*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani puilor sarbatoriti!

Mai, eu nu-s in greva, dar mi-e tare greu sa leg doo vorbe. Ma simt epuizata!
Viata-i grea, butoiu-i mare... sau ma rog, stresul.

trimit un praf de zane pe buzele dudelului.
am citit de copii bolnavi :( sanatate tuturor!

noi am dus azi baietul la gradi. ma intorc dupa 2 ore, il gasesc ranjit, de mana cu o cosanzeana mai mare cu vreo 3 ani decat el. zic: sasa, hai acasa! el: nu!! pana la urma l-am convins.

Olgu, intrebai daca mai are Ana bube. ARE! i-am dat odata un remediu homeopat, care a agravat-o rau. homeopatul se bucura, ca cica era de bine. am asteptat 2 saptamani sa treaca faza asta, de ingrozeam lumea pe afara. pana la urma i-a dat alt remediu, de la care in seara si noaptea urmatoare am crezut ca murim imbratisati. cat s-a chinuit, ce tare o manca, si ce urla! faceam cu randul sa suflam pe fatza ei. dr. iar fericit! astia-s sadiiici! DAR, a 2-a zi dimineata (alaltaieri), surpriza! s-au dus bubele pe jumatate! am reusit sa imi vad fata la fatza. sper ca suntem in revenire.

ma duc sa STAU!

va pup pe toate, si pe toti randuneii (la randunoi nu ma bag )

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Gudinde, jumatate din ingredientele de aluat si toate pt. umplutura. Mama, ce pofta am de kurtos
Vreau si euuuuuuuuuuuu
Hai, ma, ca e usor de ajuns acolo, in IOR, doar ca de mine e departe si nu ajung
Vali, ti-am mai zis, daca te duci tu, neaparat sa-mi cumperi si ma suni la interfon si cobor sa-l iau
Hai ca am balit la kurtos si la nucile lui Ramo...Ramo, daca faci, pune si tu pachet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bubulino, am dus alexutza la "dragonas"....nu-i mai tace gura!!! o tine numai si numai cu "furia noptii", il striga pe fra'su "stirbule", ii zice ca-l invata sa zboare, ca ea-l dreseaza....s-a cam speriat cand a aparut namila aia simi-a sarit in brate si a inceput sa tipe , dar cum am avut parte de cinematograf "privat", n-a ras nimeni de ea. eram numai noi in toata sala. super!!! asa-mi place mie

zoze, ce burticaaaaaa !!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

He, he, bravo Arielu, foarte misto filmul si Vlad incepuse ca ii e frica, ca vine focul pe el , isi mai lasa ochelarii in jos pe nas, apoi ii tot explicam ca e doar pe ecran, acolo, si s-a obisnuit

Am mancat juma de pomelo, ma duc la dus si astia nu se mai culca, nu le mai tace gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu cu nucile lui Ramo n-am nici un stres, dar un kurtos ...balesc pe tastatura

Forme de nuci n-am vazut dar am gasit asta
http://www.decorix.ro/bucatarie/ustensile-pentru-gatit/forma-din-silicon-8-inimioare-4.html

Mergi la inceput

Sovi, bravo Sashului pt. prima zi de gradi La cat mai putine bolesnite si sa fie si el egoist, sa nu dea la nimeni Pup si Anushca fara bubite Mai mananca cu seringa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo nu da cu bata pe spinare ca mai tare ma cocosez,cred ca voi avea ditamai cocoasa de la cat stau adunata,asa ma doare spatele si nu mai pot sa ma indrept!
Sovi,ma bucur ca au trecut bubele.Si esti de laudat ca ai facut exact cum a zis dr ala homeopat,eu cred ca ma pierdeam pe drum daca vedeam ca nu da rezultat repede.
Si eu ma simt epuizata...stoarsa de vlaga,parca nici nu mai vad bine...abia astept sa ia David vacanta si sa stea al meu pe acasa,ca m-a terminat -pleaca dimineata si vine seara,chiar noaptea!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Andreea, 71 ron da-le'n colo

Simo, putere mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

M-ati inebunit si pe mine cu nucile alea.Dar sunt o norocoasa ca am o fina care are forma

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

in sfarsit a adormit si puiul meu

bubu da am forma de nuci,e mostenire de la mami,a avut-o sor'mea la Bucuresti si i-am cerut-o,ea nu se omoara cu prajiturile,o tinea degeaba asa ca am intrat in posesia ei... pentru retete ..am gasit si eu reteta asta http://rasfaturi-culinare.blogspot.com/2009/11/nuci-umplute.html pe care vreau sa o pun in aplicare...eu n-am mai mancat din copilarie,de cand imi facea mami..hmm mda uite ca aveam si ciupercute dar asta chiar nu stiu pe unde este..tre'sa o intreb pe mami...am sa pun si la pachet daca e nevoie

kya pentru zvapaiata ta..clar iarna viitoare o sa fie o mare schioaref tare cu portbagajul..vad ca ai si o surioara pe doamna mimo...apropo un grande pentru dudel cu buzite accidentate...

zoze pentru sufletelul tau cuminte si doamne ajuta sa scapati cat mai repede de greutati...

sovi eii vezi ce repede si-a gasit perechea Sashone ..off ce rau imi pare de anuska cu bubitele alea ca sa treaca mai repede ..iar tu lasa-l incolo de butoi

gudinde aste-s labutele de urs pe care vreau sa le incerc dar fac asta dupa ce trec sarbatorile...eu nu prea ma omoram dupa ele cand imi facea mami(mie imi plac mai mult praji cu crema) dar acum vreau sa fac pentru Andru si randunoi

simo

cat despre flaneaua fleasca..eu azi am facut curatenie in baie ,mai am dormitorul lui andru si gata...dar am facut asa mai pe deasupra...in rest nimic nou,nimic important..tre'sa merg sa-i dau comanda de tort lui Andru,inca nu ne-am hotarat cand sa-l serbam..tortul sigur il pot lua sambata deci cred ca o sa-l serbam duminca ...la fel ca si Mihu doar noi 3...asta este..imi doream ceva mai mult dar,na cine pleaca de acasa in ziua de paste...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput