Hipospadias(13)
Raspunsuri - Pagina 11
Ciufik spune:
Theoo - nu stiu sa-ti explic pt ca e vorba de tehnica de operare a lui hadidi, care la prima op nu umbla deloc la piele, adica ramane tot "aglomerata" asa, tehnica prin care coase e in "zig-zag" si gaurica e in varf sau f aproape...in mom in care ii trimiti poze cu putza in diverse pozitii, vede ca nu exista nicio o gaurica...se vede in "aglomeratia" aia de piele capul glandului (doar atat se vede din gland) astfel ca observa ceea ce il intereseaza.
Ce am scris mai sus e strict experienta noastra, dupa prima operatie. din pacate, nu stiu sa explic.
Taty_alexis - nu te stresa. e f important! iti spun ce ne-au zis noua dupa prima op: sa observam dc copilul plange cand face pipi (asta indica o ingustare a uretrei - pericol de stenoza), sa urmarim ca are scutecul ud. cum a zis si Rox il poti observa dupa somnul de pranz si te sfatuiesc sa il pui in picioare, pe o masa, unul il tine, celalalt se uita de jos si putin dintr-o parte (asta ca sa nu va ude prea tare ). De asemenea, ai rabdare sa se desumfle pielea ca si ea influenteaza directia, grosimea jetului.
Enni - ce bine ar fi sa vina in iulie! Noi am veni atunci la control dc se confirma. Ma bucur ca e bine piciul.
Noi facem azi 3 spat de la operatie, mi se pare ca se vindeca destul de greu, astept sa vad rezultatul final ca si estetica. Jetul e gros, in varf.
ciudi spune:
Am adaugat cateva statistici cumulate si ceva grafice (vezi sheet-le din partea de jos a tabelului) - pentru cei interesati enjoy !
Teoretic acestea se refac automat odata pe zi .
PS: Multumesc mult celor care au completat chestionarul
taty_alexis spune:
Multumesc pt sfaturi :)
Ar fi foarte bine daca ar veni in iulie cu ocazia asta venim si noi la control.
anamiton spune:
DRAGI MAMICI,
SI PUIUTUL MEU A FOST OPERAT ANUL TRECUT IN MAI LA ZALAU SI ANUL ACESTA IN APRILIE DE CATRE DL. PROF. HADIDI SI ACUM ESTE BINE
I S-A PROPUS PROF. HADIDI SA OPEREZE LA O CLINICA PRIVATA DIN IASI.
MAI EXACT:
IN IASI, LA SFARSITUL LUNII IUNIE SE VA DESCHIDE CEL MAI MARE SPITAL PRIVAT MULTIDISCIPLINAR DIN ROMANIA, ADIK ARE DE LA OBSTETRICA LA OFTALMO, CHIR. PEDIATRICA SI CAM TOT CE VREI.
IN CEEA CE PRIVESTE SPITALUL SI DOTAREA ESTE GERMANIA CURATA, ESTE SUPERB SI AU ECHIPAMENTE DINTRE CELE MAI PERFORMANTE, CRED CA ACTUALMENTE NU EXISTA ASA CEVA IN ROMANIA.
IN PLUS DIN CATE AM INTELES, COPILASII VOR FI LASATI IN GRIJA DR. APRODU GABRIEL, CRED CA NU MAI ARE NEVOIE DE NICI O ALTA PREZENTARE.
IN CEEA CE PRIVESTE COSTURILE AM INTELES CA VOR FI INCOMPARABILE CU CELE DIN GERMANIA (500 DE EURO PE ZI IN GERMANIA), MAI EXACT IN JUR DE 100 DE EURO PE ZI SI S-AR PUTEA CA LA SPITALIZARILE MAI LUNGI DE 1 SAPTAMANA SE OBTIN REDUCERI.
EU NU AM VB. INCA CU DL. PROF. DESPRE ACEASTA CHESTIUNE DAR AS VREA SA VA INTREB DE PRINCIPIU DACA ATI FI DISPUSE SA VA OPERATI PUISORII IN ASEMENEA CONDITII, DACA DL. PROF. ACCEPTA SI DECIZIA II APARTINE DUMNEALUI.
EU, UNA, DACA AR FI EXISTAT ASEMENEA CONDITII, NU AS FI EZITAT O SECUNDA, DEOARECE CONDITIILE SUNT CA IN GERMANIA, DOAR CA PRETURILE SUNT INCOMPARABIL MAI MICI SI PUIUTII SUNT LASATI PE MANA UNUI MEDIC BUN, NU MAI PLATITI DRUM SI TOT CE IMPLICA DEPLASARE IN GERMANIA.
EU AM FOST MULTUMITA DE ZALAU DE PERSONAL (MAI EXACT DE DOAMNA DR. ANESTEZISTA SI ASISTENTE SI DR. TOTH, DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA) DAR CRED CA MERITA TOT EFORTUL DIN LUME SA OPEREZI PUIUL LA ARCADIA, CA SE INTREBA O MAMICA CAND VA FI SI LA NOI CA IN GERMANIA. ACUM EXISTA ACEASTA SANSA
AS DORI SA-MI SCRIETI PAREREA VOASTRA, DOAMNA DIRECTOR MA INTREBA DACA SUT MAMICI INTERESATE SI DISPUSE SA FACA UN ASEMENEA EFORT.
ASTEPT PARERILE VOASTRE.
PUPICI
taty_alexis spune:
Ar fi o mare realizare sa opereze la Iasi dpdv al conditiilor , doctorului cu care ramai, si chiar al banilor pana la urma. Prefer sa dau 100E/zi si sa stiu ca nu se imbolnaveste copilul pe acolo asa cum se intampla in spitalele de stat. Banuiesc ca si lui Hadidi iar conveni sa opereze la standardele din germania si sa nu mai fie nevoit sa care dupa el o valiza de zeci de KG cu bisturie, pense , fire , etc
Asteptam cu nerabdare vesti!
Paul
Ciufik spune:
deh, nu pot sa-mi tin gura .
niciodata nu cred ca o sa fim la nivelul privat din De, pt ca conditiile si diferenta o fac oamenii.
cine a fost la cmu, medlife, sanador etc stiu ca asa e. da, e mai bine decat la stat (mai curat, mai nou), dar sunt aceasi dri, asistente si aceasi lipsa de respect fata de pacient.
din pacate.
andy - ma bucur ca sunteti ok. io astept povestea in amanunt din De, inclusiv cu sedintele de shopping .
anamiton spune:
va multumesc pentru receptivitate,
ciufik si andy0107, sincer sunt clinici private in romania unde numai de bunica nu te intreaba...
cu alte cuvinte, se poate...
eu si monituta ne-am zbatut mult ca hadidi sa opereze la iasi si am fost impreuna la spitalul de copii sf. maria... sincer, nu ma prea incanta ideea si nici nu a iesit nimic...
apoi m-am dus la arcadia pentru ca am aflat de spital si stiu ce s-a investit cat si cum si cam ce va fi...
patronii sunt evrei (au compania de farmaceutice fiterman pharma, cea care produce acum calciu kids si multe altele)si stiu sa faca afaceri.
mi-a placut mult patroana si cum am discutat cu ea si dupa aceea am tot tinut legatura pe tema aceasta si vrem ca hadidi sa opereze la iasi.
puiul meu a terminat-o cu operatiile, multumesc lui Dumnezeu, dar pentru toti ceilalti copii si pentru ca Hadidi trebuie si merita sa opereze intr-un mediu civilizat.
si repet, o sa vb. cu prof. Hadidi sa vad ce va face, pt. ca nu stiu ce decizie va lua.
pupici!!!
anamiton spune:
cami_gabi78, eu mi-am operat deja puiul si nu o faceam pt. mine,
dar, intr-adevar, dak nu isi permit parintii, atunci nu-i nici o problema, nu impun eu aceasta clinica, doar ca prof. Hadidi cauta un loc unde sa opereze si vad ca nu prea s-a inghesuit nimeni sa-i propuna.
oricum, am vb. cu doamna de la arcadia si mi-a spus ca o sa-mi spuna costurile exacte ale acestei spitalizari ca inca nu stie.
merci de raspuns si asta si vroiam sa vad dak parintii isi permit sau nu, pt. ca sunt totusi niste costuri considerabile.
in ceea ce priveste zalaul, conditiile de la zalau sunt bune, nimic de zis, dar este vorba despre doctor, care pana acum cateva luni era de exceptie, iar ce este acum acolo este o catastrofa, nici macar nu a venit sa vada pacientii si nici macar sa scoata o sonda nu a fost in stare....
de asta, cautam in alta parte, nu din alte considerente, dar decizia este a parintilor.
oricum, ideea este ca nu se stiu costurile exacte ale acestei spitalizari in acest moment pentru ca trebuie calculate in functie de instrumentarul folosit s.a.
andy0107 sanatate multa si drum bun inapoi!!!
theooo spune:
fetelor, nu va mai "certati". cu totii avem dreptate.....fiecare in felul lui. problema banilor este o mare problema. noi ne pregatim de a 3-a operatie . deocamdata merg tot pe mana dr basca dar daca nu reuseste nici asta va trebui sa fac pe dracu in patru si sa fac bani pt zalau, iasi....oriunde va opera dr hadidi, pt ca este clar ca are rata de reusita a operatiilor cea mai mare. deocamdata nu am banii necesari dar fac eforturi pt ai strange. dar poate da dzeu si reuseste de data asta operatia.
ma rog, ideea este ca trebuie sa ne bucuram ca dr hadidi mai vrea sa opereza in romania, acum depinde si de dansul unde anume si cel mai important mi se pare faptul ca trebuie sa aiba un dr de incredere si competent in spate, pe care sa se bizuie , ca la urma urmelor este si reputatia d-lui un joc. din cate am inteles eu la zalau nu mai este ce a fost, deci .......cam asta e.
ciufik, multumesc ca m-ai luminat. uitasem ca dr hadidi are alta tehnica de operare.
Ciufik spune:
ana, monituta - bravo pentru initiativele voastre!
eu nu am zis ca e rau in clinicile private din Ro, doar ca nu e la fel ca in De.
important e sa avem cat mai multe variante pentru copiii nostri, cat mai multe informatii despre HS.
si noi am termintat cu operatiile, insa voi continua sa postez aici orice info care ar fi de folos parintilor interesati: aici , pe PM etc.
Theoo - ce varsta are piciul? dc vine hadidi in iulie poate te duci la un control sa afli si parerea lui. nu costa nimic, numa' "trambalarea" pana la zalau . sper sa nu te supere sugestia mea .