....ufffff ce rau este sa fie puii bolnaviori...
apropos si la Simo o fi mai bine ????
Dudurutza multumim mult de mailuri, inca nu am apucat sa ma uit dar iti multumesc dinainte.....
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Intrebare (pana ajuns sa intreb si medica de familie) - daca tot au inceput lunile cu R, le mai dam Vigantol? Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
cum adica au inceput lunile cu R???....pai tot sunt incepand din septembrie pana ia aprilie inclusiv....ai vrut sa zici ca incep alea fara R si atunci stiu eu ca nu se mai da.......dar nu stiu de la ce varsta........sau sunt eu
IRINA
sufletel
Kya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bitza037
cum adica au inceput lunile cu R???....pai tot sunt incepand din septembrie pana ia aprilie inclusiv....ai vrut sa zici ca incep alea fara R si atunci stiu eu ca nu se mai da.......dar nu stiu de la ce varsta........sau sunt eu IRINA Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
Vezi? Am zis eu ca sunt dusa... Am vrut sa zic ca se termina lunile cu R... Acus vine aprilie, si apoi gata. Soare din belsug.
bitza037 spune:
ce tare este Sanzi!!!!!na acum , nu ai vrut tu "baiat"???Victoras iti da de furca.....adica te antreneaza pentru cand vine el.....hihihihihi......hai ma ca glumesc, stiu ce zici ca si Antonia este o zvarluga.....de exemplu ea cand este sus pe tobogan si sunt alti copii care stau si se gandesc daca sa se dea sau nu, ea ii impinge ca vrea sa se dea pe tobogan, ieri si-a facut un cucui in frunte ca nu stiu cum s-a lovit de el....mi-a zis mama dar nu am inteles cum s-a intamplat exact...etc.....(asa ca trebuie sa fim de doua ori cu ochii pe ea)
IRINA
sufletel
Kya spune:
citat din mesajul lui bitza037 de exemplu ea cand este sus pe tobogan si sunt alti copii care stau si se gandesc daca sa se dea sau nu, ea ii impinge ca vrea sa se dea pe tobogan, |
IDEM!!! Si degeaba ii explic ca nu trebuie sa impinga, ca nu e ea stapana toboganului, ca mai sunt si alti copii la rand... Nimic, frate! Initial le spune "da-te", si apoi trece la represalii
Nu stiu ce sa-i mai fac...
mimonix spune:
Ei, iata...cu cat esti mai panicos si te blindezi mai tare, cu atat ti se intampla tot felul Daca puteti sa credeti, A CAZUT DIN PAT Pe singura muchie neprotejata, pe la picioare, nu stiu cum o fi ajuns acolo, dar a ajuns Si si-a spart ambele buze si s-a speriat si la durut si a plans
Si pe mine ma termina copilul asta sau ala mare? ca nu mai stiu, din doi o reusi unu
Si Dudu imbranceste tot ce are in fata,si masina mea arata la fel :tricicleta, galeti, lopeti, minge, carut, scaun de masina, lemn de la Ikea...la fel. Iar tricicleta sta pe bancheta din spate cu tot cu rotile ei murdare de prin toate noroaiele E un fel de troaca asa plina de laturi iar eu stapana gunoaielor O unghie rupta "din carne", restul au diferite dimensiuni , burtoiul burtoi, pantalonii in vine, parul nevopsit, casa nezugravita, haine murdare peste haine murdare, vase peste vase, lumeeeeeeeee
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mihutza11 spune:
va multumim din suflet pt urari!
super ajutor de Bucatar ai Vali!
mai si eu as manca nuci din alea... sunt jdeee mii de ani de cand nu am mai mancat...
Bubule hai mai ca intortocheala e farmecul, ca Leo te face sa crezi orice la cum a jucat..
o burtica loz-bombon!! sa creasca frumos!
azi nu ne-am petrecut decat intre noi 3.. la rugamintea randunoiului am facut un diplomat, desi eu as fi vrut alt fel, dar am zis ca sa fac din asta sa manance si el, ca el nu prea e cu dulcele..
in rest cam am mai avut niste treburi administrative, ca inca nu-s toate la locul lor pe aici.. dar a avut Andra tort sa nu ramana neinsemnata ziua.. a suflat in lumanari si atata ne punea sa le mai aprindem iar si tot zicea "A-BU-TII" = Happy Birthday!
ma gandesc cu nostalgie ca nu stiu cand au trecut doi ani si unde mai pui ca maine poimaine se marita.. offff..
am facut si filmulete si ceva poze.. sper ca maine sa le descarc..
de curatenie anul asta de Paste am cam scapat.. ca doar deh e totul curat aici .. un aspirat mai pe joi-vineri si sunt ok..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
bitza037 spune:
iar chiuliti????
IRINA
sufletel
gudinde spune:
citat din mesajul lui Kya Asaaa, si acum daca tot avem cafea de Cluj, sa stam la povesti... Gudinde azi dimineata ascultam in masina radio Itsy Bitsy (va rog sa nu radeti, da? ) si povestea una dintre ele cum ca mergand dinspre Brasov spre Onesti, treci prin Targu Secuiesc, si la fiecare a 2-a casa se vand Kurtos Kolaci (sorry, dar habar n-am cum se scrie) de la mama lor de acasa... Exact la tine m-am gandit... Imi pare rau de nepotelele bolnavioare! Ieri am fost in parc la Circ, unde s-a renovat locul de joaca, si sunt muuulte leagane, tobogane, caluti, invarteli, etc foarte misto. Copilul, evident in extaz, ma-sa mai sa faca infarct! Sanziana a descoperit o noua placere - se da pe tobogan in picioare!!! Pana la mijloc "alearga/aluneca" in picioare, pe talpi, apoi se tranteste in fund, si aterizeaza la baza toboganului. Oare imi mai fac probleme daca o sa vrea sa stea pe skiuri iarna viitoare Ca vad ca de acum face exercitii... Va jur ca acest copil o sa ma termine... si fizic si nervos... Tot ieri i-am cumparat o tricicleta de la Kettler. Cam ca a voastra, dar in culorile clasice Kettler, rosu, galben si albastru. Buuun, a facut foarte incantata o tura de parc cu ea, dupa care am mers la jucarii, si apoi brusc ma ia de mana, imi zice "tutu" si ma duce in parcare. Zic "ok, hai ca a dat Domnu' si a obosit". Da' de unde... A vrut sa pun tricicleta in portbagaj, si sa scot trotineta. Si a mai dat o tura de parc cu trotineta... Sa va spun cum arata protbagajul meu? Am asa: trotineta, tricicleta, ratza de impins, lemn Ikea de impins, carucior Ikea de carat/impins/tarait, caruciorul supradimensionat pentru papusi() cadou de la soacra-mea, trusa de scule si undeva e si trusa de prim-ajutor... Imi e si frica sa-l mai deschid, ca-mi cad toate in cap. Dar deh, plecam cu tot arsenalul dupa noi Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Kya,
Kurtos?
Sambata mi-am amintit ce ziceau fetele de IOR si cum era cineva acolo am sunat. Ghinion de nesansa. Se pare ca au desfiintat toate chioscurile
Acum punctual ca doar de asta-s analist:
1. Te referi la parcul din jurul circului sau ala de mai incolo?
2. Si nepotik mare iarna asta (la 3 ani) a inceput sa stea pe skiuri si sa sti ca-i place tare. E suuuuper. La cat de sportiva-i Zana cred ca n-ai s-o mai scoti de pe partie.
3. Ce bicicleta Kettler ai luat? De unde? La ce pret? detaliiiiiii please ca si noi va trebui sa luam o noua bicla
Bine, pana una alta, din bugetul de bicla matusik a luat rapid un nebulizator, dar ne revenim noi.
4. Din portbagaj iti lipsesc (alo d-na Mimo si dvs.) extinctorul si triunghiul reflectorizant.
In rest ...
Va pup pe toate tare, tare
Si trimit o mare-mbratisare.
Not so fast. Era sa uit.
Bubulina n-am ajuns in weekend sa comand Pasca si acum este prea tarziu. Ai cumva o reteta de Pasca simpla, de facut eventual cu ajutorul masinii de paine?