*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)
Raspunsuri - Pagina 16
VALENTINA C spune:
Si sa
falcutele lui Rebe!!!
Poza cu Mufy electrizat e misto!!![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
bitza037 spune:
Vali, mi-a zis Ariel pe mess de Influcid,ii cumpar acum de la farmacie ca este homepat....merci
vezi ca ti-am scris de cofetarie pentru tortul lui Matei ,atunci cand ai intrebat, si nu stiu daca ai citit.....
Sovi ma bucur ca ai avut taria si rabdarea sa astepti rezultatele homeopate
.....hai ca ce-a fost greu a trecut
va pup, ma duc la buburuza mea
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Vali, mi-a zis Ariel pe mess de Influcid,ii cumpar acum de la farmacie ca este homepat....merci ![]() vezi ca ti-am scris de cofetarie pentru tortul lui Matei ,atunci cand ai intrebat, si nu stiu daca ai citit..... IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel |
Am citit, multam, dar vad ca deschid abia vineri dupa Pasti..O sa sun sa vad daca nu e prea tarziu pt a comanda...
Valentina cu
( 5.02.2010);
sovietica spune:
Tuchi,
am citit mesajul tau de mai multe ori. pana la urma am concluzionat ca sunteti totusi bine. si curajosi. tot inainte! 
Simo
lasa ca ne facem noi mari! sanatate sa fie, si restul vin de la sine.
Bitza, sanatate! cred ca e suficient cate ii dai :) eu lui sasa cand da semne ii dau oscilo si imunobaby. si la febra/muci -ciorapi uzi. drum bun la Sv!
imi place buburuza ta :)
Olga, distractie maxima la Slanic 
rusii venira dupa 5 teste, a pus Monix o vorba buna si i-a poftit la mine 
Tonicuta harnicuta, multumim!
sanatate si voua!
Zoze, ce viata tumultuoasa si pe voi! pup burtica si pe ochiosul ce se ivea de dupa burtica :)) sanatate bunicilor!
Bubu, Gudinde, ma innebuniti cu bunatatile!
am luat si eu tot ce trebuie pentru cozonac umplut cu de toate si pasca, sa fac vineri.
noi mai faceam nuci dinalea si in forme de faguri. oricum, mor de pofta! toate formele sunt la mama.
Bubu, nai nou nu mai mananca din seringa
mai are faze cand e haplea si ne incurcam cu lingurita aia rau, dar nu mai dau inapoi. (sper!) sar'na pt urarea anti-bolesnite! stie stan-patitu ce sa ureze 
sanatate multa!
Ramo, Mihu, eu zic ca se poate distractie si in 3! 
Kya, mami de atomix, tare cu berbecii!
Duduruta 

Raluca
sanatate!
Gudinde, zi-mi si mie de unde iei ceai de iasomie adevarat? 
Clau, frumos le sade copiilor tai cu primavara pe ei! 
Blanka 
ofof, nici voua nu va e usor! se fac ei mari si puternici!
Vali, uite asa am si eu cate o zi, de nu vrea ana sa doarma ziua. gheeeu!
nu pot sa ma abtin de la a va zice un banc, apropos de cereri si oferte de formite
:
Iepurasul intentiona sa-i ceara vulpii o tigaie. Pe drumul spre viziuina suratei il incercau diferite temeri. “Sa vezi ca nu-mi da… De ce mi-ar da?! Ea e vulpe, eu sint iepuras… Ba, mai rau, poate se ia de mine. Poate ma intreaba: Ce sa faci tu cu tigaia, iepurasule? De ca ai venit taman la mine pentru o tigaie? Nu aveai unde sa mergi? De ce nu-ti cumperi?
Dar se poate si mai rau. Poate ma mananca. In loc sa iau o tigaie, ajung eu in tigaie…
Si uite asa, cu cat se apropia de viziuna vulpii, iepurasul era tot mai nervos. Plin de draci si convins ca va fi refuzat, suna la usa. Vulpea ii deschide:
- Bun venit, iepurasule, ce-sti doresti?
- Auzi, sa ma cac in tigaia ta!
pup, ma duc sa chitai cot la cot cu ana.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui sovietica rusii venira dupa 5 teste, a pus Monix o vorba buna si i-a poftit la mine (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
Aseara ma gandeam la tine, dar daca n-ai zis nimic, m-am gandit ca au venit... Ce biine!!! NU?
Ei, si acum Luca doarme si e nemancat de la 10...Cand doarme, nu e bine, cand nu doarme, iar nu e bine

Valentina cu
( 5.02.2010);
ramo_cata spune:
dudurutzule
si urarile sa ti se intoarca inzecite
si puiutza mica si PASTE FERICIT!!!!

ralucaimi pare rau
multa sanatate amandorura..te inteleg perfect cume cu bolile parintilor si a socrilor..e o neliniste sufleteasca ff mare..sunt alaturi de tine 
clau
f frumosi puiutzii tai si mateiutz cel zvarlugutz
plimbare placuta celor care sunt randunici calatoare de paste..aveam si eu porgramata o plimbare la vatra moldovitei dupa paste dar am amanat-o ca are nasa mea botez...asta este o lasam pentru la vara...
sovi bine ca venira rusii 
f atre bancu'
gata acum va
ma duc sa culc zvarluga ,il las cu socrela si dau o fuga pana la tara sa iau una alta...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Olgutzika spune:
Supa de rosii cu mozarella si focaccia si frigarui de pui cu cartofi la cuptor si salata de varza-Radu. Ciorba de afumatura, snitel cu cartofi prajiti si salata de rosii-Olga. Vai cat am
la ciorba lui Radu, data viitoare imi iau d-aia. Ajung sa imi regret concediul din zilele urmatoare ![]()
Cami si Raluca, Sunteti la vreo 100 km de Slanic, nu?
Ar trebui sa ma apuc de treaba, dar nu imi e aminteeeee 
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Supa de rosii cu mozarella si focaccia si frigarui de pui cu cartofi la cuptor si salata de varza-Radu. Ciorba de afumatura, snitel cu cartofi prajiti si salata de rosii-Olga. |
Faataa, ne omori aici!!!!

Valentina cu
( 5.02.2010);
sovietica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Aseara ma gandeam la tine, dar daca n-ai zis nimic, m-am gandit ca au venit... Ce biine!!! NU? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
d'apoi cum?! venirea lor m-a tinut pe linia de plutire...
Gata, de 5 minute nu mai am bona. i-am dat leafa, prima, cado, stampila si expedierea :) ..
dupa astea si dupa plata gradinitei, bate un vant in buzunarele noastre...
nu ma plang... incepem un nou capitol.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Antonia