Hipospadias(13)
Raspunsuri - Pagina 3
maddy81z spune:
Aha nu stiu de ce mi-au aparut acele cifre in text pt ca l-am copiat cu copy iar apoi paste...si iute ce a iesit
Ennni spune:
tuturor
maddy81r eu zic ca baietelul tau avand doar 5 luni mai ai timp sa te documentezi, sa discuti eventual cu mamici care deja si-au operat puisorii cu dr. Basca, dr. Voinescu sau prof. Hadidi si sa iei decizia cea mai buna pt puiut. Si baietelul meu are tot forma cea mai usoara de hs, totusi trebuie operat. Prof Hadidi e programat sa vina in Romania in perioada 12-17 aprilie (poate ai citit din urma postarile mele), daca crezi ca doresti o consultatie (sau poate operatie ?????) la el da-mi de stire prin pm, e-mail, telefon, cum ti-e mai comod, sa te trec pe listuta.
Sanatate multa tuturor
Eni de Raymond si Roland
aleccxia spune:
buna..sunt lumi din oradea si am si eu un baietel de 10 luni cu hs.as vrea sa-mi dati si mie un nr de tel de la zalau ca sa ma pot programa la o consultatie la dr. hadidi si cat costa ?
filofteia spune:
Citat: |
Buna, finul meu de 3 ani a fost operat acum 2 saptamani de dl dr la Medlife si parinti lui au fost foarte multumiti. Totul a decurs ok a fost internat peste noapte, operatia terminandu-se la ora 18.00 si apoi a stat cu sonda inca 6 zile. Acum procesul de vindecare decurge normal. El a avut un hipospadias mai usor, s-a rezolvat intr-o singura interventie. |
Lala multumim!
Maddy81z sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el .Eu am fost la consultatie la 4 medici diferiti inainte de a hotara operatia la dl. dr. Basca.
Aleccsia sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el.
maddy81z spune:
Multumesc filofteia si tie sa-ti traiasca baietelul la fel le doresc tuturor mamicilor, sa avem copii sanatosi si sa ne bucuram de ei pt ca sunt cea mai mare bucurie.Tu cum te-ai decis sa-l opertezi la dr.Basca?
Ennni multumesc pt raspuns am sa te sun pt ca imi e mai comod sa vorbesc cu tine.pa va pup pe toate
Ennni spune:
Sectia de chirurgie pediatrica de la Zalau are din nou medic in persoana d-lui dr. Jidveianu Horea
Revin cu amanunte
si sanatate multa tuturor
Eni de Raymond si Roland
filofteia spune:
Citat: |
Tu cum te-ai decis sa-l opertezi la dr.Basca? |
Eu in viata am mers mult pe "fler" . Basca mi-a placut din prima, iar sirul evenimentelor mi-a confirmat ca asa a fost scris.
Pe atunci dr. Hadidi nu venea in tara, nu exista mai nimic pe net, iar ce exista era doar in engleza. Noroc ca stiu destul de bine engleza.
roxana c. spune:
Nu stiu daca mai am timp sa intru, asa ca profit de ocazie ca am putin timp liber ( sunt la servici) ca sa va spun:
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Monituta spune:
Aleccxia, gasesti pe prima pagina datele de contact ale lui Enni. Dansa este cea cu care poti vorbi sa te treaca pe lista ca sa mergi la consult la dr. Hadidi la Zalau. Sau poti suna personal pe dr. Hadidi daca te descurci bine cu engleza. Bafta!! Sa ne spui si noua ce ai facut!