*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)
Raspunsuri - Pagina 17
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Supa de rosii cu mozarella si focaccia si frigarui de pui cu cartofi la cuptor si salata de varza-Radu. Ciorba de afumatura, snitel cu cartofi prajiti si salata de rosii-Olga. Vai cat am la ciorba lui Radu, data viitoare imi iau d-aia. |
Mda ... si eu mi-am mancat iaurtul. Sandwich-ul a fost de dimineata. Mai am banana pana plec.
Sovi e greu de gasit la noi ceai din ala adevarat. Mai de mult am vazut la Carturesti.
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Cami si Raluca, Sunteti la vreo 100 km de Slanic, nu? |
Cam asa...Veniti???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
gudinde spune:
A propos, ca a pronuntat sovi cuvantul magic: prima.
Fetele care lucreaza: la voi se da vreo prima de Pasti?
Ca la noi:
- de Craciun: nope
- 1 martie: nope
- 8 martie: nope
- Paste: se pare ca tot nope 
Olgutzika spune:
Gudinde, raportez asa
:
1. Craciun- 250 de lei brut prima
2. 8 Martie- tichete cadou de 120 de lei
3. Paste- 100 de lei brut prima, ca am salariu mare
Serios, daca nu mi-l majora in ianuarie, luam tot 250
Macar ii iau, nu?
Vali, sorry! Editez?
Cami, incerc, nu promit nimic. Depinde mult de ce chef va avea Radu si de cum ma voi simti eu fizic.
Sovi, sa fie intr-un ceas bun!
cami33 spune:
olgu, in ce perioada sunteti in Slanic? Poate facem noi o plimbare 
_
mimonix spune:
Asta e dezmat curat nene, vad ca se servesc si ciorbe/supe
si eu lipsesc taman acum
Sa nu mai zic de nucile alea sau de invitatia la cafea si tiramisu la Bacau 
oleleiiii, dezmat curat, imi place, imi place 

Pai Olgule na, data viitoare sa nu ma uiti! Si daca-si deschid aia restaurant si-n Bucuresti, sa-mi zici ca sa-i dau omului adresa si sa ma hodin si eu la pranz
Acum fac rata cu varza
Numai Ramo e de vina cu orataniile astea, ca mi-am pus ambitia sa vad daca se gasesc si pe la supermarket , si-am gasit
Cat costa rata nu va spun
, macar de-ar fi mai bio asa la banii astia 
Cu rusii lui Sovi sa nu va ganditi ca am facut ceva deosebit, doar am poftit-o sa ia niste Duphaston si cand au auzit organele ei interne de medicamente s-au speriat intr-un hal 

Valen nu mi-era mie de curatenie de Paste daca nu schimbam geamurile in doua camere (plus reparatiile de rigoare) si nu se facea praful prafului care este el de praf
In plus, cand sa si zugravim sa facem treaba completa, hop si Mimu cu delegatia lui la Cluj asa ca au ramas balta. Facuram o vizita si la Ikea sa vedem niste dulapuri ca ne-au napadit pantofii si multe altele care stau imprastiate ....m-am ales cu schimbari majore in camera domnisoarei 

Si uite asa o tinem langa , Pastele ne prinde vraiste si iaca si nefericirea mea . Dar lasa, macar sa fie asta marea si unica mea nefericire
In legatura cu nebunia sarbatorilor (curat , mancare, etc) trebuie sa spun ca Mimu de mult se roaga de mine sa ne alegem alte date calendaristice pentru ele...de exemplu sa fie Craciunul prin septembrie, pastele in ianuarie...ca e liber si nu te imbulzesti cu tot poporul. Inca ma mai gandesc!![]()
TORT de care "vrea muschii tai" gasesti la cofetaria Alice , pe Mihai Bravu (intre Vatra Luminoasa si Piata Iancului, pe dreapta) Eu ti-o recomand cu toata inima mea de carcotasa vestita deja ![]()
Confesiunea mea pentru iertarea pacatelor Olga , citesti da? ![]()
Au fost odata, demult, doua randunele care ma "iritau" la citit . Fiecare in felul ei dar recunosc ca ambele mi se pareau "superioare, fitoase, cu figuri in cap " . As putea sa las confesiunea aici si sa va las sa va intrebati toata saptamana patimilor "oare despre mine o fi vorba?" 
Ei hai, ca totusi nu ma lasa inima
Amandoua in timp, mi-au devenit f dragi (asa mi se intampla intotdeauna
) Cu una mi-am petrecut vacanta de iarna si mai mai ca as rascoli camara matusi-mii sa vad unde naiba e forma aia de nuci 
iar celeilalte ii doresc sa i se implineasca visele si sper ca la vara, cand Teo va pleca in tabara la Londra, sa am acolo un sprijin solid in persoana ei 
Pana atunci insa, astept cafeaua promisa!
Acum ca m-am confesat ma simt absolvita de pacatul de a fi gandit vreodata ceva de rau despre ele si sa nu va ganditi ca numai pe ele le iubesc
, ci pe voi toate, care m-ati facut sa zambesc sau chiar sa rad cu gura pana la urechi , mi-ati alungat plictiseala, m-ati facut sa ma simt la fel de tanara ca voi si m-ati ajutat cu un sfat sau chiar mai mult mereu 
Si sa nu mai lipsiti nicioadata, da? 

Gata ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
gudinde spune:
Olgut,
Marire de salariu ... [emoticon care lesina]. Eu stiam doar de promovare.
Sa-ti fie de bine si sa o cheltuiesti cu folos!
La noi nici asa ceva nu s-a mai vazut. Dar asta nu-i de la criza, ca nu s-a mai vazut de 3 ani.
Dupa cum va spuneam, astazi am un chef de munca ... pfuuu ... de ma sperii si eu.![]()
D-na Mimo,
Vad ca ne-ati amenintat cu catalogul si acum ati dat bir cu fugitii.
Pai se poate asa ceva? Ntz, ntz, ntz.
Edit: na, ca mi-a facut-o d-na Mimo! In timp ce eu mentionam una alta de prezenta ei, doamna butona de zor. Ba, mi-a luat-o si inainte la apasat pe send.![]()
cami33 spune:
olgu, daca e vreme buna si nu intervine nimic sambata ne vedem
. Ne auzim la telefon.
_
tonic spune:
Gudinde la noi cu primele cam tot asa, dar tinand cont ca ianuarie si februarie nu s-a lucrat nik, dar s-au platit salariile integral,si abia acum am semnat contracte care vor fi cu plata la 45/60/75 de zile de la facturare
zic eu ca totusi e bine. In iarna ne rugam sa nu facem concedieri...
Multa sanatate nepotelelor.
Bitzulina multa sanatate Antoniei, eu ti-am spus, mai mult de aerius/zyrtec+panadol/nurofen nu prea le dau. Antoniei mele ii dau si eu sinupret, oscilo nu a avut nici un efect. La fel influcidul, merge mai bine pe virozze cu febra, la noi nu e cazul. Pe scurt:ceai, suc de portocale, supica si cu nasul la vant pe principiul: cui pe cui se scoate! Precizez ca am fost cu ei la medic si sunt ok, nu au gatul inflamat, plamanii sunt bine, tratamentul asta a fost sfatul ei!
Raluca multa sanatate mamei si soacrei!
CAmi v-am vazut pozele, sunteti toti niste frumosi!
Imi pare rau ca nu ajungem si noi la BC, al meu lucreaza in ziua de Pasti. Kya vrei sa pastem impreuna ?![]()
Clau am vazut pozele cu frumuseii tai si cu Mufilici-Pufilici. Am vazut si o bucatica de Luny care a slabit vizibil. 
Valentina sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati bine la tara. 
Blanka ma bucur ca ti-ai mai revenit si ca programul de somn e ok acum. Multa sanatate cu Eric.
Cuscra m-am gandit si eu la tine zilele trecute, ma bucur ca te-au vizitat rudele! ![]()
Ariel unde e cinema la Auchan? Ca eu habar n-am!
Mimo lasa curatenia, vezi ca au inceput sa infloreasca pomisorii, iesi in parc, relaxeaza-te, joaca-te cu copiii, chestii de-astea! 
Si o veste de ultima ora: Luki face kk la olita, din proprie initiativa
Mai aveam de zis dar mi-a sunat tel de trei ori si mi-au zburat ideile ![]()
Va pup si revin