*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

AM primit ceva haios pe mail.
--------------------------------
Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)
Marcati de influenta planetei Marte, Berbecii sunt firile cele mai dinamice ale cercului zodiacal. Marte guverneaza capul si fata (cu exceptia nasului), precum si cele doua emisfere cerebrale. Planeta este asociata cu fierul, asa incat guvernarea sa se extinde si asupra sangelui (in compozitia caruia fierul joaca, dupa cum bine stim, un rol esential).
Mai intotdeauna, "martienii" au o cicatrice in zona capului, semn al firii lor aventuroase si a placerii de-a sfida pericolele de orice fel, care ii face sa se aleaga in copilarie cu semne de buna purtare - bineinteles in zona corpului guvernata de planeta lor, capul. Berbecii au nevoie de mult exercitiu fizic pentru a se mentine in forma, dar si pentru a preveni prefacerea energiei lor fizice debordante in energie nervoasa. De aceea sunt atat de buni sportivi, exceland in sporturile care necesita un mare consum fizic si curaj.
Regimul alimentar al Berbecilor trebuie sa cuprinda ceapa si praz, care au un dublu efect benefic: contribuie la fluidizarea sangelui si au un efect usor sedativ. Le place la nebunie mancarea condimentata, care ingerata in cantitati rezonabile le face bine, dar, din pacate, nativii acestei zodii au tendinta de-a face exces de ardei iute, boia si mustar, care in cantitati modice au chiar un efect curativ.
Cand se imbolnavesc, Berbecii o fac lata - mai intotdeauna bolile apar sub forma acuta, dar nu dureaza mult timp deoarece vitalitatea martiana le permite o recuperare la fel de rapida, pe cat de brusca este imbolnavirea. In aceste cazuri, ceaiul sau siropul de paducel vor face minuni pentru restabilirea cat mai rapida si mai completa a starii de sanatate. Berea este pentru Berbeci mai mult un aliment decat o bautura, deoarece hameiul pe care-l contine ii fortifica.
Vitaminele care ii ajuta pe Berbeci sa-si mentina forma maxima sunt PP si B12, iar remediile homeopatice adesea prescrise pentru aceasta zodie sunt Arnica, Blonoidum si Nux vomica.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ati observat cine a inceput pagina 13 - tuchi, ce bine (eu abia acuma am vazut)

ramo multumim de rasfat

Vezi Mimo ce cuminti suntem, cum iti vedem bata, cum aparem toate
Sunt asist univ, un profesoras mai mik si 'copiii' mei sunt nitel mai maricei!

Stela baga ceiutz caldutz, e bun la friguri si la munca multa

Apropo de ceai, gudinde, ai un ceai anume cu miere si lamaie sau orice ceai; am baut unul odata cu o prietena cu miere si lamaie exceptional.

kya deci sunt cei mai dinamici din zodiac asta ca sa-mi spulbere orice vis.

Va doresc tuturor, ca lumina Invierii Domnului sa ne aduca sanatate, fericire, si norok, noua si celor dragi! Sa avem sarbatori binecuvantate! Sa ne 'revedem' cu bucurie! Va si va
Fug la iubirea mea care ma 'aceapta cu dag' (asteapta cu drag)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Olgutza, vad ca vii pi la noi . Sa mergi neaparat la pastravarie si la izvoare. Unde stati?
Eu nu prea am dispozitie de nimic, sunt foarte suparata. Mama a cazut acum o luna si azi i-am luat RMN si are ruptura de ligament incrucisat, un chist si lichid la genunchi, vedem ce ne zice doctorul azi, dar nu cred ca scapa fara operatie . Asta in conditiile in care ea sufera de 20 de ani de scleroza in placi si abia se misca, deci nu stiu cum va fi cu recuperarea...In plus, soacra mea se simte destul de rau, ameteste si e cardiaca , azi merg si cu ea la doctor. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tuchisor...., sa fie bine! deja te simt mai relaxata, la ce ora e intalneala pe dc diseara? eu apar pe la 10...pana atunci trag stapanii de mine....

tonic, la Auchan am fost. imi place ca nu e lume, e chiar pustiu!! avantaj e ca alaturi e si locul de joaca, asa ca, distractie faina! filmul e super! merita vazut. daca mi-a placut mie, incat sa-l vad de 2 ori....mai e si "alice in tara minunilor", dar cumm eu am urat mereu cartea...iese din calcul.

olgule, vad ca multe migram in nord: eu la botosani, tu la slanic, bitza la suceava...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

dudu eu nu beau cafea. Deloc!
Sunt MARE bautoare de ceai.
Eu fac multe combinatii de ceai. Traditional insa, preferatul meu este ceaiul de iasomie (dar ala adevarat si preparat ca atare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Olgutza, vad ca vii pi la noi . Sa mergi neaparat la pastravarie si la izvoare. Unde stati?
Eu nu prea am dispozitie de nimic, sunt foarte suparata. Mama a cazut acum o luna si azi i-am luat RMN si are ruptura de ligament incrucisat, un chist si lichid la genunchi, vedem ce ne zice doctorul azi, dar nu cred ca scapa fara operatie . Asta in conditiile in care ea sufera de 20 de ani de scleroza in placi si abia se misca, deci nu stiu cum va fi cu recuperarea...In plus, soacra mea se simte destul de rau, ameteste si e cardiaca , azi merg si cu ea la doctor. Doamne ajuta!

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

Raluca imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

ralu, multa sanatate mamicilor tale

gudinde, i-am dat si eu sarcina mamei sa sape prin camara dupa formele de nuci si faguri . Daca le gaseste deschid lista de programari si vi le trimit

Fietili cari vin in Moldova sunt astieptate la Bacau la o cafia

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dragele mele, sunt si eu pe aici, va citesc pe fuga, dar nu mai apuc sa si scriu, mereu e ceva de facut...si acum ca se incheie luna e deja nebunie.

Vreau sa o imbratisez pe Tuchi , bine ca s-au linistit apele pentru voi si arata-ne copiii cand poti.

Nu pot sta acum dar va las pozici cu brunetica si blondutul.
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/PozeDeMartie2010#5453293807125725522

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, de ce nu m-am gandit eu sa va spun?!? Ne-am chinuit doua saptamani sa gasim doritori, cat sa inchiriem toata vila, dar din cauza banilor si a distantei, plecam doar noi si cu trupa lu' frate-miu si o iau si pe Alexandra cu noi. Tot astept spovedania aia de care ziceai. Uite ca trece saptamana patimilor, eu plec la Slanic...si raman "neaflata"

Raluca, la Vila Rica stam. La salina cum e? Sanatate mamei tale. Poate ar fi bine daca ar putea fi operata laparoscopic, recuperarea e muuult mai rapida, interventia nu e foarte complicata ( ma rog, nu ma pricep ce complicatii poate presupune scleroza aia...) Sanatate multa multa bunicutelor !

Gudinduta, cata frenezie pe dumneavoastra, doamna! Vad ca iti prieste primavara!!! Ce fac fetele? Cum se simt?

Dudu, drum bun! Paste fericit si tie!!!

Aricel, si inchiriezi spatiul ala pana la urma? Daca tot vinzi si altceva decat hainute?

Sovi, ma bucur ca Anouka e mai bine. Musafirii au aparut pana la urma? Bravo Sashului, e un viteaz!

Tuchi, inteleg ca raman pitacii la gradi de langa mine? Esti mai ok cu ea? Te intreb, ca acolo as vrea sa o duc si pe Sof din 2012, si recenziile sunt din ce in mai nasoale...Vino cu o parere buna tu, pliz, ca nu am niciun chef de cautat gradinite.

Abia astept sa mananc, am descoperit o carciuma unde mancam de pranz cu 15 lei ciorba, felul doi si salata in cantitati imposibil de ingerat in totalitate de catre mareata-mi persoana. Si buneeeeee!!! Ieri am mancat bors de vacuta si tochitura de pui, cu mamaliguta, cu ou ( fara salata, ca nu mergea..) Azi sunt curioasa ce imi dau sa halesc ( au trei variante in fiecare zi, zilele trecute am mancat pastrama de pui tot cu mamaliguta ). In perioada asta, traiesc pentru a manca, nu exagerez. Aseara la 23:00 mancam ciorba de loboda...

M-a rugat Radu sa ii fac si lui foaia de parcurs...Are secretara, s-a scos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iete la ele, ce gurese sunt Asa dom'le, asa! Si pentru ca ati fost cuminti, iete colea si un www.jurnal.md/images/card_cadou_96412300.jpg" target="_blank">bon cadou (ca doar e Pastele,nu?)
Ralucabafta si multa sanatate mamei si soacrei

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput