*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

dudulina dupa cum ziceam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pai atunci sa raspund la fel de punctual

1. Parcul Circului, ala din jurul circului, nu stiu care mai incolo. Incepe din parcarea mare din fata, de pe St cel Mare, si se termina dupa lac, inspre Tei. Iar locul de joaca este cam in dreptul locului unde se organizeaza targuri (acolo unde ti-au furat tie geanta (sau portofelul, nu mai retin )

2. Abia astept sa vina iarna!

3. Tricicleta am luat-o de pe Mosilor, de la reprezentanta Kettler. A costat vreo 400 de lei. Este www.kettler.ro/produse/9/8mare.jpg" target="_blank">asta. (happy plus)

4. Am si triunghi reflectorizant, cica sub podeaua portbagajului acolo unde e roata de rezerva... Mi-a spus si mie Catalin, nu ca as sti eu sa umblu pe acolo. Doar sa nu am nevoie de el, ca atunci e jale. Iar extinctor, intr-adevar cred ca nu am. ati auzit dl politist?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

2.[/red] Abia astept sa vina iarna!

Raluca mamica de [red]Sanziana

Pai nici primavara nu veni bine!!!mai ai de asteptat...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Acolo au vrut sa ma opereze dar n-au reusit (decat sa-mi lase un gust tare amar)ca aveam poncho pe mine (efectiv am avut noroc). Portofelul mi-a fost subtilizat in 282 langa televiziune acum multi ani. Luni de zile am alergat sa-mi refac actele. E o saga ...

Tricicleta e suuuper, dar noua ne trebuia ceva mai mare, din aceea cu roti ajutatoare. Poate reusesc sa ajung si eu intr-o zi la magazin.

Iti dai seama ca Mimo o sa-mi zica d-na militian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ni-no Ni-no vaz ca a venit politia si m-a prins nene, ca eu chiar ca n-am nimic din ale masinii in portbagaj, nu mai incap
Si as vrea sa stiu ce bem si noi in cinstea portbagajului lui Gudinde daca tot veni vorba
Si da, ba da, au kurtosi in IOR , pe aleea principala de la fantani. Aseara doar ce mi-am dat peste mana de 10 ori
Nici eu n-am pasca si nici reteta , si vreau una fara coca daca se poate .Dna Bubu, se aude? Lasi aici doua doamne fara dulciuri de Paste? Ca sa nu mai vorbim de una bucata burta roz gogonata pe care am vazut-o eu in poza

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, sa traiti, am venit
revin acus cu link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Gata, sa traiti, am venit
revin acus cu link

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Si poate stii unde gasesc aparat de facut nuci.

Raluca mamica de Sanziana

Mergi la inceput

Uite aici Pasca, este extaordinara, aluat la MP
http://www.bucataras.ro/retete/59/pasca.html
Eu fac o pasca si un cozonac

Asa...mi-a venit fata dimineata la ora 9 si la ora 3 era gata tot Am stat pe langa ea, mai strangeam una-alta, mai aruncam ce nu trebuia, mi-a facut suuper curatenie, cu geamuri, faianta...in bucatarie mi-a scos tot din dulap, sters si apoi pus la loc- le puneam eu, sa mi le aranjez cum stiu, foarte misto mi-a facut

Acum am pus la fiert niste copane mari de gaina de tzara...nu stiu inca ce sa fac...pilaf sau ostropel...nu ma pot hotari

Kya, esti mortala rau cu portbagajul Si noi avem troti lui Vlad, o punga cu jucarii, masinute, batul ala ikea...Stef nu prea atenteaza la troti...

Dar acum sunt asa plictisiti in casa si ce frumos e afara...asta e...
Vlad parca nu mai tuseste asa...inca are muci...si Stefu e si el so-so...adica spre bine, zic eu...vad ca incepe sa faca figuri cand ii dau augmentinul...in rest sta cuminte la aerosoli...

Mihutzo, da, mi-a placut de Leo...dar pana la urma era ca la final, adica el a omorat-o pe nevasta-sa si era internat acolo, nu?
Azi am ce sa vad, ultimul episod din Grey...alteva? ce mai recomanzi?

Mergi la inceput

Ah, Kya, nu stiu ca si eu vreau rauuu Matusa mea din Pitesti are si inca unul in forma de ciupercute ...dar eu nu am vazut nicaieri...daca cumva gasesti tu, sa nu ma uiti

Mimo, pasca fara coca...nu stiu...in loc de branza de vaci se poate face cu smantana si mai multe oo...

Mergi la inceput
Mergi la inceput