*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, era supa de rosii, cremoasa si gustoasa, in care pusesera mozarella ca niste bulgarasi asa. Cred ca era rasa si pusa putin cate putin cu buricele degetelor, intelegi? Si cand puneai crutoanele si amestecai, iesea o nebunie!!! Scuza-ma, Zoze, sunt in aceeasi situatie, ca a fost supa lui Radu din care am luat fix doua linguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Zoze,stai linistita ca nici eu nu mai am timp sa fac scrisorica
Mi-a placut tare mult cum s-a spovedit Simo-Mimo(initial ma gandeam la cu totul alte 2 randunici)
Olga,ma termini si pe mine cu mancarurile alea

S-a trezit piciul,dupa 10 minute de somn

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Dragele mele, sunt si eu pe aici, va citesc pe fuga, dar nu mai apuc sa si scriu, mereu e ceva de facut...si acum ca se incheie luna e deja nebunie.

Vreau sa o imbratisez pe Tuchi , bine ca s-au linistit apele pentru voi si arata-ne copiii cand poti.

Nu pot sta acum dar va las pozici cu brunetica si blondutul.
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/PozeDeMartie2010#5453293807125725522

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Ati fost la "oite" fara mine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah, Olgutzooo
Ma duc sa pun aluatul de pizza la MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am pus pe foc oala pt. supa , cine doreste, cine pofteste am si mozzarela
Clar, suntem ultra-mega pofticioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am vorbit cu Nico,au ajuns cu bine la bunici,de luni sunt acasa si poate maine vin pe la noi

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ma, ma prinde rusinea cat sunteti de harnicute. nu tare am facut nimic eu prin casa. mai vad eu zilele urmatoare... daca nu, cel putin vineri am liber. casa e aproape gata ca s-a miscat repede randunoiul si azi a venit si soacra-mea s-o ajute pe maica-mea. va place?!
eu stau pe craca

tuchi, sa fie intr-un ceas bun schimbarile!!! ma bucur ca ai implementat "curatirea de primavara" si in viata ta. in felul asta aveti ambii sansa de a fi fericiti. iar tu esti o mama minunata, o sa stii cum sa potrivesti toate pentru minunatiile tale.
trebuie sa mai spun ca esti o femeie de isprava, si ca apreciez integritatea si respectul ce ti-l acorzi.
sigur, nu-i un eveniment de dorit in viata de familie, dar e maturitate sa schimbi ce nu merge.

olga, azi ai fost de milioane. nu-mi amintesc sa te fi vazut atat de activa pana acum! iti priesc sarbatorile. imi pare rau ca nu poti ajunge la eveniment. poate va impartiti si ajungi un pic si acolo (daca sunt in aceasi localitate).

bubu... pizza?. am ajuns la 73+ de la 80, iar randunoiul de la 105 la 95.
multi -ici pentru cura.

mimo eu nu stiu cine pleaca la Londra (in afara de Teo), dar sunt verde. e greu cand esti dincolo de ecran sa citesti oamenii. e greu si fata in fata... eu am niste esecuri majore in experienta.

drum bun fetelor ce calatoresc!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Simo, ma bucur ca sinteti mai bine

Zoze burticuta!!! Sanatate familionului!

Gudinde, si la noi la serviciu acelasi tratament: de craciun 0, de 8 martie 0, de pasti 0

Sovi, nu-ti sta bine in butoi!!! Hai afara! Pup printesa, poate ajuta la bubite la treaca mai repede. Bravo gradinarului! Deja a cules o “floare”.

Blanka, ma doare sufletelul pentru puiut! Am inteles bine? Lui ii curge sange din nas?

Cami, vazut petrecerea minunata, dar n-am apucat sa “raportez”. Juniorul e frumusel foc, sa fie senatos si norocos!

Raluca, un sa ai putere multa cu mamicile, iar lor, sanatate cat de multa!

Vali, mai vreau sa te vad, asa de drag imi e! Emani atata caldura!!!

Kya… asa-i cu berbecii… am vazut altele mai pe larg descrise… si in toate viitorul nu e bland de noi pentru noi mamele. Si eu sunt berbec, si se verifica, am o cicatrice pe frunte.

Aricel , lasa, ca le aranjeaza DD pe toate. O sa vezi. Ne trebuie numai rabdare si perseverenta. Ca cica nun e baga si in sac

Clau, cam rarut pe craca, darn u e dragut! Ti-am vazut frumosii!!! Sunt tot mai frumosi!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

la cererea stolului, floricele de primavara!

Mergi la inceput

cat de frumosi si de senini si de minunati sunteti!
foarte tare imi place poza asta
http://picasaweb.google.com/catalina.bega/Martie2010#5454826220868736930

esti radioasa!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput