*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
aromata pentru toata lumea!

La multi ani pentru toti puiutii!
Sa creasca mari, sanatosi, voiosi voinici!

Noi suntem bine, cu multe schimbari in viata!

Va povestesc pe scurt: am divortat, m-am mutat la Ploiesti cu copii cu tot.
merg amandoi la gradinita, Seb s-a adaptat formidabil de bine( probabil si pentru ca e in grupa cu Ilinca!).

Am avut mare noroc pana acum ca n-au racit, au luat si au dat niste muci mai departe!

Lucrurile au inceput sa se aseze, incepem sa ne gasim linistea si implinirea!

Am multe de povestit, sper sa imi dezleg limba mai pe seara, la un pahar de vin!
Va imbratisez pe toate, imi sunteti foarte dragi, sper sa reusesc cat de curand sa scriu mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Simo e bine daria scumpa, putin racita, astazi plec la ea si stau pana sapt viitoare pt plecarea lui kk

pt Oana care e necajita ca sta in casa; spor la cumparaturi si unghii

gudinde

Pai bine mai mimo, sa lasi tu barbatul fara sa manance stroganoff, tz,tz

Sovi scumpa si sa treci cu bine. Sasha gradinarul , deja 'culege' flori si multi pupici pt ana dragalasha.

Ramo ce-mi faci cu nucile alea sa ai spor ca stiu ca-s migaloase rau; chiar asa sa vad daca mai are mama presa, ca avea tot felul si le dadea tuturor, si 'uitau' sa i le dea inapoi. sunt frumoase sarbatorile in famile, mai de suflet , asa.

tuchi, multumim de cafea si o pentru curaj. Sa fie de bun-augur toate schimbarile, sa dea Dumnezeu sa fii fericita si copii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata!!!
vroiam sa incep cu altceva, dar mesajul lui Tuchi m-a......mi-am revenit repede asa ca-ti urez o noua viata asa cum ti-o doresti si cum meriti

oricum, nici cu ce vroiam sa incep nu mai stiu, ca ma doare si capul si m-ai sunt si stresata cu Antonia si febra ei(mai ales ca maine avem in plan sa plecam la Suceava)offffff......in afara de nurofen care il ia de ieri, si de azi ii dau si homeogene, coughend si osccilo(parca a inceput sa si tuseasca) sa-i mai dau si altceva???
aseara cand i-am luat temperatura in somn avea 37,6, azi dimineata nu a vrut sa ia suzeta aia cu termometru...dar am dupa cum am simtit-o e la mana ar fi pana in 38....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata si de la mine...

Va scriu cateva vorbe, ca nu stiu cand mai apuc...Maine si vineri mi-am luat concediu, vineri plecam la Slanic Moldova, sa ne veselim de Paste. Sper sa ajungem sanatosi si sa ne fie bine acolo, ca eu nu-s intr-o forma fizica desavarsita. Altfel, as zburda de bucurie!

Vroiam doar sa ii spun Dudurutei ca nu exista alt forum, ce numea Luny "dincolo" era saracul Facebook . Deci eu una daca nu scriu, inseamna ca am treaba multa

Sofu' e bine, sanatoasa, mega-vesela, Doamne Ajuta!!!

va pupa Olga, ca nu are vreme si putere de mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

NEATA!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII PT TOTI SARBATORITII!
Scuze pt restanta, dar avem de munca la serviciu si acasa nu mai deschid calculatorul ca si asa stau prea putin cu copiii.

pt tiza mea! Toate cele bune iti doresc!

pt Dudel cu buba la guritza.
Multa sanatate Vlad, Stef, Matei, Sam si Siluan, Antonia si tuturor celor care sunt bolnaviori. Toti ceilalti sa se tina departe de virusi si sa se bucure in liniste de sarbatori.

Zoze burtica frumoasa. Multa sanatate bunicilor!

Sovi mult noroc cu Sash la gradi si ma bucur ca Ana e mai bine, prin cate a trecut mititica si voi pe langa ea, sper sa fie ultimul hop si sa nu va mai chinuiti.

Ramo petrecere frumoasa de ziua lui Andru, sa stii ca si noi tot in familie ne-am petrecut de ziua copilului si a fost dragut.

Dudurutza pentru monologurile tale ca ieri tot vroiam sa scriu si mai venea cate cineva si nu puteam.

Kya si Sanziana neinfricata ca sunt singurele de Paste.

Gudinde maine ma duc in Dorobanti, sper sa gasesc locul magic
Si piticii mei sunt muciosi, deocamdata bagam niste antitermice si antialergic, speram sa treaca de la natura, ca nu fac febra, nu au stare fizica alterata, doar disconfortul dat de muci.

tot stolul si va doresc o zi buna. Azi e mai liniste la birou, poate mai arunc un ochi.

