Hipospadias(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciudi

pentru cei interesati de raspunsuri le puteti gasi aici: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AoA4LshvxVnAdDB0N2YwVnVEVlNaT05nMHVNTFVVQVE&hl=ro

Radusca uite mai sus link-ul dat de Ciudi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudi spune:

roxana daca crezi ca e ok poate ar fi bine sa punem cele 2 linkuri pe prima pagina:
Chestionarul (pentru cei care vor sa impartaseasca exeperienta): http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDB0N2YwVnVEVlNaT05nMHVNTFVVQVE6MQ;
Raspunsurile centralizate (pentru cei care vor sa se informeze): https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AoA4LshvxVnAdDB0N2YwVnVEVlNaT05nMHVNTFVVQVE&hl=ro

PS: am adaugat variante de raspuns pentru cei care nu se pot pronunta deocamdata asupra unor puncte din chestionar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy0107 spune:

Salutare tuturor si multa sanatate!!! Ne am operat si noi sambata in Germania la Dr Hadidi si nu am cuvinte sa spun cum este aici . Pe langa faptul ca micutul nu a simtit nimic si nici in momentul asta nu are dureri, nu sangereaza...si se comporta absolut normal ...clinica si personalul de aici sunt super....Sambata o sa ne scoata prima sondita iar saptamana viitoare cea din burtica. Va pup pe toti si mai revin cu detalii pe parcurs.

Mergi la inceput

Am completat si eu chestionarul (ramane sa ma pronunt cu privire la aspectul final dupa vindecare cu toateca eu sunt f multumita si acum de cum arata ).

Din pacate, azi am aflat de un bebe nou-nascut cu HS si am inteles ca a fost o emisiune la TV in care s-a vb despre acest subiect si despre faptul ca se naste un baietel la 50 cu HS. Trist, f trist...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy0107

Salutare tuturor si multa sanatate!!! Ne am operat si noi sambata in Germania la Dr Hadidi si nu am cuvinte sa spun cum este aici . Pe langa faptul ca micutul nu a simtit nimic si nici in momentul asta nu are dureri, nu sangereaza...si se comporta absolut normal ...clinica si personalul de aici sunt super....Sambata o sa ne scoata prima sondita iar saptamana viitoare cea din burtica. Va pup pe toti si mai revin cu detalii pe parcurs.

Ma bucur ca sunteti ok.
Io astept detalii complete despre cum este acolo, da? macar sa inchid okii si sa visez ca va fi candva si la noi asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy0107 spune:

Andreea, aici este o alta lume....si nu stiu daca noi o sa ajungem sa traim intr o societate civilzata precum Germania...in viata asta..decat daca ne mutam aici.....In rest...confortul psihic pe care ti l asigura incepand de la internare, asistentele, doctorul, anestezistii(erau vreo 3)...intreg personalul...rezolva 90% din problema....Dupa 1 ora de la operatie...totul revine la normal ca si cand nu s a intamplat nimic...copilul e ok , deci totul este la superlativ. Pup mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDIE spune:

Camelia asi dori sa vorbesc cu tine personal daca esti de acord.
Trimite-mi te rog pe adresa mea de email un numar de tel.fix unde te pot gasi sau o adresa de skype.Multumesc mult!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ciufik , nu mai visa! Nici macar nu indrazni sa te gandesti asa departe, poate nepotii nostri sa prinda pe la batranete asa ceva, dar nu bag mana-n foc Si ce-i mai rau e ca sunt persoane TINERE care gandesc tot asa: "asta mi-a zis, asta fac, e medic, stie ce face, ce mai conteaza linistea mea sau ca am nelamuriri?"

Ciudi, sunt la servici si-mi merge netul cu viteza melcului, dupa amiaza intru de acasa si pun linkurile pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am uitat sa spun ca si eu am completat chestionarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EDDIE

Camelia asi dori sa vorbesc cu tine personal daca esti de acord.
Trimite-mi te rog pe adresa mea de email un numar de tel.fix unde te pot gasi sau o adresa de skype.Multumesc mult!!!!!!
.Sa sti ca nu ai activat Pm(adica mesajele private)si nu ai specificat nici in profilul tau care este adresa ta email daca doreai sa iti trimit un email,oricum ti-am scris eu adresa de email de pe yahoo si de pe skipe.

Mergi la inceput