Hipospadias(13)
Raspunsuri - Pagina 8
Monituta spune:
Ciudi, e interesant testul, am vrut sa il completez, dar noua, celor care am mers la mai mult de 1 dr. nu ni se potriveste. De ex. noi am fost mai intai la prof. Basca si am avut 2 interventii: la una am stat in spital 13 zile, la a 2-a am stat 7 zile. La prof. Basca Tudor a facut fistula. La Zalau, cand l-a op. prof. Hadidi, am stat dupa op. doar 5 zile, nu a avut complicatii si la a 2-a op, de estetizare, am stat 3 zile.
In test, dak scriu ca am mers la prof. Hadidi si ca nu am avut complicatii in urma op. de hs, nu e corect, pentru ca a avut complicatii, dar la prof. Basca.
Nu stiu cum e mai bine, dar cu siguranta mai trebuie rubrici.
ciudi spune:
Monituta: ai perfecta dreptate am sa adaug cateva puncte suplimentare pentru cazurile de genul relatat de tine (una dintre idei ar fi sa completezi pentru fiecare doctor in parte si sa adaug un camp de nume prin care sa poata fi legate raspunsurile legate de doctori diferiti pentru aceiasi persoana)
pentru cei interesati de raspunsuri le puteti gasi aici: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AoA4LshvxVnAdDB0N2YwVnVEVlNaT05nMHVNTFVVQVE&hl=ro
taty_alexis spune:
Ciudi foarte bun spreadsheet-ul. eventual cand se vor strange mai mult de 10 de chestionare completate poti sa faci o centralizare pe care sa o vedem si noi in timp real, eventual un link pe prima pagina. o sa completez si eu chestionarul in cateva zile... dupa ce plecam de la zalau.
ciudi spune:
cami_gabi78 multumesc mult pentru raspuns, sincer la concluzia ca Dr. Hadidi ar fi cea mai buna alegere am ajuns si eu in urma a ceea ce am citit pe forumuri si alte surse. Chestionarul nu se refera neaparat la mine ci la oricine cauta sa obtina un punct de plecare in luarea unei decizii si care poate nu are suficient timp sa rascoleasca tot internetul pentru asta - spun asta pentru ca eu unul m-am lovit de aceasta problema si mi-ar fi fost mai simplu sa gasesc ceva care sa sintetizeze toate posturile
filofteia spune:
Am raspuns si eu la chestionar.
Mi se pare foarte util, mai ales pentru cei care nu-si permit operatia de la Zalau.
Va doresc sa alegeti cea mai buna varianta pentru copii vostri.
Imi pare bine ca de la Zalau sunt numai vesti bune.
Ciufik spune:
Ciudi - f buna initiativa ta. O sa completez si eu dupa ce vad rezultatul final, adica astept vindecarea si dupa cea de-a 2 a operatie si completez.
Ma bucur ca scriu si tatici aici - .
Taty_alexis - cum sunteti? Hai ca mai aveti putin! Ce face piticul? Cum a fost post-operator dupa plecarea lui Hadidi? Cine a avut grija de voi? Intreb asta, pt ca stiu ce inseamna 2 sapt acolo, insa noi, din fericire, am avut norocul sa il avem pe dr Toth...
Rox, zmotocel, radusca - multumesc pentru lamurirea cu dr Laura...sincer nu stiam.
Noi suntem bine, ne vindecam.
De asemnea, am reintrat pe site-ul Prof Hadidi si am obs ca a adaugat explicatii si poze noi la versiunea in lb engleza, care nu se regasesc la sectiunea in Ro (probabil pt ca nu mai are cine sa o traduca :( ... ).
Multa sanatate tuturor!
taty_alexis spune:
Suntem vai de capul nostru ... mai multe nu pot sa zic ! O sa revin cu mai multe detalii dupa ce plecam :(
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_alexis Suntem vai de capul nostru ... mai multe nu pot sa zic ! O sa revin cu mai multe detalii dupa ce plecam :( |
imi pare tare rau...banuiam, ca, desi am stat doar 2 zile de data asta, mi-am cam dat seama de cum e fara dr Totth. si unele asistente m-au dezamagit in atitudinea pe care au avut-o fata de mine (nu de andrei, din fericire), probabil mai relaxate ca nu mai e dr Toth, pe care il stiau de frica...
trist...
iti trimit pe PM nr meu de tel. , dc vrei sa ma intrebi ceva (de ex. cum s-a procedat in cazul nostru in anumite situatii, avand in vedere ca ne-am confruntat cu ce va confruntati voi etc) sau orice altceva, nu ezita sa ma suni.
multa putere! mult a fost, putin a mai ramas!
radusca spune:
Am o intrebare: cum pot vedea rezultatele chestionarului?
Am completat acel chestionar, la sfarsitul completarii am putut vizualiza rezultatul.
Acum insa...nu reusesc sa vad centralizarile
Lamuriti-ma va rog!
radusca spune:
Zmotocel: te rog mult sa imi trimiti prin PM adresa de e-mail sau de messenger.
Vreau sa vorbesc cu tine despre un alt subiect decat cel de HS.
Daca nu te deranjeaza bineanteles.