*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Va multumesc dragelor!
Sper sa pun si poze, nu prea le-am facut multe in ultimul timp, insa sper sa recuperez de Paste!

Olgule, deocamdata sunt tot acolo, s-au obisnuit, pare ok.
dar pana in 2012 mai e cale lunga!
seb la anul o sa fie in grupa mica( acum e la grupa mare!) cu nepotul directoarei( care intre timp a facut diabet) deci ar trebui sa fie ok.

Carciuma ta o cunosc si eu, am vizitat-o de cateva ori la pranz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cata, deci Ili va merge la toamna la pregatitoare? Si Seb la toamna la mica? Deci si el va merge la scoala la 6 ani si 8 luni? Intreb ca tot nu imi ies socotelile cu varsta la care vreau sa o dau pe Sof la scoala. Si in afara de un an in plus in campul muncii, nu vad niciun "avantaj". Habar nu am, vorba ta, am timp berechet sa tot gandesc la asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, o dulcica Rebe! Si Muffy e cevaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

intru si eu repede sa o pe Tuchi!
iti doresc sa iti regasesti linistea si pe tine!

Dudu ca ai intrebat de noi
la noi nimic deosebit
de 3 nopti dorm si eu mai bine,Marc nu se mai trezeste decat 1 data
i-am scos masa de lapte de la 12 noaptea si vad ca e mai bine
se trezeste pe la 2 si atunci primeste ceai
cred ca avea stomacul prea incarcat si de aceea se fastacea atat
sper sa ramana asa

Eric tot asa,acum suntem pe doza de sustinere,adica 3 ml pe zi
ma ingrijoreaza ca de 2 nopti ii curge sange pe nas
l-am trimis cu tanti la farma sa ii ia cineva o tensiune

va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

mda, la buburuza mea nu s-a gandit nimeni sa-mi zica si mie ce sa-i mai dau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Bitza dau si eu cu parerea: sinupret,vit c picaturi,acc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33
[Fietili cari vin in Moldova sunt astieptate la Bacau la o cafia

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

plusiez shi eu cu un tiramisu' poati li convinjim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Fietili cari vin in Moldova sunt astieptate la Bacau la o cafia

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

multumesc de invitatie, noi chiar daca ajungem(ca este in functie de cum se simte Antonia) nu putem sa onoram invitatia ca mergem cu masina cumnatului meu, si nu pot sa le fac eu programul....daca mergeam cu masina noastra sigur faceam un popas....,dar tin minte pentru data viitoare care cred ca o sa fie cam pe la vara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olga, de ce bunatati povestesti tu mama?!

Mai frate, am mai zis eu ca nu-i dreptate pe lumea asta. Pai eu in weekend ce mai mananc ca omul si o masa seara (cand nu vin asa terminata psihic de nu-mi mai trebuie nimic). La servici pap un sandwich, un mar blenduit cu un suc de gref, un iaurt si o banana. that's it!!!! Si astea, asa, cu mana stanga, in timp ce cu dreapta butonez la calculator. Nu, sa nu va inchipuiti ca am slabit.
Pfuuuuuu ce rasfat pe acolo!

Si da, astazi sunt tare ciripitoare.

Alea mici inca bolesc. Nebulizatorul isi justifica existenta din plin. Sper sa nu luam totusi toti carcaiasii de la gradi, ca o sa-i facem aleia mici sistemul imunitar praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Tuchi, si eu care ma gandeam ca veniti la petrecerea lui Matei!!!!!! Ma bucur ca s-au asezat cat de cat lucrurile si iti doresc sa ai parte de liniste si FERICIRE!
A, si ma bag si eu la un vin diseara! Si eu tot dulce, da rosu!

Plecam si noi vineri la tara la ai nostri, deci mai avem timp de taclale pana atunci...

Nu stiu daca v-am spus ca Luca nu prea mai poate dormi ziua in casa.. Plange, se chinuie si nu adoarme decat greu, in balansoar. In schimb, daca il scot afara, cum a dat cu nasul de aer, adoarme imediat. Azi i-a scos Alin, ca nu era chip sa-l linisteasca pe Luca. Si acum doarme de o ora in carucior, pe hol!

Mimo, pupam mamica ocupata pana peste cap! Eu nu inteleg ce-i cu graba asta de a face curat de Paste! Dar ce, in restul timpului stam in jeg???? Eu nu mai spal geamurile pana cand n-o da caldura! Le-am spalat luni si marti a dat ploaia aia... si le-a aranjat la loc

Bitza, e suficient ce-i dai, de ce sa-i mai adaugi altceva? Doamne ajuta sa treaca repede! La fel tuturor raciturilor!!

M-ati omorat cu forma de nuci! O pun pe maica-mea sa mi-o dea pe a ei, daca o mai are, si apoi v-o imprumut celor din Bucuresti! ( contra cost, ca vad ca e cerere)

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput