Hipospadias(13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ce nu inteleg, de ce dureaza spitalizarea??? Poate pentru cazurile mai grave, dar in mod obisnuit (asa se procedeaza in occident) se poate pleca acasa cu copilul in ziua operatiei. Trebuie sa stati sa-i scoata sonda???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_alexis spune:

Dar de ce v-ati imflamat asa pe aici ? :P

Felicitari Cami ca nu ai dat spaga ! Ca altfel venea DNA-ul si te lua pt dare de mita (nu m-am putut abtine.. ma scuzati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiton spune:

taty_alexis, mi-a placut!!!!
relax, oameni buni!!!
vreau sa fac si eu ceva bun si mi se sare in cap!!!!!
nu este batut in cuie, am intrebat daca va permiteti acest lucru, tocmai ca sa stim...
prof. Hadidi asta vrea sa stie: daca sunt parinti dispusi sa plateasca in plus spitalizarea, daca nu, no problem, probabil o sa opereze la Zalau, dumnealui decide.
vorbesc si la arcadia sa vad exact costurile spitalizarii.
toate cele bune si sanatate puiutilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Emilia, se sta in spital ata de mult prbabil pentru ca se tine cont ca suntem de la distante mari si sa se asigure ca totul e bine. Ca la noi, in cazul meu, 500 de km ii faci in 8-9 ore de mers, in afara ii faci in 4-5 ore. Zic si eu. Si pentru Germania o fi valabila aceeasi explicatie, in ceea ce-i priveste pe cei veniti din alte tari.
Ce zici Andy 0107, incerci o intrebare la prof. Hadidi. Poate are alta explicatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am stat mult sa ma gandesc daca sa scriu sau nu, dar din cauza ca ne citesc multi parinti cu copii neoperati si care nu stiu unde sa mearga, m-am decis sa scriu totusi: toti stiti ca baiatul meu a fost operat de dr. Basca si e unul din fericitele cazuri de operatii reusite ( Doamne ajuta ca asa sa ramana) din prima. Doamne fereste, daca ar apare ceva, as face pe dracu-n patru, cum au mai spus si altii , si as merge tot la Zalau ( sau...unde opereaza Hadidi). Asta m-am ferit s-o spun aici, stiti bine de ce, am spus-o pe privat cui mi-a cerut parerea si...mai sunt multi care au aceiasi parere dar n-o scriu aici. Dr. Basca e un medic bun, dar din ce am aflat ulterior- poate ma insel- foloseste o singura metoda, metoda care la unii merge, la altii nu, si ...in mod normal daca nu reuseste operatia cu o metoda, nici a 2-a operatie cu aceiasi metoda....atunci e cazul sa fie schimbata , ceea ce dr.Basca nu face ( din ce stiu eu).

Deci...Theooo...parerea mea sincera este sa astepti si sa faci rost de bani, nu mai astepta si a 3-a operatie, mergi direct la Zalau.
Nu stiu conditiile de la Zalau, mai putin conteaza, dar numai gandul ca trebuie schimbat pansamentul si ca-l va schimba dr. Basca....numai asta si mi se face rau. Noi am avut noroc mare ca o singura data a fost schimbat de el ( si m-a marcat), in rest l-a schimbat dr. Niculescu si nu exista termen de comparatie. In plus...e greu ptr tine, daramite ptr copil sa treaca prin mai multe operatii. Stiu cazuri de copii operati de 2-3 ori, carora tot nu le reusise, unii au plecat la Hadidi si dupa prima operatie sunt ok, dar cu alta metoda( exista niste denumiri- nu le stiu).
Nu ma intelegeti gresit, nu-l stiu pe Hadidi, doar am citit si am vorbit despre el cu altii si m-am convins ca e cel mai bun. Despre faptul ca cere niste bani- destui- pe care nu toti ii au plus altele...asta e alta discutie care nu-si are rostul, la urma urmei ma doare undeva cui dau banii , atata timp cat vad copilul meu ca-i bine si ca am scapat de un stres, ganditi-va ca daca aduni cat dai ptr mai multe operatii...tot pe-acolo ajungi, dar nu chinui copilul decat o data, ceea ce conteaza enorm.

Cat despre spital, cred ca cel mai ok este unul de stat, costurile sunt mai mici, degeaba spuneti ca ptr cine are banii de operatie nu mai conteaza 500- 700 sau cat o mai fi si spitalizarea, dar ganditi-va ca ptr cine nu are bani de operatie, inca 500 euro in plus conteaza, sunt bani in plus pe care trebuie sa-i faca rost. La fel si hotelul costa, poate nu 100 euro /zi, dar ...nu departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_alexis spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_gabi78

Nu stiu ce v-ati infuriat asa de tot aruncati cu jigniri din moment ce nu ati fost prea explicite .Ati tot vb de conditiile spitalului din IAsi dar nu ati adus in discutie de fapt ca adevaratul motiv nu sunt conditiile ci faptul ca d-l Ahmed nu a fost multumit de dr-ul cel nou venit la Zalau pe care din marele respect avut fata de oameni l-ai numit d-l" Jeckyl"si se stie cine a spus .

Draga Cami crede-ma ca stiu sa respect oamenii atunci cand merita.eu nu stiu daca D-nul Dr Hadidi a fost multumit sau nu de noul dr. ci am vorbit din pura experienta. numai sotia mea si o alta mamica din salon stiu prin ce emotii au trecut in cea de-a doua saptamana de spitalizare cand am ramas doar doua cazuri pentru ca erau cele mai complicate.este cumplit sa te gandesti ca daca Doamne fereste apare vreo complicatie nu are cine interveni, nu exista nici macar cineva care sa-ti raspunda la intrebari, care sa nu iti chinuie copilul 4 zile cu pansat si "depansat" pentru ca nu au fost in stare sa fixeze furtunelul de la sonda. Dana, mamica lui Laurentiu, stie prin ce emotii am trecut in ultima seara cand a aparut sange in urina si copilasul avea dureri cumplite iar asistenta se uita bulversata la noi in timp ce noi incercam sa gasim pe cineva care sa ne raspunda la intrebari!Tu ce ai fi facut?
Ti se pare normal ca in momentul in care vine la vizita de dimineata Dr-ul sa nu se apropie la mai putin de 1m de copilas si doar sa fac un efort sa raspunda in scarba la cateva intrebari?
Ar mai fi multe de spus din punctul nostru de vedere dar ma rezum doar la aceste exemple.
Mentin acel apelativ si nu il consider lipsa de respect pentru oameni ci pentru omul/medicul care in timpul operatiilor se plimba prin sala de operatii cu mainile in buzunare si zicea ca "atata plictiseala nu a mai vazut de mult"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna fetelor si baietilor (daca sunteti)

Sunt Liviu sotul lui Eni si ma vad nevoit sa fac cateva lamuriri pe forum din cauza faptului ca dupa ce s-a postat pe forum faza cu clinica particulara, am inceput sa primim telefoane mai mult de dezaprobare.
Noi ne-am oferit ajutorul parintilor care nu stiu limba engleza, dar niciodata nu ne-am considerat reprezentantii prof. Hadidi in Romania(si tot la fel de bine putem sa nu mai facem nimic, lasandu-i pe altii sa faca treaba asta daca vor...si sa nu creada ca asta iti ocupa doar 5 minute pe zi, sau ca intri din cand in cand pe forum si mai postezi cate ceva).
Iar partea cealalta cu banii (... cum ca pentru copilul tau faci orice), da e adevarat, ca faci orice dar tot in limita posibilitatilor. Si daca pentru unii a face rost de 3000 euro poate fi un fleac, pentru altii e mai greu, pentru altii e foarte greu iar pentru unii poate fi chiar imposibil. Si nu doresc nimanui sa se afle in ultima situatie.
Tocmai de aceea am avut o discutie cu prof. Hadidi in seara aceasta si i-am spus in linii mari ce se discuta mai nou pe forum legat de clinica privata, iar raspunsul lui a fost ca da intr-adevar a fost contactat si invitat la Arcadia Iasi, nu a dat inca un raspuns, nu exclude posibilitatea de a opera si acolo, dar isi face in continuare griji pentru parintii car nu-si pot permite costurile spitalizarii la o clinica privata, si ca in continuare ar prefera sa gaseasca un spital de stat cu un doctor pe care sa se poata baza dupa ce pleaca (si nu pot sa cred ca nu mai sunt doctori buni in tara asta).
Si crede-ti-ma ca stie ce inseamna sa platesti asa o suma cand vii dintr-o tara ca a noastra (si el s-a nascut intr-una la fel...financiar vorbind).
Prof. Hadidi spune ca daca cineva dintre parintii in cauza stie un spital de stat interesat, cu un doctor la fel, poate sa-si spuna parerea, urmand ca el sa analizeze situatia si sa ia o decizie (oricum nici Zalaul nu este exclus de pe lista, deoarece postul va fi scos la concurs si speram sa vina totusi un dr. bun pe care sa te poti baza).
Din discutiile purtate cu prof. Hadidi mi-a dat de inteles ca el nu vrea sa faca din operatiile lui un business la nivel international (din care sa castige institutiile particulare), principala lui preocupare e sa faca cat mai multi copii bine, chiar daca asta inseamna sa opereze in conditii mai putin luxoase decat cele oferite de o clinica particulara.
Deci parintii care acum sunt ingrijorati ca nu-si vor mai putea permite operatia la prof. Hadidi daca acesta va alege clinica particulara sa stea linistiti pt ca el va decide in functie de dorinta si posibilitatea majoritatii parintilor (sunt chiar cuvintele lui).
Multumim Nanei ca se implica in continuare (chiar daca ea a terminat cu operatiile) insa trebuie sa tinem cont de posibilitatile financiare ale majoritatii parintilor (iar un cost suplimentar de 500 - 2000 de euro nu este chiar de neglijat).
Din punct de vedere strict personal, vreau sa va spun ca daca va trebui, voi merge cu copilul la a doua operatie la Iasi, insa sincer, nu agreez ideea costului suplimentar generat de clinica particulara.

