Hipospadias(13)
Raspunsuri - Pagina 6
nawel spune:
Buna tuturor.
In sfarsit,am ajuns acasa.Suntem in a 4 zi de la operatie si totul e ok.Asa cum am mai scris,a fost operat marti,pe 13,a doua zi i-a fost scoasa sonda si in a treia am fost externati.Si in cazul nostru a fost o operatie de cosmetizare, cu circumcizie,i-a centrat un pic gaurica in varful glandului.
Inca o data ,mii de multumiri lui Enni,Monituta ,ma bucur ca am ajuns sa va cunosc ,multa sanatate puiutilor vostrii.
roxana c. spune:
Ma bucur foarte mult ca totul a mers bine.
Am o perioada mai zbuciumata, nu prea stau bine cu timpul, dar de citit va citesc.
Am pus si linkul acela pe prima pagina.
Ennni spune:
tuturor
Gata, suntem acasa. De fapt ne-am externat aseara, deci azi noapte am dormit in patutul nostru, iar azi dimineata ne-am prezentat la un ultim control inainte ca prof. Hadidi sa plece. Totul este ok, am primit indicatii privind medicatia si igiena pt urmatoarea perioada si cam atat. Peste 1 luna trimitem e-mail cu poze pt control.
roxana.c
si sanatate multa tuturor
Eni de Raymond si Roland
Monituta spune:
Salutare si de la noi!
Astazi am ajuns si noi acasa.
Pe scurt: marti internati, miercuri operati, joi dimineata scoasa sonda si vineri am fi putut pleca acasa, dar progrmaul sotului ne-a permis doar azi intorcerea acasa.
Operatia este f. reusita. Prof. Hadidi a spus ca arata perfect. Asa spun si eu azi, cand aproape ca s-a si dus hematomul, edemul s-a dus de ieri.
E aproape vindecat. Trebuie sa se mai resoarba firele. Dar arata super frumos!!
Si un lucru f. IMPORTANT: sambata a avut deja 2 erectii!!
Nawel si eu ma bucur ca te-am cunaoscut!! Multa sanatate lui Bobo!
Sanatate tuturor!!
radusca spune:
Dragi mamici, ma bucur pt. toti copii operati cu succes si va doresc multa multa sanatate.
Am si eu o intrebare:
- dupa operatie, meatul (orificiul pe unde urineaza) este fix in varf si bine centrat?
intrebarea e valabila atat pt copii operati de dr, Basca (in special) cat si ce de la dr.Hadidi.
Astept raspunsurile voastre!
Monituta spune:
Radusca, e fix in varf acuma meatul. Trebuie sa mai treaca ceva timp ca sa pot sa imi dau seama cat de bine aduce cu un meat "normal". Cred ca peste o luna o sa se incheie cea mai mare parte din procesul de refacere si atunci.... Desi inca de pe acuma arata super bine, pe cuvant.
Prof. Hadidi pe langa faptul ca aranjeaza preputul si verifica largimea uretrei, aranjeaza si glandul sa fie cat mai estetic.
Ennni spune:
Si la noi este chiar in varf acum. Ieri am vazut de 2 ori in timp ce il schimbam cum face pipi si sunt fooooaaarte multumita. Inainte de operatie facea drept spre in jos iar acum face in sus exact ca si celalalt puiut al meu care nu are hs.
Eni de Raymond si Roland
radusca spune:
Ma bucur ca voi sunteti multumite, la noi din pacate...nu e in varf e mai jos si arata ca un buzunar . Si sa il mai supun unei operatii doar pentru acest lucru...imi e teama ca se strica si ce s-a facut pana acum.
Of...
radusca spune:
De aspectul preputului sunt relativ multumita...insa glandul...nu prea are un aspect placut si asta ma nemultumeste.