Hipospadias(13)
Raspunsuri - Pagina 9
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciudi pentru cei interesati de raspunsuri le puteti gasi aici: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AoA4LshvxVnAdDB0N2YwVnVEVlNaT05nMHVNTFVVQVE&hl=ro |
Radusca uite mai sus link-ul dat de Ciudi.
ciudi spune:
roxana daca crezi ca e ok poate ar fi bine sa punem cele 2 linkuri pe prima pagina:
Chestionarul (pentru cei care vor sa impartaseasca exeperienta): http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDB0N2YwVnVEVlNaT05nMHVNTFVVQVE6MQ;
Raspunsurile centralizate (pentru cei care vor sa se informeze): https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AoA4LshvxVnAdDB0N2YwVnVEVlNaT05nMHVNTFVVQVE&hl=ro
PS: am adaugat variante de raspuns pentru cei care nu se pot pronunta deocamdata asupra unor puncte din chestionar
andy0107 spune:
Salutare tuturor si multa sanatate!!! Ne am operat si noi sambata in Germania la Dr Hadidi si nu am cuvinte sa spun cum este aici . Pe langa faptul ca micutul nu a simtit nimic si nici in momentul asta nu are dureri, nu sangereaza...si se comporta absolut normal ...clinica si personalul de aici sunt super....Sambata o sa ne scoata prima sondita iar saptamana viitoare cea din burtica. Va pup pe toti si mai revin cu detalii pe parcurs.
Ciufik spune:
Am completat si eu chestionarul (ramane sa ma pronunt cu privire la aspectul final dupa vindecare cu toateca eu sunt f multumita si acum de cum arata ).
Din pacate, azi am aflat de un bebe nou-nascut cu HS si am inteles ca a fost o emisiune la TV in care s-a vb despre acest subiect si despre faptul ca se naste un baietel la 50 cu HS. Trist, f trist...
Ciufik spune:
citat din mesajul lui andy0107 Salutare tuturor si multa sanatate!!! Ne am operat si noi sambata in Germania la Dr Hadidi si nu am cuvinte sa spun cum este aici . Pe langa faptul ca micutul nu a simtit nimic si nici in momentul asta nu are dureri, nu sangereaza...si se comporta absolut normal ...clinica si personalul de aici sunt super....Sambata o sa ne scoata prima sondita iar saptamana viitoare cea din burtica. Va pup pe toti si mai revin cu detalii pe parcurs. |
Ma bucur ca sunteti ok.
Io astept detalii complete despre cum este acolo, da? macar sa inchid okii si sa visez ca va fi candva si la noi asa .
andy0107 spune:
Andreea, aici este o alta lume....si nu stiu daca noi o sa ajungem sa traim intr o societate civilzata precum Germania...in viata asta..decat daca ne mutam aici.....In rest...confortul psihic pe care ti l asigura incepand de la internare, asistentele, doctorul, anestezistii(erau vreo 3)...intreg personalul...rezolva 90% din problema....Dupa 1 ora de la operatie...totul revine la normal ca si cand nu s a intamplat nimic...copilul e ok , deci totul este la superlativ. Pup mult de tot
EDDIE spune:
Camelia asi dori sa vorbesc cu tine personal daca esti de acord.
Trimite-mi te rog pe adresa mea de email un numar de tel.fix unde te pot gasi sau o adresa de skype.Multumesc mult!!!!!!
roxana c. spune:
Ciufik , nu mai visa! Nici macar nu indrazni sa te gandesti asa departe, poate nepotii nostri sa prinda pe la batranete asa ceva, dar nu bag mana-n foc Si ce-i mai rau e ca sunt persoane TINERE care gandesc tot asa: "asta mi-a zis, asta fac, e medic, stie ce face, ce mai conteaza linistea mea sau ca am nelamuriri?"
Ciudi, sunt la servici si-mi merge netul cu viteza melcului, dupa amiaza intru de acasa si pun linkurile pe prima pagina.
cami_gabi78 spune:
citat din mesajul lui EDDIE Camelia asi dori sa vorbesc cu tine personal daca esti de acord. Trimite-mi te rog pe adresa mea de email un numar de tel.fix unde te pot gasi sau o adresa de skype.Multumesc mult!!!!!! |