E prima si ultima mea postare pe forum, (din lipsa de timp, dar ma tine sotia la curent cu evenimentele) sanatate multa tuturor si pt cei interesati, ne oferim ajutorul in continuare cu mare placere, datele de contact ale sotiei sunt aceleasi.

Liviu si sa faceti pipi gros si cu bolta (asta insemnand ca sunteti bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiton spune:

Dragi parinti,
sincer vorbind, cred ca putem purta o discutie pe tema aceasta mai putin virulenti.
daca as fi stiut reactiile parintilor stateam si eu linistita in banca mea, ca nu am nevoie de afirmare si nici de vreun alt castig.
ideea era ca, in afara de clinica de la zalau, spitalul arcadia din iasi i-a facut profesorului hadidi o oferta ferma.
eu am postat pe acest forum o intrebare, practic, si anume, daca ati fi dispusi financiar sa va operati puiutii la o clinica privata, iar in caz contrar sa va spuneti opiniile pentru a-l ajuta pe dl. prof. Hadidi sa ia o decizie.
deci, dragii mei, punctual: eu pot, eu nu pot.
cred ca amploarea discutiilor si "tonul" pe care se poarta nu prea isi au rostul.
nu s-a impus nimic, nu s-a luat nici o decizie, doar SE DISCUTA, de principiu.
in afara de Enni care se implica la Zalau si Monica si cu mine din Iasi, nu a mai fost nimeni care sa vina cu alte propuneri, astfel incat decat sa criticati (unii dintre voi), mai bine incercam sa gasim o alta solutie.
sigur, daca la zalau se va gasi un medic bun, atunci varianta zalau-lui cred ca este optima si nu isi au rostul alte discutii.
de asemenea, stiu ca nu toate lumea isi permite sa opereze copilul la spital privat dar tocmai de aceea a avut loc aceasta discutie, dragi parinti, sa va spuneti parerea.
o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Cat costa la dr. Hadidi operatia de cosmetizare si de centrarea a meatului? Dar o prima consultatie ?

Ma gandesc din ce in ce mai mult sa fac si acest pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Azi dupa amiaza am vb din nou cu prof. Hadidi si pt. a inlatura orice dubii, confuzii sau neintelegeri m-a rugat sa precizez inca o data foarte clar ca singura lui nemultumire legata de Zalau e dr. cel nou, in rest de dr. anestezist, asistente, sala de operatie cu dotarile de rigoare, asistentele din sala de operatie, managerul spitalului, si tot restul a fost si este foarte multumit. Daca se reuseste aducerea unui medic competent prima lui optiune este in continuare Zalau. Daca nu, este deschis oricarei oferte din partea spitalelor de stat interesate de o colaborare cu el.

radusca ai pm

si sanatate tuturor

Eni

Mergi la inceput