PSArielule ce mai face Teo? Unde ati fost la film ca vreau si eu sa duc fata cu grupul de prieteni de ziua ei si sa vedem ce alegem.

PS Mi se pare mie sau Naty si Gecko n-au mai aparut de cateva zile?

Gata, fug la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Bitza, sanatate Antoniei sa se faca bine repede. pt mami

Olgutzika imi pare rau ca am fost inteleasa gresit!

tonic esti scumpa. Fie vorba intre noi, asa-i si la servici, monologuri, eu intreb, eu raspund, am antrenament

Fug sa pregatesc bagajul ca plec la iubita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata si o imbratisare calda calda pentru tuchisor pentru si va doresc numai bine ,sa te ajute D-zeu pe drumul cel nou

ma duc sa hranesc zvarluga,sa-i fac un ceai ca a cam behait de dimineata..sper sa nu raceasca...am dormit pana la ora 10..s-a trezit la 9.30 ,s-a mutat la celalalt cap al patului si a adormit..afara ploua ploua deci bubisor nu o sa mai fii singurica
eii vedeti ce va alint... si sanatate puisorilor bolnaviori..gata am fugit....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

O da, v-ati mai adunat pe la cuiburi , asa da
Ma oftic rau ca nu mi-a dat si mie prin cap la timp asta cu Moldova , f elegant Olgule sa-ti vina forma fizica-napoi,sa te odihnesti si sa ne povestesti cum a fost
Tuchi fataaa ce ma bucur ca sunteti bine, abia astept un vinisor diseara
Dudu mi-a placut aia cu eu intreb , eu raspund Esti profesoara cumva ?
In rest...habar n-am ce vroiam sa mai zic, cu timpul nici eu nu stau grozav, sa zicem ca azi noapte macar am dormit mai bine. Nu m-am trezit decat o data , spre dimineata, ca sa-l basculez pe mormoloc mai sus in pat ca iar era la margine Ziua nu prea mai doarme mult la pranz, crizele de personalitate sunt "la ele acasa" , de mancat mancam cu circ si jertfesc multi neuroni la fiecare masa pentru indestularea inamicului ....stiti voi, ca v-am explicat ieri Macar e mai curat oleaca, chiar daca nu e inca zugravit. Si a venit Mimu acasa, desi asta nu stiu sa zic daca ma ajuta cu ceva

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE ALEXANDRU SI DARIU!
Semnez condica sa nu primesc NEMOTIVAT si sa-mi taie Mimo bonul de masa, va cu drag, va urez toate bune, vreme de plimbare nu prea ea,tocmai cand mi-am pus si eu hainele de primavara si tremur sub birou..(cica apar precipitatii)..
Do-o vorbe si apoi back to work:
Si daca e pag. 13,aparu in sfarsit si draga Tuchi de care mi-a fost taaare DOR si pe care o imbratisez cu mare drag si ii urez numai bine pe noul drum si multa dragoste...Mi-e dor de Seb si Ili..poze ceva,Cata?
Sovi,cum e cu rusii?
Tin pumnii Sashonului si ii urez succes la gradi si la indragosteala si nu care cumva sa-l prinda vreun carcaias,ca...
Sanatate bolnaviorilor.

PS.Pasca dupa reteta Oanei am facut-o anul trecut si a iesit o minuneeee...poimaine o voi repeta,am tras deja la imprimanta reteta...si bineinteles ca e cu coca,ce credeati,bagati unghiutele ca nu musca.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ai, ai, ai ... nu mai da nimeni un ceai.
Pt doritoare luati o bunatate de ceai cu miere si lamaie

Tuchisor uite de la mine o serie intreaga de . Ma bucur ca ai inceput sa te linistesti si Doamne ajuta sa ti se indeplineasca toate visele.
Deci, diseara avem intalnire. Bine ca ai zis din timp sa ma opresc si eu ca omu' la un supermarket sa ma aprovizionez. Votez Lacrima lui Ovidiu, vin duuuulce si bun (pt mine), la seci d-ale tale nu ma bag.

Fetelor n-am uitat aseara dupa forma din aia de copt nuci de am capiat. Am luat la bani marunti tot Internetul.
Concluzie: la cate lume intreaba pe forumuri de ea si-si doreste, cine are de vanzare poate face avere! Marfa de contrabanda, tata, nu alta!

V-am pupacit si sper sa mai intru astazi ca-i o zi mai umana.

Mergi la inceput