*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Iar sunt cu temele nefacute

Azi sper sa fi fost ultima zi de nebunie! Am dus-o pe bunica lui Dan la camin Eu nu am mai rezistat sa stau sa o mai ajut pe socrela,a ramas singura cu ea acolo..Sper sa se acomodeze si..sa-si revinaSi-asa l-am carat pe Mih cu noi,a dormit in masina saracul,a mancat pe unde a apucat,a facut conversatie cu batraneii iesiti la soase(soare)..

In toata nebunia,am avut parte si de un moment extrem de placut,pe care chiar nu mai aveam de gand sa-l ratez! M-am intalnit,in sfarsit,cu Butucica noastra curentata si zglobieO minunatie de fata,cine o cunoaste deja,ma intelege bine!! Pacat ca nu am avut mai mult timp la dispozitie,ca de vorbit aveam ce Oricum,parca ne-am fi stiut de-o viata si ne-am intalnit atunci la o sueta mica Abia astept sa va cunosc si pe restul,desi,din cate vad,ajungeti voi pe rand la mine America a venit,Bucurestiul,Balsul,astept si Australia!

Pupici! Poate vin si eu mai tz.Acum trebuie sa-mi trag sufletul putin ca-s rupta.

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

zana cea neobosita si pt mami sa folositi sanatoase bicicleta.

Sanatate Antoniei, ii pacatoasa viroza asta de primavara mi-a zis doctora noastra. Cu mare drag le pun iar, daca e nevoie.

pt mimo si un pup apasat pentru dudu

gudinde si mie imi place kurtos, este targ cu produse unguresti, iti trimit?

bubu, ia intreaba tu fata ca nu are o sora la cluj, s-o imprumutam si noi pe aici la nevoie nu se stie niciodata, ca acuma pot, dar cand m-o pali lenea si dupa ce incep serviciul, adio timp, asa ca ma mai bucur inca un pic

zoze ai uitat clujul ;;;;; un pupppppp mare pt Mihai cel scump si cuminte

Ma duc sa-i fac la al meu stroganoff de vitel, preferatul lui
si o supa crema a la Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani ALEXANDRU-CONSTANTIN!

Vai ce burtica mare ai Zoze!Se vede clar ca ii prieste inauntru Samburelului!Si ai uitat si Bv
Oana,dragul de Stef-ce raceala a luat-off!
Sanatate si Antoniei
Maria,ce-ti mai face mandra?

Noi suntem bine,fara kk de ieri-nu stiu dac asa ma bucur sau nu...

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

buzitele lui Dudu!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, saracu Dudutz mic cu buzitele lui...de cand am zis sa pup si eu sa treaca

Simo, pup si eu Micu-mic Mai are icter? piciorusele cum sunt?

Fata, am capiat in casa toate va plimbati si noi numai in casa...off...
Maine ma duc sa-mi fac unghiile si apoi sa facem cumparaturi pt. Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Aiiiiii, Mimolino nu-mi zice ca rau mi se face. Vaiiiii si astia ai mei sa rateze tocmai intrarea de la fantani (vorbesc eu care nu gasesc IOR-ul nici cu masina).
Pupam Dudulin cu buzita sparta.

Dudu sar'na mult dar e complicat, ca altfel imi puneam rubedeniile din Cluj la munca.

Bubulina am sa incerc reteta. Sper sa-mi iasa si mie la fel de buna.
Daca inteleg eu bine, la coca trebuie sa pun doar jumatate din ingrediente ca tu doar jumatate ai folosit la pasca si toate ingredientele mentionate la umplutura?

Legat de Paste ...
Pentru prima data in viata am apelat la serviciile unei case de comenzi on-line, ca nu am timp sa ajung sa cupar organe dimineata. Asa ca maine astept comanda. Eu tin mult de tot la drob si nu-mi place decat cum il fac eu (foarte, foarte fin cu compozitia bagata la blender).
O pulpa din spate am gasit la supermarket si dupa-amiaza asa ca la acest capitol m-am executat si am pus-o la marinat. V-am vorbit eu si anul trecut de o reteta cu o marinata cu miere, fenicul, mustar si chimen pe care am invatat-o de la un bucatar olandez. Este singurul mod de a prepara carnea de miel care-mi place.
Pentru cine stie olandeza, acesta este bucatarul care a organizat acel kooking night. Suuuuuper tip! http://www.martijnpostma.nl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Alexandru-Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU!!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Care o fi pluralul de la "fataaaa"? Fateeee? Dar chiar asa mai, doo mesaje pe zi , fateee Eu va banuiesc ca faceti schimb de flanele ude , ca spalati gemuri, chestii d-astea Altfel, NEMOTIVAT NEMOTIVAT si va trec si absentele in catalog cu toata greva, sa stiti
Eu mi-am tarat nadragii in vine prin IOR , Dudu va multumeste pentru pupici, buzitele sunt mai bine ofof....un kurtos d-ala e deja la digerat (Gudinde, numai tu esti divina, ca am balit toata ziua )
Bubu, bine zici tu de pasca ,cu smantana
Acestea fiind zise, fateeeee, sa va vad la treaba ca nu mai merge ashea, da?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A , da,uitasem. Daca stiam ca face Dudu stroganof d-ala il trimiteam si pe Mimu la masa, ca a fost la Cluj No, data viitoare stiu

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput