*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, sigur ca da!

Gudinduta, da, a fost si o nitica majorare...

Mimo, da' io cum ti-am parut ? Cateodata am senzatia ca par si eu cu nasul pe sus , da' sunt de treaba, serios Hai, ca e Saptamana Patimilor, astept rosiile in cap Si da, gagicile sunt de nota 100, serios, ma bucur ca ti-ai revizuit opinia initiala .

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgule cu tine a fost simplu fata, te-am ghicit din prima exact asa cum esti : fumuri, fite , figuri , dar la tine s-a dovedit ca am avut dreptate Mai iei si prima , ai si salariu mare si nu m-ai invitat nici la Slanic de Paste

PS

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, . Asa te vreau, sincera

Pe 24 am botez si conferinta nationala de vanzari, la serviciu , la care nu pot sa merg Pe langa faptul ca la conferinte e super-tare, asta era si istorica, ca se pensioneaza Sefu' de la 1 mai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helouuu

Gata si noi de pe drumuri, mi-am facut unghiute gigea mai-mai , ca sa le bag in coca de cozonac si pasca, vorba lu' Ramo
Mi-am facut cumparaturile, suntem blindati

Gudinde, ce-mi place Lacrima lui Ovidiu, preferatul meu ne-am lua si un sange de taur, tot dulce

Baietii fac nani, mai incolo le fac pizza, mi-am cumparat o tava noua si trebuie s-o incerc

Tuchi nu stiam ca v-ati mutat...te asteptam sa versi aici Si o sa fie bine Abia astept sa-i vad pe puiuti, ca mi-e dor de ei

Mergi la inceput

Ralu, sanatate mamei si soacrei

Olgutza, ce frumos ca plecati de-acasa Va doresc Sarbatori pline de lumina si liniste, sa ajungeti cu bine Poza cu parada modei tot n-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fata,eu nu am timp sa fac scrisorica si tare prost ma simt Sunteti asa de dragute mereu

Olga,iti pun pielea-n batz tocmai acum!Ce meniuri sunt alea? Am o pofta de mancare incredibila,salivez ca un cal,dar de cele mai multe ori,cand imi ajunge farfuria sub nas..

As vrea sa ajung si eu azi sa le cumpar cate ceva copilasilor Trebuie sa vie iepurasul,nu?! Lui Mihai i-a adus Mosul cadouri,inca de pe cand era in burtica,acum..pot sa-i iau doar lui cadou?!

Aseara ma uitam la Pastele trecute si-am realizat ca de la anul vom fi 4..Oh..si Craciunul tot in 4 va fiLeeleeeee clocotesc hormoneii in mine! Sa mi-i scuture cineva de pe umar!

Pupici si sanatate muulta,sa va gaseasca sarbatorile zdraveni si veseli!

gecko,pozeaza burta!Trec la amenintari!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Mmm, Vali, daaa, eu ma bag la afacere Dai forma si te faci cu un platou de nuci gata facute Eee?

L-am vazut pe blondanet de Clau si pe rozalinda imbulinata cu ochelari de soare , plus Muffy carliontat

Mergi la inceput

Mimo si fuarte frumos ai scris, ti-am zis ca ai talent

Asa...am ajuns la zi, ca citeam din doi in doi, mai vorbeam la telefon..

Olgule, ce de bunatati ati papat Cum era supa cu mozzarela???? adica era crema? ce avea in ea?? scuze ca te intrerup de la munca

Noi le-am luat cadou de iepuras, lui Vlad i-am luat azi role, un set cu casca, cotiere etc. , iar Stef are doua puzzle de lemn, cum avea Vladut de Ursulica

Apropo, Ursulicaaaaaaa se-aude?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tonic, la auchan, la etaj...mergi in zona de magazine "IRIS" si acolo sunt scari rulante care te duc fix la cinema.

olgutzule, din pacate nu pot inchiria . tanti aia nu imi da, ca ii fac concurenta lu' nea chiriasu', vad ca nici aia cu drogurile nu au plecat si am inteles ca acum au vanzare libera si legala iar, deci nu cred ca pleaca curand, iar in rest nu ma poi lipi. am gasit numai spatii cu chirie peste 1300 euro (vorbim de 35-45 mp!!!), m-am gandit sa iau o "insula" d-aia de lemn la cora, cum au aia de vand argintaraie, cadouri, insa ramai perplexa cand iti zic scorul: 63 milioane pe luna!!!! pai nene, mai stau putin si-mi iau in inima parisului spatiu cu banii astia!
nu stiu ce-o sa fac, ma las dusa de val, ca vad ca momentan ma duce bine....in fine, zarurile au fost aruncate, mineralele mele se pregatesc sa vina incoace, va dura insa ceva, caci sunt Sarbatorile si ... ma bucur ca am gasit si pensule ok ca pret si inca o surpriza, dar va arat la momentul potrivit. acum ma bucur doar eu de ea

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput