Hipospadias(13)
Raspunsuri - Pagina 10
sefuta spune:
buna, am completat si eu chestionarul. noi trebuie sa maegem la control in mai. despre aspect ... cred si eu ca se putea mai bine. pt ca pe fata posterioare se vede interventia. sper sa nu avem complicatii desi mie mi se pare ca s-a suptiat jetul. astept parerea prof
EDDIE spune:
Salutare tuturor!!!!!
Am si eu o intrebare pt.cei care au fost internati cu copii in spitalul din Zalau.Ce posibilitatii de conectare la internet exista?(de exemplu daca vi cu leptopul de acasa).Pt.ca am vazut ca uni parinti scriau pe forum chiar din spital.
Multumesc mult si multa sanatate puiutilor.
taty_alexis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EDDIE Salutare tuturor!!!!! Am si eu o intrebare pt.cei care au fost internati cu copii in spitalul din Zalau.Ce posibilitatii de conectare la internet exista?(de exemplu daca vi cu leptopul de acasa).Pt.ca am vazut ca uni parinti scriau pe forum chiar din spital. Multumesc mult si multa sanatate puiutilor |
modem vodafone, orange .. alta solutie nu exista
Monituta spune:
Taty_alexis, voi ce faceti?
Ai spus ca o sa scrii mai multe cand va externati. Cum sunteti?
theooo spune:
buna fetelor
nici la noi gaurica nu este chiar in varf. poate vb prostii dar nu depinde si de sant, unde este el format?
ma bucur sa aud vesti bune de la zalau. eu nu inteleg cum isi poate da seama dr hadidi din niste poze daca totul este ok. la control nu va mai duceti?
pt ca la baietelul meu la prima vedere pare totul ok, pipi cu jet , la distanta .........si totusi daca dai pielea un pic la o parte nu mai este ok. fistula este in interior.
am sa completez si eu chestionarul.
tuturor
taty_alexis spune:
De unde sa incep... a plecat Hadidi si am ramas cu Dr. Jeckyl :P care habar nu are pe ce planeta se afla ... si nici macar medicina nu stie prea bine. Din aceasta cauza cred ca Hadidi nici nu o sa mai vina sa opereze la Zalau :(. Citostoma i-a fost scoasa de catre anestezista impreuna cu asistentele si duminica ne-am externat. Inca nu reusesc sa vad pe unde face pipi si asta ma termina. Am vazut in spital un jet dar nu imi dau seama de unde a fost iar de cand am ajuns acasa pipi se prelinge de pe undeva dar nu am vazut sa faca prin varf. daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in aceasta privinta as fi recunoscator.
roxana c. spune:
Taty_Alexis, incearca la trezire, imediat dupa ce se trezeste, da-i pampersul jos si urmareste-l. Eu reuseam dupa somnul de pranz, dimineata nu-l vedeam.
Sau mai poti incerca seara, inainte de baie, il dezbraci, dai drumul la apa in cada si....vineee.
Bafta si sa fie bine!
theooo spune:
taty-alexis, se poate prelinge si din cauza firelor. asa cum zice roxana, incearca sa-l urmaresti dupa ce se trezeste pt ca atunci are vezica plina si poti vedea exact jetul,are mai multa presiune.
este greu sa vezi exact daca face prin varf. eu una am vazut exact pe unde face dupa mult timp cand bebe mi-a dat voie sa umblu la puta. in rest la controale doctorul vedea ce, cum si ce fel. dar am fost la multe controale dupa externare.
voi cand va duceti la control? sau tot poze trimiteti si voi?
nu ma lamureste nimeni si pe mine cum este cu pozele alea........
bafta si rabdare! stiu exact ce inseamna sa nu fi sigur pe unde face pipi.
Ennni spune:
Am vb zilele trecute cu prof. Hadidi si spunea ca daca va avea min. 5 pacienti, va opera din nou la Zalau in luna iulie. Nu este nimic stabilit inca, i-am spus doar ca ma suna multi parinti in continuare, l-au mai contactat si pe el cativa si n-ar vrea sa se aglomereze prea tare pe noiembrie (si atunci ar fi o solutie sa vina in iulie). Cei interesati rog sa ma contacteze.
Noi suntem foarte bine, gaurica fix in varf, jet ok, eu sunt foarte foarte incantata de rezultat. Sper sa nu apara surprize.
si sanatate multa tuturor
Eni de Raymond si Roland