*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (393)
Raspunsuri - Pagina 8
gudinde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dudurutza gudinde ... Imi place fatuca aia in tv de numa' As pune-o mai des, fatuca, dar nu se potriveste mami de Daria |
Aiiii, mie mi se potriveste de minune fatuca aia cand postez (de cele mai multe ori)
Bubule s-a intamplat exact ce-ti ziceam ieri: a luat raceala si aia mica. :-(
bubu05 spune:
Of, Gudinde...imi pare rau...e inevitabil de cele mai multe ori...asa si Stef a luat acum de la Vlad :-(
Lui Stef i-a dat acum aerosoli cu adrenalina, 1ml + 2 ml ser, de 2 ori pe zi...dar cea mica e asa micaa....sanatate multa fetelor
Ma duc sa vad Shutter Island, am vazut aseara jumate si am adormit Sper sa nu adorm si acu'...
gudinde spune:
Celei mari i-a dat medicul flixotide. Sta cuminte la nebulizator.
Cea mica imi rupe sufletul ca e totusi tare micuta.
Asta e! Sper totusi sa nu o tinem din raceala in raceala, ca-i facem praf sistemul imunitar celei mici.
mihatp spune:
stiu ca sunt restanta rau , sper sa mai primiti si azi urari ca sunt din suflet
in "ordinea numerelor de pe tricou"...
Teo
Luca
Andra
mamicilor de puiuti minunati, va doresc o viata plina de voiosie de impliniri, ale voastre, ale puiutilor, ale celor dragi
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ramo_cata spune:
zoze ce burtica dar asa cum a zis si vali vreau si o fatuca de mamica si una de sufletel blond ,nu doar asa pe jumatate
vali mda eu nu-l las..atunci cand se apropie de priza zice singur"nu,nu,nu" stie ca nu are voie..
bubu ma bucur pt valdutz stef cum mai este?apropo ai vreo reteta de nuci umplute(prajiturica) sau prajitura madlene(denumirea pop.u.lara laba ursului)?am forme,n-am mai facut de ff mult timp si as vrea sa facd e pasti...
si mie imi place f mult mickey mouse ,chiar am vorbit azi cu randunoiul ca tre'sa-i dam comanda de tortulet lui andru si nu stim cum/ce sa-i facem..eu as merge pe poza,am luat teapa de 2 ori cu tortulet personaj,unul cu winnie pt andru ,era un winnie vai de mama lui si o masina cars pt alex nepotelul meu..mi-a placut f mult un tortulet cu poza si cred ca mai bine merg pe poza...
apropo de mickey mouse ,in luna aprilie revista mami are un dvd educational cu mickey si prientenii..
edit:gudinde sanatate micutei
dudurutza pt filmulete
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Ramo, ai forma de nuci?
Am gasit pe bucataras http://www.bucataras.ro/retete/761/nuci.html sau http://www.bucataras.ro/retete/3993/nuci-umplute.html
Mama, ce-mi faci la ora asta
Am reusit sa vad filmul pana la capat prea imbarligat pt. mine, n-am inteles nimic
Gata
dudurutza spune:
Gudinde, scumpa, pt potrivirea cu fatzuca Imi pare rau de nepotele, sa se faca repede bine
mihatp
ramo_cata cu mare drag
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Ramo, ai forma de nuci? Am gasit pe bucataras http://www.bucataras.ro/retete/761/nuci.html sau http://www.bucataras.ro/retete/3993/nuci-umplute.html Mama, ce-mi faci la ora asta Am reusit sa vad filmul pana la capat prea imbarligat pt. mine, n-am inteles nimic Gata Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Ei, nu, ca nu te mai iert!!!
Ce amintiri mi-ai trezit...
Chiar, gasesc oare acum pe undeva forme de nuci?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Asaaa, si acum daca tot avem cafea de Cluj, sa stam la povesti...
Gudinde azi dimineata ascultam in masina radio Itsy Bitsy (va rog sa nu radeti, da? ) si povestea una dintre ele cum ca mergand dinspre Brasov spre Onesti, treci prin Targu Secuiesc, si la fiecare a 2-a casa se vand Kurtos Kolaci (sorry, dar habar n-am cum se scrie) de la mama lor de acasa... Exact la tine m-am gandit...
Imi pare rau de nepotelele bolnavioare!
Ieri am fost in parc la Circ, unde s-a renovat locul de joaca, si sunt muuulte leagane, tobogane, caluti, invarteli, etc foarte misto. Copilul, evident in extaz, ma-sa mai sa faca infarct! Sanziana a descoperit o noua placere - se da pe tobogan in picioare!!!
Pana la mijloc "alearga/aluneca" in picioare, pe talpi, apoi se tranteste in fund, si aterizeaza la baza toboganului.
Oare imi mai fac probleme daca o sa vrea sa stea pe skiuri iarna viitoare Ca vad ca de acum face exercitii...
Va jur ca acest copil o sa ma termine... si fizic si nervos...
Tot ieri i-am cumparat o tricicleta de la Kettler. Cam ca a voastra, dar in culorile clasice Kettler, rosu, galben si albastru.
Buuun, a facut foarte incantata o tura de parc cu ea, dupa care am mers la jucarii, si apoi brusc ma ia de mana, imi zice "tutu" si ma duce in parcare. Zic "ok, hai ca a dat Domnu' si a obosit". Da' de unde... A vrut sa pun tricicleta in portbagaj, si sa scot trotineta. Si a mai dat o tura de parc cu trotineta...
Sa va spun cum arata protbagajul meu? Am asa: trotineta, tricicleta, ratza de impins, lemn Ikea de impins, carucior Ikea de carat/impins/tarait, caruciorul supradimensionat pentru papusi() cadou de la soacra-mea, trusa de scule si undeva e si trusa de prim-ajutor... Imi e si frica sa-l mai deschid, ca-mi cad toate in cap. Dar deh, plecam cu tot arsenalul dupa noi
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!